Április 10-én érkezik a Daredevil tévésorozat

  2
  Oszd meg!

  A szuperhősös sorozatok rajongói bizonyára nagyon örülnek, hiszen a Netflix április 10-én bemutatja a Daredevil c. sorozatát, amiben egy vak ügyvéd osztogat éjjel igazságot.

  A történet – és persze a név is – sokak számára ismerős lehet, 2003-ban vetítették a mozik a képregényből készült filmet Ben Affleck és Jennifer Garner főszereplésével. A Marvel által készített sorozat főszerepében Charlie Cox, aki leginkább a Csillagpor c. filmből lehet ismerős számunkra. Szerepel még a sorozatban többek közt Deborah Ann Woll (True Blood), Elden Henson (Intelligence) és Rosario Dawson (Sin City) is.

  Sőt, a Netflixre hamarosan még több szuperhősös széria érkezik, a Marvel-képregények hőseivel, mint az Iron First, Luke Cage és a Jessica Jones, utóbbi főszerepében Kyrsten Ritter (Don’t Trust the B—- in Apartment 23). A négy sorozatot pedig egy ötödik, a The Defenders zárja majd le, amiben a négy hős együtt küzd a bűnözők ellen.

  Izgalmas koncepció, kíváncsian várom a megvalósítást. Alább összegyűjtöttem nektek a Daredevilhez kiadott posztereket és trailereket.

  daredevil_poszter_01 daredevil_poszter_02 daredevil_poszter_03 daredevil_poszter_04 daredevil_poszter_05 daredevil_poszter_06

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here