Főoldal Hírek A Sláger TV műsorán debütál a megújult Dáridó

A Sláger TV műsorán debütál a megújult Dáridó

6
Oszd meg!

Annak idején a Lagzi Lajcsi vezette Dáridó volt a legnépszerűbb műsor, ennek köszönhetően pedig több illusztris világsztár érkezett hazánkba, mint Natalia Oreiro vagy Thalia Sodi. A Dáridó most kvázi megújul, más címmel, de lényegében ugyanúgy tér vissza a Sláger TV műsorára.

Bízzunk benne, hogy a hazai hírességek mellett több nemzetközileg ismert arc is feltűnhet majd. Íme a sajtóközlemény, hogy még több infót megtudhass!

02-sor

Sajtóközlemény: Galambos Lajcsi vadonatúj showműsorral tér vissza

Galambos Lajcsi nagyszabású showműsorral tér vissza a tévéképernyőkre. Minden idők legnépszerűbb magyar trombitásának vadonatúj műsora április 19-én debütál a Sláger TV-n és minden vasárnap este két órás felhőtlen szórakozást garantál.

lajcsi

Az Egy est Galambos Lajcsival első adásában feltűnnek többek között a Rising Star ifjú tehetségei – Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek és Singh Viki, valamint fellép az Ének iskolájának egyik legnagyobb kedvence, Karcagi Janika is. Rajtuk kívül olyan befutott sztárok is szerepelnek majd, mint Zoltán Erika, Dankó Szilvi, Patai Anna, Keresztes Ildikó, Dér Heni, Bangó Margit és Emilio, Mészáros Árpád Zsolt, Kefir és az Irigy Hónaljmirigy.

Sokan és sokáig találgatták, hogy hova igazol az egyik legsikeresebb zenész. Most végre fény derül a titokra: Galambos Lajos a Sláger TV-n jelentkezik önálló műsorával. A trombitás egész estés, sodró lendületű produkcióval tér vissza, az Egy est Galambos Lajcsival modern arculattal és a legnépszerűbb előadókkal jelentkezik.

irigy_mirigy

Jó érzékem van a tehetségek felkutatásához, Mága Zoltán, Havasi Balázs és az Irigy Hónaljmirigy is nálam szerepeltek először televízióban. A műsorban láthatunk majd olyan hosszú ideje népszerű előadókat, akik az én műsoraimban tűntek fel, de ifjú zenészeket is bemutatok. A tehetségkutatók nem adnak hosszú távú lehetőségeket a fiataloknak, én azonban baráti jobbot nyújtok nekik” – mondta Galambos Lajcsi. „Az inspirál a leginkább, hogy ebben a műsorban megmutathatom a valódi személyiségemet és a vendégek is szabadon kibontakozhatnak” – tette hozzá a házigazda, aki azt is elárulta, hogy bár több országos kereskedelmi adó megkereste, ő mégis a Sláger TV-t választotta. „20 éve vagyok a saját műsorom producere és házigazdája, a Dáridó rekordjait még senkinek sem sikerült megdöntenie. A Sláger TV profi stábjával azon dolgozunk majd, hogy újabb nézettségi csúcsokat érjünk el” – mondta a zenész/producer.

zoltan_erika

Az Egy est Galambos Lajcsival első adásában szerepel majd Zoltán Erika, valamint a nézők láthatják és hallhatják a Rising Star tehetségeit, Várhegyi Lucas Palmirát, Peter Srameket, Singh Vikit, Czibi Norbit és Fehérvári Gábor Alfrédot, de feltűnik majd a rég nem látott Tabáni István és Patai Anna is. A későbbi adások során Szulák Andrea közös duettet énekel a műsor házigazdájával.

Lajcsival több mint húsz éves ismeretség fűz össze, a korábbi műsoraiban is gyakran léptem fel vendégként. Mindig szeretet és tisztelet jellemezte a kapcsolatunkat, sok kedves pillanatban volt részünk a forgatások alatt. Az egyik legszebb emlékem, hogy az esküvőmre őt kaptam nászajándékul egy kedves barátunktól, hogy muzsikáljon nekünk, de ebből persze sokkal inkább közös evés-ivás, mókázás lett” – árulta el Szulák Andi.

varhegyi-lucas-palmira

Várhegyi Lucas Palmira az énekesek legújabb generációját képviseli a műsorban és nagyon lelkesen várja a startot.„Hihetetlen érzés, hogy egy ilyen neves művész kínál számomra fellépési lehetőséget” – mondta az ifjú tehetség.

A Sláger TV sikerét elsősorban a kiemelkedő nézettségű saját gyártású műsorainknak köszönhetjük, az új produkciónkból is minden hónapban friss adást készítünk. Galambos Lajcsival együtt egy igényes és népszerű műsor létrehozásán dolgozunk, ami a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt szórakoztató” – mondta el Fái András, a Sláger TV producere.

Egy est Galambos Lajcsival – első adás április 19-én este 20:00-tól a Sláger TV-n.

patai_anna

6 Hozzászólások

  • Szerinted mit kellene csinálnia? :) Feltörekvő énekesnőként nemet mondania egy tévés fellépésre, ahol énekelhet? Szerintem ez nem eladás, hanem egyszerűen keres egy közeget, ahol énekelhet :)

  • Nem igazán érted te,hogy hogyan működik a zeneipar.Ez a lány még csak most csöppent bele ebbe az egészbe,nyílván hosszú távon ő is többet szeretne,mint haknizi meg Lagzi Lajcsi műsorában fellépni,de ehhez idő kell,és valahol el kell kezdeni.Ilyenkor az a lényeg,hogy minél többen megismerjék.Ráadásul neki is meg kell valamiből élnie.Ettől ő még nem adja el magát.Akkor adná el magát,ha egyfolytában a botrányairól lehetne hallani,vagy ha olyan aljaműsorokban vállalna szereplést,mint a ValóVilág,az Édes élet vagy a Celeb vagyok ments ki innen.

   • Számomra egy mulatós műsor ugyanúgy az alja kategória.
    Ez a lány olyan egészséges lélekkel csöppent bele ebbe az egészbe. Érettségire készül, és ha eddig nem volt olyan sürgős, hogy megmutassa magát, akkor egy pár hónapot igazán várhatott volna. Ráadásul számára elég sok kapu kinyílt. Ha jól értelmeztem, kipróbálhatja magát az operettben is. Persze nem tudom, ott kapott-e szerepet. Nem tudom, hogy mindegy neki, hol, csak énekeljen vagy tényleg minőségre szeretne, szeretett volna törekedni.
    Valóban nem értek a zeneiparhoz, persze azt tudom, hogy nem indulhat el önálló koncertre, mert ahhoz aztán még semmi alapja, de nehezen hiszem, hogy egy feltörekvő énekesnő egyetlen lehetősége, hogy egy gagyi mulatósban lépjen fel. Persze, ha ez az ő útja, akkor csak annyi változik, hogy nem én vagyok a rajongótáborának optimális tagja, és akkor így jártam. A kispárnámat épp nem sírom tele miatta, de sajnálnám, ha így volna. :(

 1. Na és akkor most már Lajcsi nem lesz a Muzsika TV-n, amely a fő otthona volt eddig? Vagy már mind a kettőn lesz?

  A régi X-faktorosok közül az egyik csatornán Csordás Ákos szerepel sokat.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here