Nagy tavaszi Nyereményjáték!

  14
  Oszd meg!

  Most már tényleg itt a tavasz, az idő is nagyon jó, szóval úgy döntöttem, elérkezett az ideje egy nyereményjátéknak. Legutóbb évekkel ezelőtt volt hasonló, akkor egy P.S.I. – I Love You DVD-t lehetett nyerni, mostanra egy kicsit komolyabb nyereményekkel készültem!

  nyeremeny

  Több kedves író-ismerős is felajánlott fantasztikus nyereményeket, így most több győztese is lehet a játéknak! Meg is mutatom, hogy miket nyerhettek!

  A játéknak tehát összesen nyolc győztese lesz! No de hogyan nyerhetsz? Egyszerű! Az alábbi rafflecopter dobozba jelentkezz be Facebook segítségével. Lájkold a szerzők Facebook oldalait, a Media Addictot és a Young & New Adult Könyvek oldalt. Plusz pontokat szerezhetsz, a saját Facebook oldaladon vagy más, közösségi médiás oldalon megosztod a nyereményjátékot, és a megosztásod linkjét az utolsó rubrikába beírod! Figyelem: a moly szabályzata tiltja, hogy ott oszd meg :(

  A játék egy hónapig tart, május 11-ig tölthetitek ki a Rafflecopter dobozt, május 12-én pedig eredményhirdetés! Sok sikert, és köszönöm, hogy velem együtt játszotok :)

  a Rafflecopter giveaway

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here