Főoldal Hírek Úgy tűnik “szakítanom kell” Rúzsa Magdival

Úgy tűnik “szakítanom kell” Rúzsa Magdival

9
Oszd meg!

Azt hittem itt az ideje, hogy leszokjak Rúzsa Magdi dalairól. Vagyis, oké, a régieket hallgatom, az újakra pedig csak legyintek egyet.

Annyira sajnálom, hogy Magdi mostanság ennyire ragaszkodik a tüc-tüc zenei alapoz. Régebben olyan szép dalai voltak, annyira csodálatosan hatott a hangja normális alappal, de így, a tüc-tüc teljesen tévútra viszi a dalt. Számomra egyszerűen hallgathatatlan. Pfujj!

Vagy csak nekem nem jön ez így be? Lehet az a gond, hogy rosszul vagyok az ilyen daloktól?

Ha csak a szövegét nézem, az Április tényleg jó, és van egyfajta dallamvilága, ami igenis bejövős lenne. Csak nem ezzel az alappal, hanem mondjuk zongorával, hegedűvel, némi dobbal és gitárral. Avagy, csak simán zongorával…

Mindenesetre remélem, hogy Magdinak lesznek majd olyan újdonságai is, amik hallatán nem futok ki a világból.

ruzsa-magdi-aprilis-dala

Fotó: Instyle

9 Hozzászólások

 1. Szerintem te vagy rosszul ettől a stílustól és itt másról nincsen szó.
  A másik meg az, hogy én ebben tényleg nem hallom a tüc-tücöt, nem tudom hol van benne. Esetleg a végefelé vagy 10 másodpercnyit, ha hallottam olyasmit, de szerintem köze nincs hozzá. Azt még okénak mondom, hogy Zedd tüc-tüc kategória, de ez?!

  A szám pedig szerintem hallgatható. :) Egynek elmegy, biztos nem kapcsolnám el miatta a rádiót, még lehet dúdolnám is. Igaz, én magának Magdinak nem vagyok olyan túl nagy fanja, szépen énekel, gyönyörű a hangja, de nem igazán az én stílusom (mármint, amiket régebbről ismerek tőle). A Szerelem című száma tetszett azonban eddig a legjobban.

 2. A tucc-tuccot én sem hallom ki belőle, egy kis gagyit inkább, de ez tényleg nem az a szétmegy a fejem tőle, annyira dübörgős fajta zene.

 3. Tibi nem vagy egyedül, én is pont így vagyok a dalaival. A régieket imádom, az újakat a neves dj-k pedig hallgathatatlanná teszik, legalábbis a számomra. Örülnék én is, ha visszatérne a régi stílusú dalaihoz. A Nélküked is sokkal jobb az akusztikus verzióban.

 4. ez elég szubjektív lett :) most (kivételesen) nem értek veled egyet. Szerintem nagyon szép dal lett..

 5. Pontosan így érzem. Gyakorlatilag minden barátom, ismerősöm elájul, ha Rúzsa Magdi neve szóba kerül. Régebben én is elájultam. Most már nem, de nem vallom be, mert kb. szentségtörés lenne olyasmit mondani, hogy “mostanában nem annyira tetszenek a dalai”.
  Az első lemezét megvettem.
  Az újat le se tölteném.
  Hátha visszatérnek egyszer a “dalabb” dalok…

  • “Az első lemezét megvettem.
   Az újat le se tölteném.”

   Ennél több nem is kell. Ez mindent elmond Magdi mai dalairól :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here