Főoldal Oldal Blog Némi átalakítás & Fontos bejelenteni való

Némi átalakítás & Fontos bejelenteni való

6
Oszd meg!

Sziasztok! Itt a húsvét, úgyhogy picikét variáltam az oldal külsején. Igazából csak annyi történt, hogy szélesebb lett az oldal, behoztam egy másodlagos oldalsávot, ahol könyv és bejegyzésajánlót találtok. A főoldalon  a legújabb kritikák, egy posztot megnyitva pedig a legfrissebb bejegyzések ajánlóit. Picit bele kell még másznom a HTML kódokba, hogy a posztok címeit sikerüljön átszínezni, remélem összejön :)

media-addict-megujalas

Ahogy észrevehettétek, az utóbbi időben már nincs napi négy poszt az oldalon. Ennek az oka az időhiány, ugyanis márciusban megkaptam álmaim állását! Amint publikus lesz, külön bejegyzésben megírom miről is van szó, de annyit megsúgok, a munkáimmal már sokan találkozhattatok ;) Remélem legkésőbb hó végén leránthatom a leplet. De egy biztos, most nagyon de nagyon örülök, mert régóta ilyen állásról álmodtam, és végre sikerült megkaparintanom. Nem volt egyszerű, ígérem, elmesélem, amint lehet ;)

Az állás miként érinti az oldalt? Megváltozik a Media Addict frissítési menetrendje. Ezentúl hétköznap 3, hétvégén 4 posztot szeretnék publikálni, legalábbis ez a terv, bízom benne, hogy sikerül minden nap megvalósítani. De biztos lesz olyan nap, amikor annyira felgyűlik a munka, hogy nem fog menni.

Most, hogy itt a húsvét szusszanok egyet, kedd délben érkezik az első poszt, kedd este pedig a második exkluzív interjú a Glamour gáláról, ezúttal a Kovács Gyopárral (Rising Star) felvett beszélgetés.

Addig is jó pihenést, kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

boldog-husvetot

2848 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  1. Először is Gratulálok az álom melóhez (remélem egyszer nekem is összejön) és megérte ennyit dolgozni érte, szóval látom majd kiugrasz a bőrödből, Sok Sikert! ;)
    Másodszor, az oldal jó lesz, vagyis ez a második oldalsáv és megértem, hogy nem tudsz már lenni olyan gyakran, mint eddig. Szóval no para.
    Harmadszoor, Neked is Kellemes Ünnepeket! :D

  2. Én is gratulálok az álommelóhoz (és kíváncsivá tettél, miről van szó :) és boldog nyuszit is kívánok. Kellemes pihenést mára, holnapra!!

  3. Csatlakozom az előttem szólókhoz! Gratulálok én is az álláshoz! Sok sikert és megannyi boldog pillanatot kívánok hozzá! Boldog Húsvétot! ;)

  4. Főszerkesztő egy újságnál vagy hírszerkesztő a tv-nél? Akármi is, gratulálok. Az álmaink megvalósítása nagyon klassz dolog és csak kevés embernek sikerül. Kellemes húsvéti ünnepeket Neked is!. Azt nem mondom, hogy sok “locsolót”, mert az Én számból az full perverzként jön le. De nem vagyok semmi jónak az elrontója. :D Elvégre a húsvét a “tojás”ról és a “locsolás”ról szól, a nyúl meg szőrös… :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here