Főoldal Érdekességek Érdekességek Ez a tíz legnépszerűbb magyar dal a rádiókban!

Ez a tíz legnépszerűbb magyar dal a rádiókban!

2
Oszd meg!

Az NHMM osztott és szorzott, s kiderült, hogy a rádiós lejátszási listák alapján mi volt a tíz legnépszerűbb magyar dal! Nem nagy meglepetés, hogy az élen Dér Heni slágere végzett, a második pedig a Honeybeast dala lett. A harmadik hely Mohamed Fatimáé. Funfact, hogy a Ragyog a szívemmel jelentkezett Fatima A Dal 2014-be is, de a tíz tagú zsűri nem találta elég jónak – a hallgatók annál inkább!

der-heni

Érdemes megjegyezni, hogy a top tízből hét tehetségkutatós felfedezett, a Megasztár, az X-Faktor és a Voice döntősei is képviseltetik magukat, de ne feledjük, a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi zsűritag, A Honeybeast-es Zsófi is próbálkozott X-Faktorban, ByeAlex pedig A Dal felfedezettje. Úgy tűnik nem egyszerű tévés háttér nélkül boldogulni.

Ami még érdekes a játszási listával kapcsolatban, az Majka kiakadása. A szabad szájú rapper/műsorvezető azon háborgott, hogy az ő sikerdalaikat, amik több milliós elérést produkálnak youtube-on, miért nem játsszák a rádiók.

majka

A borzalmas Class FM arra hivatkozva, hogy nem kell a rap a magyar embernek, soha nem játszotta egyetlen dalunkat sem. Vagyis Balázsék egyszer igen, de azt is csak az egyik kirohanásom után. Egyszer! Egy olyan slágert, ami olyan számokat hozott, amire magyarként büszkének lehetne lenni, és nem azért, mert közünk van hozzá. Azért most megkérdezem, hogy mi a különbség a Rakpart és a Belehalok közt? Mert most nem tudom úgy bekapcsolni a Class FM-et, hogy ne ez a szám menjen” – kesergett Majka, és megjegyezte azt is, mennyire hiányzik a zsebéből a rádiós lejátszások utáni pénzt, hiszen a lemezeladás haldoklik, és így csak a haknik maradnak. (Meg a Youtube-bevétel ugye).

No de a témára visszatérve, íme, a tíz legnépszerűbb magyar dal a rádiós lejátszási listák alapján! Van köztük kedvenc?

01. Dér Heni – Ég Veled | 7.132 lejátszás

02. Honeybeast – A legnagyobb hős | 7.023 lejátszás

03. Mohamed Fatima – Ragyog a szívem | 6.735 lejátszás

04. Rúzsa Magdolna – Nélküled | 6.238 lejátszás

05. Takács Nikolas – Rád hangoltam | 5.346 lejátszás

06. ByeAlex – Hé Budapest | 4.450 lejátszás

07. Janicsák Veca – Könnyek az esőben | 4.022 lejátszás

08. Rúzsa Magdolna – Szerelem | 3.968 lejátszás

09. Vastag Csaba – Őrült éjjel | 3.875 lejátszás

10. Magna Cum Laude – Köszönet | 3.826 lejátszás

4254 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Kapásból 3 szám volt, amit nem ismertem belőle: az 1, 6 és 9 azok. :) A Nikolas számról pedig mind a mai napig azt hittem, hogy az egy Vastag Csaba dal és azt sem tudtam, hogy Az élet showja főcímdala volt. Szerintem egészben eddig még egyszer sem hallottam. Jó volt olvasni ezt a listát, na meg végighallgatni. Pláne úgy, hogy ByeAlex és Vastag Csaba száma nagyon bejövős. Meg is hallgatom most párszor ezeket.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here