Főoldal Hírek Tényleg visszatér a félpucér boyband, a Shygys!

Tényleg visszatér a félpucér boyband, a Shygys!

2
Oszd meg!

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb magyar fiúbandája a Shygys volt, amit Kozsó verbuvált össze. A banda olyan dalokat adott elő, mint a Nem a te hibád, Szeress akkor is, ha néha fáj vagy a Helló.

A sikerüket mégsem a dalaiknak, hanem a kidolgozott felsőtestüknek köszönhették, a srácok állandóan vetkőztek, de hát, ki hibáztatná őket ezért?

shygys_01

Hamar feloszlottak, most viszont úgy döntöttek, hogy visszatérnek, mert mondanivalójuk van, legalábbis ezt nyilatkozták a Mokkában: „Felgyülemlett bennünk annyi mondanivaló, hogy úgy döntöttünk, visszatérünk. Sokat beszélgettünk az elmúlt dolgokról, és rengeteg olyan ötlet merült fel, amit, úgy éreztük, most érdemes lenne megcsinálni”.

Nemrég előadták a Helló c. dalukat a Mokkában, és ott csekkolhatjuk, miként festenek napjainkban a srácok. Kétségkívül korosodtak, és ezzel nincs is semmi gond, csak ha továbbra is ennyire ostoba dalszövegekkel operálnak, akkor a vetkőzés sem fog már itt segíteni. Mert más az, ha gagyit dalol sok tizenéves, mint amikor elviekben komoly férfiak éneklik, hogy „Ha szomorú vagy, gondolj rám! De csak akkor hívj, ha hiányzom igazán”.

Azért azt jegyezzük meg, ha most vetik le a felsőt, hát izém, szerintem azt se bánnánk. Kérdés, hogy ennyi elég lesz-e 2015-ben.

Shygys a ’90-es évek végén

shygys_03

és Shygys most!

shygys_02

5029 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here