Főoldal Hírek Április 10-én érkezik a Daredevil tévésorozat

Április 10-én érkezik a Daredevil tévésorozat

2
Oszd meg!

A szuperhősös sorozatok rajongói bizonyára nagyon örülnek, hiszen a Netflix április 10-én bemutatja a Daredevil c. sorozatát, amiben egy vak ügyvéd osztogat éjjel igazságot.

A történet – és persze a név is – sokak számára ismerős lehet, 2003-ban vetítették a mozik a képregényből készült filmet Ben Affleck és Jennifer Garner főszereplésével. A Marvel által készített sorozat főszerepében Charlie Cox, aki leginkább a Csillagpor c. filmből lehet ismerős számunkra. Szerepel még a sorozatban többek közt Deborah Ann Woll (True Blood), Elden Henson (Intelligence) és Rosario Dawson (Sin City) is.

Sőt, a Netflixre hamarosan még több szuperhősös széria érkezik, a Marvel-képregények hőseivel, mint az Iron First, Luke Cage és a Jessica Jones, utóbbi főszerepében Kyrsten Ritter (Don’t Trust the B—- in Apartment 23). A négy sorozatot pedig egy ötödik, a The Defenders zárja majd le, amiben a négy hős együtt küzd a bűnözők ellen.

Izgalmas koncepció, kíváncsian várom a megvalósítást. Alább összegyűjtöttem nektek a Daredevilhez kiadott posztereket és trailereket.

daredevil_poszter_01 daredevil_poszter_02 daredevil_poszter_03 daredevil_poszter_04 daredevil_poszter_05 daredevil_poszter_06

2 Hozzászólások

  1. Hát erre nagyon kíváncsi leszek, ugyanis a filmet vagy 100 x láttam. Bevallom, sok bizodalmam nincs a főszereplőt tekintve…. :P De meglátjuk :)

  2. A filmet nem szerettem úgyhogy nem vártam túl sokat a sorozattól, de belenéztem és annyira megtetszett hogy 2 nap alatt megnéztem az egész évadot! Ez lett az új kedvenc szuperhősös sorozatom, alig várom már a 2. évadot! :) Mellesleg Charlie Cox tökéletes választás volt, remélem hamarosan láthatjuk valamelyik Marvel filmben is ;)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here