A Sláger TV műsorán debütál a megújult Dáridó

  6
  Oszd meg!

  Annak idején a Lagzi Lajcsi vezette Dáridó volt a legnépszerűbb műsor, ennek köszönhetően pedig több illusztris világsztár érkezett hazánkba, mint Natalia Oreiro vagy Thalia Sodi. A Dáridó most kvázi megújul, más címmel, de lényegében ugyanúgy tér vissza a Sláger TV műsorára.

  Bízzunk benne, hogy a hazai hírességek mellett több nemzetközileg ismert arc is feltűnhet majd. Íme a sajtóközlemény, hogy még több infót megtudhass!

  02-sor

  Sajtóközlemény: Galambos Lajcsi vadonatúj showműsorral tér vissza

  Galambos Lajcsi nagyszabású showműsorral tér vissza a tévéképernyőkre. Minden idők legnépszerűbb magyar trombitásának vadonatúj műsora április 19-én debütál a Sláger TV-n és minden vasárnap este két órás felhőtlen szórakozást garantál.

  lajcsi

  Az Egy est Galambos Lajcsival első adásában feltűnnek többek között a Rising Star ifjú tehetségei – Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek és Singh Viki, valamint fellép az Ének iskolájának egyik legnagyobb kedvence, Karcagi Janika is. Rajtuk kívül olyan befutott sztárok is szerepelnek majd, mint Zoltán Erika, Dankó Szilvi, Patai Anna, Keresztes Ildikó, Dér Heni, Bangó Margit és Emilio, Mészáros Árpád Zsolt, Kefir és az Irigy Hónaljmirigy.

  Sokan és sokáig találgatták, hogy hova igazol az egyik legsikeresebb zenész. Most végre fény derül a titokra: Galambos Lajos a Sláger TV-n jelentkezik önálló műsorával. A trombitás egész estés, sodró lendületű produkcióval tér vissza, az Egy est Galambos Lajcsival modern arculattal és a legnépszerűbb előadókkal jelentkezik.

  irigy_mirigy

  Jó érzékem van a tehetségek felkutatásához, Mága Zoltán, Havasi Balázs és az Irigy Hónaljmirigy is nálam szerepeltek először televízióban. A műsorban láthatunk majd olyan hosszú ideje népszerű előadókat, akik az én műsoraimban tűntek fel, de ifjú zenészeket is bemutatok. A tehetségkutatók nem adnak hosszú távú lehetőségeket a fiataloknak, én azonban baráti jobbot nyújtok nekik” – mondta Galambos Lajcsi. „Az inspirál a leginkább, hogy ebben a műsorban megmutathatom a valódi személyiségemet és a vendégek is szabadon kibontakozhatnak” – tette hozzá a házigazda, aki azt is elárulta, hogy bár több országos kereskedelmi adó megkereste, ő mégis a Sláger TV-t választotta. „20 éve vagyok a saját műsorom producere és házigazdája, a Dáridó rekordjait még senkinek sem sikerült megdöntenie. A Sláger TV profi stábjával azon dolgozunk majd, hogy újabb nézettségi csúcsokat érjünk el” – mondta a zenész/producer.

  zoltan_erika

  Az Egy est Galambos Lajcsival első adásában szerepel majd Zoltán Erika, valamint a nézők láthatják és hallhatják a Rising Star tehetségeit, Várhegyi Lucas Palmirát, Peter Srameket, Singh Vikit, Czibi Norbit és Fehérvári Gábor Alfrédot, de feltűnik majd a rég nem látott Tabáni István és Patai Anna is. A későbbi adások során Szulák Andrea közös duettet énekel a műsor házigazdájával.

  Lajcsival több mint húsz éves ismeretség fűz össze, a korábbi műsoraiban is gyakran léptem fel vendégként. Mindig szeretet és tisztelet jellemezte a kapcsolatunkat, sok kedves pillanatban volt részünk a forgatások alatt. Az egyik legszebb emlékem, hogy az esküvőmre őt kaptam nászajándékul egy kedves barátunktól, hogy muzsikáljon nekünk, de ebből persze sokkal inkább közös evés-ivás, mókázás lett” – árulta el Szulák Andi.

  varhegyi-lucas-palmira

  Várhegyi Lucas Palmira az énekesek legújabb generációját képviseli a műsorban és nagyon lelkesen várja a startot.„Hihetetlen érzés, hogy egy ilyen neves művész kínál számomra fellépési lehetőséget” – mondta az ifjú tehetség.

  A Sláger TV sikerét elsősorban a kiemelkedő nézettségű saját gyártású műsorainknak köszönhetjük, az új produkciónkból is minden hónapban friss adást készítünk. Galambos Lajcsival együtt egy igényes és népszerű műsor létrehozásán dolgozunk, ami a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt szórakoztató” – mondta el Fái András, a Sláger TV producere.

  Egy est Galambos Lajcsival – első adás április 19-én este 20:00-tól a Sláger TV-n.

  patai_anna

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here