Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Aydian Dowling lehet a Men’s Health első transznemű címlapsráca!

Aydian Dowling lehet a Men’s Health első transznemű címlapsráca!

0
Oszd meg!

A Men’s Health magazin tavaly novemberi számának címlapján Noah Galloway, az amerikai, karok és lábak nélküli veterán volt látható. A magazin szeretné tovább vinni a tradíciót, és olyan férfiakat is a nívós újság címlapjára tenni, akik nem csupán modellek, hírességek vagy jól kinéző férfiak, hanem különleges történetük is van.

Aydian Dowling 02

A nyílt szavazás alapján a címlapra a legnagyobb esélyes Aydian Drowling, akinek egy korai fotója, amin Adam Levine híres Cosmo UK meztelen fotósorozatát imitálja, már bejárta a világot. Most a szavazás miatt ismét a figyelem középpontjába került. De miért is?

Aydian Dowling egy transznemű férfi! Női testbe született, az operációkat már elvégezték, és így végre férfiként élheti az életét, ahogy eleve is elrendeltetett. Ha valaki ránéz, eszébe se jutna, hogy ez a srác valaha egy női testbe volt zárva.

Dowling elmondása szerint eddig csak pozitív üzenetekkel és megannyi támogatással találkozott. Ezt jól jelzi, hogy a szavazáson jelenleg ő vezet, háromszor annyi voksa van, mint az őt követő második helyezettnek. Ha ez így folytatódik könnyedén előfordulhat, hogy Aydian Dowling lesz az első transznemű férfi a Men’s Health címlapján. Elnézve a fotóit pedig meg is érdemli!

Aydian Dowling 00 Aydian Dowling 01 Aydian Dowling 03 Aydian Dowling 05 Aydian Dowling 06

4925 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here