Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: Younger – Hilary Duff új sorozata!

Pilotkritika: Younger – Hilary Duff új sorozata!

6
Oszd meg!

Az idei évben az újoncok közül a Younger vártam a legjobban, ezért is lettem dühös, hogy eltolták a premiert két hónappal. Most, látva a nézettségi adatokat inkább azon kesergek, hogy milyen kevesen nézik, és így nincs túl sok esély a folytatásra. Pedig a pilot alapján a Younger olyan sorozat, amit éveken át elnézegetnék!

younger-01

A sorozat meglehetősen érdekes koncepcióval rendelkezik. A hősnőnk, Liza egy negyvenes éveiben járó, elvált anya, aki most próbál visszatörni a munka világába. De sehol sem alkalmazzák a kora miatt. Egyszercsak elmegy bulizni, egy jóképű srác huszonhatnak nézi, és ez Eureka-pillanatot okoz Lizánál. Kap egy kis sminket, kiadja magát huszonhatnak, aztán csapassuk!

Oké, Sutton Foster nagyon jól tartja magát, mégsem mondanám huszonhatnak. De tudjátok mit? Letojom. Sutton jól hozza a figurát, jó a karakter, tetszenek a poénok, különösen amikor a sorozat alaptételét figurázzák ki. Mint amikor arról beszélgetett Liza és Kelsey, hogy mennyire gáz már, ha valaki letagadja a korát. Meg amikor Kelsey arról magyarázott, hogy valaki csak egyszer huszonéves. Azok a pofák, amiket Sutton vágott, zseniálisak voltak!

younger-02

A mellékszereplőkért pedig jár a pacsi. Jó volt újra sorozatban látni Hilary Duffot, hiányzott már az a lány a képernyőmről. Ráadásul a karaktere is érdekes, sok lehetőség van benne. Remélem a komplett karakterábrázolást választják majd az írók nála a későbbiekben. Szintén vidáman köszöntöttem Nico Tortellát, a srác ha lehet még helyesebb lett a Make it Or Break It óta.

A sorozat legnagyobb erőssége tehát a főszereplőn túl a kreatív írás. Nagyon látszik, hogy egy igazi profi van a produkció mögött, méghozzá Darren Star, aki olyan kultikus sorozatokat készített, mint a Beverly Hills 90210 vagy a Szex és New York. Utóbbi vonalra ült fel a Younger is, a negyvenes nők diadaláról regél, miszerint ne foglalkozzunk a korral, éljük az életünket, legyünk vadak és merészek, mert csak egyszer élünk. Tetszik ez az üzenet!

younger-03

Kíváncsian várom, hogy merre viszik majd a történetet. Jönnek a lebukós jelenetek? Liza lánya is okozhat majd némi meglepetést. Végül is, maga a sztori szerintem másodlagos lesz, mert amíg ennyire feelgood az egész, és ilyen jó poénok vannak, remélem nagy gond nem lehet. Ja, és amit még meg kell említenem, a helyszínek! Imádom, hogy New York, és a munkahely is állat. Egy könyvkiadó :)

Értékelés: 10/10

Tudtam én, hogy zseniális lesz a pilot, de magam sem hittem volna, hogy ennyire levesz majd a lábamról. A Younger úgy isteni ahogy van, és szerencsére felirat hiányában is érthető. (Sajnos nincs hozzá magyar felirat). A nyáron biztos be fogom darálni a teljes évadot, és egyben drukkolok is, hogy a TV Land lásson fantáziát a showban, és ne kaszálja el.

younger-04

6500 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  1. Hétvégén írtam a posztot, akkor még nem volt hozzá magyar felirat :/ De örülök, hogy most már van! Köszi a linkeléseket.

  2. Hello!
    Hol tudom nézni a sorozatot? Az első 2 részt sikerült leszednem, azóta semmi… :( Pedig kedvenc sorozat is válhatna belőle számomra. Nagyon tetszetős.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here