Főoldal Oldal Blog Nagy tavaszi Nyereményjáték!

Nagy tavaszi Nyereményjáték!

14
Oszd meg!

Most már tényleg itt a tavasz, az idő is nagyon jó, szóval úgy döntöttem, elérkezett az ideje egy nyereményjátéknak. Legutóbb évekkel ezelőtt volt hasonló, akkor egy P.S.I. – I Love You DVD-t lehetett nyerni, mostanra egy kicsit komolyabb nyereményekkel készültem!

nyeremeny

Több kedves író-ismerős is felajánlott fantasztikus nyereményeket, így most több győztese is lehet a játéknak! Meg is mutatom, hogy miket nyerhettek!

A játéknak tehát összesen nyolc győztese lesz! No de hogyan nyerhetsz? Egyszerű! Az alábbi rafflecopter dobozba jelentkezz be Facebook segítségével. Lájkold a szerzők Facebook oldalait, a Media Addictot és a Young & New Adult Könyvek oldalt. Plusz pontokat szerezhetsz, a saját Facebook oldaladon vagy más, közösségi médiás oldalon megosztod a nyereményjátékot, és a megosztásod linkjét az utolsó rubrikába beírod! Figyelem: a moly szabályzata tiltja, hogy ott oszd meg :(

A játék egy hónapig tart, május 11-ig tölthetitek ki a Rafflecopter dobozt, május 12-én pedig eredményhirdetés! Sok sikert, és köszönöm, hogy velem együtt játszotok :)

a Rafflecopter giveaway

14 Hozzászólások

 1. Hello! :)
  A Molyon és Facebookon is megosztottam, remélem elég lesz.
  És köszi a nyereményjátékot, szerintem nagyon szuper lett.

 2. Huh, tweeteltem, de nem vagyok benne biztos, hogy jó linket raktam be. Szimplán a tweetre kell kattintani, és azt a linket kell kimásolni, ahol egész képernyős a tweet? :D
  Remélem, hogy jót sikerült kimásolnom…
  Nagyon jó nyereményjáték nem mellesleg. Jó lenne szerencsésnek lenni :D Köszönöm a lehetőséget!

 3. Szia!
  Az eredményhirdetés meg volt tegnap?
  Mert,ha igen,akkor én lemaradtam.
  Vagy a nyertesek csak e-mailt kaptak róla? :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here