Videómánia: Disney filmekről szakszerűen!

1

Biztos vagyok benne, hogy sokunk gyerekkorát bearanyozták a Disney klasszikus meséi, mint a Hófehérke és a hét törpe, a Hamupipőke, vagy az Oroszlánkirály.

Ami azt illeti, én ma is, huszonhét éves fejjel boldogan leülök megnézni egy Disney-mesét, mert szórakoztatnak, visszaidézik a régi, kellemes emlékeket és lássuk be, csak azért, mert rajzfilm, még legyen ugyanolyan, ha nem izgalmasabb, mint egy színészekkel felvett film.

Pont a Disney-mesék nagy szeretete miatt imádom annyira a Videómánia “szakszerű” értékeléseit. Azon túl, hogy sírva röhögök rajtuk, jó látni más valaki véleményét, például az aranyásó Hamupipőkéről, vagy Aladdinról. Mivel annyira kötődöm ezekhez a mesékhez, üdítő azokon a hibákon nevetni, amiket nem veszek észre, vagy olyan gondolatokon, ami nekem sosem jutna eszembe. De most tényleg, Hamupipőke egy francokat aranyásó :D Mégis bele lehet magyarázni, hogy az.

Összegyűjtöttem nektek az eddig megjelent szakszerűen Disney-videókat, jó szórakozást :)

3260 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.1 hozzászólás

  1. Juj, én is egy-két hónapja kaptam rá Dancsó videóira, azóta állandó jeleggel nézem őket, és nekem is ezek a “szakszerűen-videók” a kedvenceim :D

Leave A Reply