Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: One Big Happy

Pilotkritika: One Big Happy

0
Oszd meg!

Vannak olyan sorozatok, amikre nagyon hamar felfigyelek. A One Big Happy is ilyen. Ellen DeGeneres az executive producer, a főszerepben Elisha Cuthbert (Happy Endings) és Nick Zano (2 Broke Girls), a sztori meg az, hogy két legjobb barát – egy heteró srác és egy leszbikus lány – harmincasok lettek, elhatározzák, hogy gyereket vállalnak közösen, és amikor a lány végre teherbe esik, a srác találkozik álmai nőjével, akit feleségül vesz, nehogy kiutasítsák az országból. Hát nem nyerő mindez? El lehet ezt rontani?

one-big-happy-01

A pilot alapján azt kell mondanom, hogy jah. Bőven el lehet rontani azt is, ami alapjáraton ütős is lehetne. A viccek ezer kilométerről kiszagolhatóak, a dialógusok nagyon erőltetettek, és igazából a színészek sem tudtak mit kezdeni a karaktereikkel. Nick Zano nagyon jól néz ki, de tényleg, iszonyat szexi, és színésznek sem rossz, de amit most itt láttam, hát az nem volt sok. Úgy örültem, hogy a sok visszatérő, pár részes szerep után főszerepet kapott, erre tessék. Remélem legközelebb jobban vállal munkát.

A női színészek sem voltak jobbak. Kelly Brook rémes brit akcentusa miatt alig értettem, hogy mit mond, pedig füleltem rendesen, volt, hogy vissza is tekertem, de hát ez van. Hülye akcentus. Elisha Cuthbert pedig, hát izé, a Happy Endingsben nem ezt szoktam meg tőle. A mellékszereplőkről meg jobb, ha nem is beszélek, egyik idegesítőbb volt, mint a másik. De tényleg, brrr, nagyon irritáltak.

one-big-happy-02

Szomorú vagyok ám, mert vártam ezt a sorozatot, és bíztam benne, hogy jó lesz, de a végeredmény nagyon közepes lett. Pedig az alaptörténet és a szereposztás miatt ütős lehetett volna legalább a pilot, de sajnos elcsúszott a sztori az íráson. Gyenge dialógusok, béna poénok és kiszámítható, unalmas jelenetek váltották egymást.

Szerencsére akadt azért pár jó jelenet is, például amikor Prudence pucéran mászkált, és Lizzy meg se tudott szólalni, de aztán azt is túlzásba vitték, és a végére már béna lett. Tetszett, amikor Luke megpróbálta átugrani a bárpultot, elesett, és vigyorgó “mintha mi sem történt” fejet vágott. Szóval, néha azért sikerült elmosolyodnom, de nem annyira, hogy tovább nézzem. A pilot bőven elég volt.

Értékelés: 5/10

Igazából nem tudom ajánljam-e bárkinek is ezt a sorozatot. Az amerikai nézők sem ájultak el, a nézettsége nagyon gyenge, szóval a kasza biztos. Ha jól látom tizenhárom részre rendelték be, szóval akár fel lehet fogni egy nagyon hosszú filmnek is.

One Big Happy

1675 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here