Főoldal Érdekességek Érdekességek Fókusz: Így élnek a kedvenc telenovella sztárok!

Fókusz: Így élnek a kedvenc telenovella sztárok!

1
Oszd meg!

Amikor megláttam, hogy a Fókusz riportot ad le a telenovella sztárokról, kicsit felemás szemmel néztem, mert az esetek többségében ezek a riportok rosszul szoktak sikerülni, nem egyszer közöltek téves információkat és olyan bulvár pletykákat, amiknek semmi alapja nem volt.

Ez a mostani, hat perces riport azt mutatja be, hogyan élnek a telenovellák sztárjai. Tulajdonképpen a tartalom meg sem felel a címnek, mert hiába próbálnak arra utalgatni, hogy mennyire csavaros a sztárok élete, a fókusz mintha másra terelődött volna, de legalább nem közöltek téves információkat. Azért ez is valami!

telenovella

Mindettől függetlenül maga a riport rendben van, nem észleltem tévedéseket, és jó volt látni a régi kedvenceket is, mint Natalia Oreiro vagy Aracely Arámbula.

Viszont egy dolgot már igazán megtanulhatnának: a szappanopera a Barátok közt vagy az amerikai napi szappanok, mert évek óta futnak, nincs lezárt végük, míg a telenovellák az általában 100-200 epizód közötti, lezárt formátumó produktumok. Remélem egyszer képesek lesznek jól kezelni ezt a két fogalmat a tévében is.

natalia oreiro

3520 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Nekem is ugyanez volt az első gondolatom, mikor megláttam a riportot. Már nagyon unom, hogy a telenovellákat egy kalap alá veszik a szappanoperákkal. A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, és ha még a televízióból is hibásan közvetítik felénk a fogalmat, egy ismerősöm sem fogja soha helyesen megtanulni…:/ :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here