Főoldal Hírek Nina Dobrev kilépett a Vámpírnaplókból!

Nina Dobrev kilépett a Vámpírnaplókból!

19
Oszd meg!

Megannyi találgatás után Nina Dobrev Instagramon jelenette be, hogy lelép a Vámpírnaplókból! Már régóta hallani lehetett mindenféle pletykát, de így, a hír hivatalossá válása után valószínűleg sok rajongó kapott most a szívéhez. Steven R. McQueen is idén távozott önszántából, de Dobrev jóval központibb karaktert alakított.

Épp most töltöttem életem legszebb hétvégéjét a Lanier tónál, Georgiában, a TVD családommal, a szereplőkkel és a kreátorokkal. Elsőként akarom nektek elmondani, hogy ez nem csak egy sima ünnepség volt, hanem egy búcsúparti” – kezdte magyarázatát a színésznő a közösségi oldalon.

nina_dobrev_01

Mindig is tudtam, hogy Elena története hat évados kaland, és ebben a hat évben egy életre szóló kalandot kaptam. Voltam ember, vámpír, hasonmás, őrült halhatatlan, hasonmás aki úgy tesz, mintha ember lenne, ember aki úgy tesz, mintha hasonmás lenne…” – idézte fel Elena kalandjainak egy részét. – „Elraboltak, megöltek, megtaláltak, kínoztak, megátkoztak, voltam halott és élőhalott, és még mennyi minden van hátra a májusi szezonfináléig! Elena nem egyszer, hanem kétszer volt igazán szerelmes, két fantasztikus lelki társsal”. Kétségkívül izgalmas időszak áll Dobrev mögött, Elena és Katherine körül zajlott az élet a sorozatban!

Kérlek bennetek, hogy ugorjatok fel a hullámvasútra, Elena Gilbert életébe, és csatlakozzatok hozzám, ünnepelni őt, és előkészíteni a búcsút tőle, és a dolgozó családomtól, s belépni életem következő fejezetébe. Ti, és a csodálatos rajongótábor annyi szeretetet, támogatást és szenvedélyt adtatok nekem, amennyit el sem tudtam volna képzelni hét évvel ezelőtt, amikor fiatal Degrassi lányként Kanadából LA-be utaztam, ‘annak a Twilight tv-sorozatnak’ :) a válogatására. Annyira szeretlek titeket!” – tanácsolta továbbá, hogy kössük be a biztonsági övünket, mert fogalmunk sincs mi vár ránk.

nina_dobrev_02

Elolvasva Julie Plec reakcióját Dobrev távozására tényleg nem tudhatjuk, mi vár ránk! Először lefutotta a szokásos tiszteletköröket, dícsérve Dobrevet: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy kitárta a szárnyait! Pihenjen egy kicsit, majd utazza be a világot és viharként vegye be azt”. És ekkor jött a fekete leves!

Hiányozni fog nekünk Nina, és a négyszáz karakter, akiket eljátszott, de előre tekintünk, az őrült és izgalmas kihívásra, miként folytassuk a Salvatore testvérek történetét” – bizony, jól látjátok, Nina Dobrev távozása ellenére is tovább pörög a sorozat, azt pedig elképzelni nem tudom, hogy miként. Mármint, Elena tényleg annyira központi karaktere volt a shownak, annyira köré épült minden! Hogy akarják ezt jövőre folytatni? Az lenne a legjobb, ha írnának egy ütős sorozatfinálét, aztán lehúznák a rolót.

nina_dobrev_03

Az epizódok rég nem érik el a korábbi minőséget, sokan abbahagyták már a sorozatot, én se nagyon folytattam a 6×03-as rész óta. A nézettségen is látszik, hogy az embereknek már nem jön be a Vámpírnaplók! A The CW egykori legnézettebb sorozata mára csak sokadikként kullog a sorban, a The Flash, Arrow és a Supernatural is több nézőt érdekel. Okkal, tegyük hozzá! Nem lenne jobb ezt most lezárni?

Ti hogy látjátok? El tudjátok képzelni Nina Dobrev nélkül a Vámpírnaplókat?

vampire-diaries

19 Hozzászólások

 1. Egyetértek veled, Tibi. Így semmi értelme a sorozatnak. Mondjuk én a 6. évad 7. részénél álltam le, de nyáron tervezem befejezni (sajnos nem túl sok időm van sorozatokat nézni az utóbbi időben, egyedül a Glee-re szántam időt…). Elena karaktere nélkül teljesen értelmetlen a sorozat.

 2. Engem érdekel, hogy mit kezdenek egy központ karakter kilépése után, ez a kilépés tette igazán érdekessé a sorozat. A TVD-vel nekem pont az volt a problémám hogy a karakterek eltûnése vagy halála semmit nem ért, mert tudtad hogy nem végleges valahogy úgyis visszajön. Ez most más lesz, bár szerintem Elena nem hal meg hanem ember lesz és lelép az sem lepne meg ha kitörölnék az emlékeit hogy vissza se akarjon jönni. :-) amúgy az is látszik hogy már nem tudnak mit kezdeni Elenával. Delena vonalon meg látszódik hogy már nagyon lapos és a két színész már herótott kap egymástól, egyszerűen érződik, hogy továbbléptek és semmilyen kapcsolatot nem szeretnének már eljátszani. Nagy valószínű séggel a 7 évad lesz az utolsó mert a többi színész sem akarja folytatni ennél tovább.

 3. Én még nézem a sorozatot,de néha felteszem magamnak is a kérdést,hogy “minek?!” Szerencsére az utóbbi idöben a sorozat a mellékszereplök történetét vette elötérbe(Caroline,Bonnie),és sokkal érdekesebb epizódokat kaptunk.Ezen a vonalon haladva,még belefér egy évad.Elena története számomra már unalmas volt.

 4. Ezt az alkotók részéről igencsak furcsa döntést nem is értem :\ Hiszen hát Elenáról, a drámáiról, a családjáról, a szerelmeiről szólt az egész sorozat (bár megjegyzem, én már az 5. évad vége óta nem láttam egy részt sem). Eddig is vészesen csökkent a nézettség, de ha Nina Dobrev nincs, szerintem a sorozat maximum a haláltusáját vívhatná plusz egy évadon keresztül. Remélem, hogy inkább úgy döntenek, hogy a 6. évaddal vége. Nem szeretném látni a show vergődését :(

 5. Teljesen igazad van Tibi!
  Itt kéne abbahagyni,egy ütős fináléval és nem kéne húzni a lehetetlent.Innen már csak még lejjebb fog süllyedni a sorozat,megérdemelne egy jó évadzárót,amit sokan megnéznek mert tudják hogy az a vége :)

 6. Felesleges folytatni. Most még kihívásnak látják a következő évadot, de amint leadják az elejét, és rájönnek, hogy senkit se érdekel a történet a lány nélkül, akinek eredetileg a naplójára épült a sorozat, le fogják zárni a 7. évadot.
  (Én az idei karácsonyi szünetig néztem.)

 7. Hát én ennek a hírnek örülök, meg nem is. Elenát abszolút-e nem fogom sajnálni, mert szinte már kifulladt a karakter, Ninát sajnálom, hogy elmegy, mert hát azért a szívem legmélyén egy kicsit kedvelem. (Katherineként sokkal izgalmasabb volt…)

  Spoiler (talán)
  Amúgy az én véleményem az, hogy a 6×15 óta sokat ugrott a szememben a sorozat, végre élvezni tudom!! Nagyon jó volt az íróktól, hogy Carolineból előhozták ezt az oldalát és Stephannal remek párost alakítanak. Őszintén, szerintem ez a két karakter cipeli a hátán az egész sorozatot. Nekem nem hiányozne se Damon, se Matt, Tyler meg nem értem miért van még itt..?
  Az összes karakter közül csak Jennát sajnáltam, akitől búcsút vettünk (meg Lexi), a többi… néha feltettem a kérdést, hogy ‘ez ki?’.
  Abban is egyetértek, hogy húzzák a sorozatot már egy ideje, de mint ahogy írtam a 6×15 óta nekem ez felse tűnik, mert repül az idő.
  Szóval mindenesetre várom a 7. évadot.

  Megjegyzés: Ha jövőre kaszálják, nem fogom bánni, ha a The 100-at rendelik be helyette! ;)

 8. Nem nézek tvdt, de meg tudom érteni Nina döntését. Fiatal és több lehetőség is rejlik benne. Persze, hogy nem akar egy életen át egy ,,tinisorozat” főszereplője maradni. Sok sikert neki! Azért kíváncsi vagyok, hogy ezt hogyan fogják megoldani, plusz be van rendelve a következő évad. Jó ötlet: Hart of dixieé legyen az új etap

 9. Egyértelmű, hogy nem kell lezárni. Nagyon hiányozna úgy egészében, mert szerintem a hatodik évad izgalmas és érdekes is.
  Nina távozásábak nem örülök, de kíváncsi vagyok rá, hogy mit kezdenek a kialakult helyzettel. Furcsa lenne de érdekes lenne szerintem :D
  Ninának sok sikert kívánok, remélem meg fogják találni a nagyobb szerepek is, mert nagyon megérdemelné

 10. Amilyen irritáló és unszimpatikus lett ez a nő, hát menjen is. Szerintem a VD elkövette ugyanazt a “hibát”, mint a Supernatural. Ott sem tudták, hogy mikor kell időben abbahagyni, presztizsveszteség nélkül. A VD már régen kifulladt. Elég hihetetlen számomra, hogy a TO-t és a VD-t ugyanaz a Julie Plec irányítja, mert míg az egyik erőteljesen zuhanó tendenciát mutat, a másik egyre jobbá és izgalmasabbá válik. A sorozat mélyrepülése észrevehető azon is, hogy már a színészek is érzik, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni, mert nem játszanak olyan intenzitással, mint az első évadokban. Szóval azt mondom, Nina idejében és okosan kiszállt. A többieknek is be kéne dobni a törülközőt, és bejelenteni, hogy itt a vége. Jobban járnak mind – és a rajongók is – mintha még lenyúznak öt-hat évadot és bőrt arról, amiről már felesleges…

 11. Senki egy szóval sem mondta, hogy Elena meg fog halni, vagy nem szerepel többet a sorozatban, nem? :D Láttunk már rá példát, és ebben az univerzumban van rá lehetőség, hogy másik testben térjen vissza. :) Nina megy, de Elena még kétszer sem biztos. :D

 12. Nina nélkül már nem az igazi! Szerintem ha nem is a hatodik évaddal, akkor a hetedikkel már biztosan vége. De Nina nagyon hiányozni fog.

 13. Tibi! Kedves! Szerintem olyan, aki nem látta az eddigi rèszeket, csak az èvad elejèt, ne írjon már ilyen kritikát ;)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here