Főoldal Érdekességek Interjú Ki lett Április bolondja? -> Exkluzív Interjú! – Fekete Pákó: „Nekem kéne...

Ki lett Április bolondja? -> Exkluzív Interjú! – Fekete Pákó: „Nekem kéne Eurovízión lenni”

9
Oszd meg!

fekete-pako-2A Glamour Gálán Fekete Pákó is a meghívott vendégek közt volt! Az Add ide a didit és a Megy a gőzös mulatós slágerek előadója elegáns fekete öltönyben jelent meg, abszolút nem keltett feltűnést.

Roppant kíváncsi voltam hogy Pákó tényleg olyan-e, mint a tévében, ezért odamentem hozzá, egy interjú reményében. Pákó kedvesen fogadott, de csak két percet tudtunk beszélni, mert egy elhangzott válasza után elakadt a szavam, és nem tudtam többet kérdezni.

Íme, a villáminterjú, amiben szó szerint idézem Pákót.

– Hogy érezted magad a gálán?

Jó lenni nagyon! A kaja finom, az ital sok, a fények erősek. Drukkolásztam nagyon a Rezes Juditnak, sajnál, hogy nem ő nyert. Meg azt is, hogy a sármos férfiben nem jelöltek. Szerinted miért nem? Nem vagyok dögös?

– Őőő. Biztos, te voltál a hatodik.

Pár szavazaton múlhatott csak. Sármos pasi én, megfordulnak nők utánam!

fekete-pako-class-fm

– Elhiszem neked. Láttad a Sztárban sztárt? Vastag Tomi a dalod adta elő!

Nem vót jó annyira, mint én! Csak egy lenni belőlem! De tetszett azért. Tomi fel is hívott telefonon, tanácsokat kért párat. Mondtam neki a didit erősen mondja, nem tolerálja a néző ha halkan mondod. Mert a didi jó. Bombajó.

Nézd, itt van a Boggie! Na neki bombajó! Tudod, jelentkeztem A Dalba. Slágeremmel, újjal, nemsoká videoklipet forgat hozzá én meg a csajom a Gellértnek terén. Nekem kéne Eurovízión lenni! csinálnék bulit, nagyot! De nem választani be engem. Hihetetlen!

– Tényleg az. Sajnálom a dolgot. Köszönöm a beszélgetést!

Máris? Ez gyors volt apám!

– Igen, sajnos betelt a diktafon, most kattant egyet.

Nem hallottam.

– Nagy a zaj… Köszönöm még egyszer, sok sikert!

Update: No, ki lett Április bolondja? Boldog Bolondok napját mindenkinek :)

9 Hozzászólások

  1. Szerintem meg kicsit szemét vagy. Ő ilyen, egoista, de nem kell azért elítélni. Meg szerintem ez megy a médiának mindig. Kell valamivel eladni magát. Te meg így szemétketsz vele. Elítéled mert ilyen, ez olyan mitha téged ítélnének el, mert a férfiakhoz vonzódsz. Gondolj bele, hogy neki hogy eshet, hogy mindenki szidja.

    • Ne haragudj, de ez nem olyan. Az, hogy kihez vonzódik az ember, nem választas kérdése. A médiában viszont feltűnni valamilyen formában viszont már az. Hülyének van eladva? Akkor úgy is fogják kezelni. Már megbocsásson mindenki, de ezeket a fajta ostoba embereket jobb nem kihívni szellemi párbajra, mert fegyvertelenségük révén nem éri meg. Egyszerűbb annyiban hagyni.

    • Tibi egy evben sem hagyja ki es ot interjurol volt szo. Ez mar +1. Ugyhogy Onlyhuman csatlakozom hozzad.

  2. Pákóval lehet hogy ott volt de vele nem készített Tibi interjút. Az öt ember akivel készült interjú: Lola, Bogi, Singh Viki, Kovács Gyopár, Pál Dénes. Egyébként jól leírtad Pákót ő tényleg ilyen.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here