Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Sam Worthen, a világ legjóképűbb angol tanára?!

Sam Worthen, a világ legjóképűbb angol tanára?!

0
Oszd meg!

A világ legszexibb matek tanáráról már lehullt a lepel, a napokban pedig az is kiderült, hogy az egyik legjóképűbb modell, a fotózásokon és a bemutatókon túl angolt tanít. Mennyire menő már!

Sam Worthen elmondása szerint már tizennégy éves kora óta tanár akart lenni. Amint végzett a főiskolán, New Yorkba költözött, és egy Brooklyni középiskolában kezdett el tanítani. Amikor megérkezett a nagyvárosba, bele sem gondolt, hogy a tanári pályán túl más lehetőségek is megtalálják őt.

Sam Worthen 002

Alig pár hónap tanítás után meglátta őt a metrón egy ügynök, aki felfedezte Sam szépségét, és modell karriert kínált neki. Nem sokkal később már a leghíresebb divattervezők cuccait hordta a kifutókon.

Sam a People magazinnak elmondta mennyire nehéz összeegyeztetni a két karriert, és hogy a diákjainak fogalma sincs a tanáruk kettős életéről. Bár, lefogadom, hogy mostanra már ők is tudják. Sam elmondása szerint az első számú prioritás továbbra is a tanári munka: “Egyértelműen tanárként definiálom magam, aki modellkedik is, mintsem egy modellként, aki történetesen tanít is“.

Nehéz összeegyeztetnie a két munkát, sokszor tizenkét órákat utazik egy-egy munka miatt, úgy, hogy tudja, másnap reggel be kell érnie az órára. “Amikor kihagyok egy napot az iskolából úgy érzem a napom elveszett, így igyekszem ezt minden áron elkerülni” – vallja Worthen. “A modellkedés csak a pillanat csodája, amit nagyra értékelek. De tudom, hogy ez nem olyasmi, amit egész életen át csinálnék” – fűzte hozzá.

Sam Worthen 001 Sam Worthen 003 Sam Worthen 004 Sam Worthen 005 Sam Worthen 006 Sam Worthen 007

1975 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here