Főoldal Hírek Április 13-án érkezik A Konyhafőnök második évada!

Április 13-án érkezik A Konyhafőnök második évada!

1
Oszd meg!

Nagy örömömre április 13-án érkezik az RTL Klub műsorára a Konyhafőnök második évada! Az első kiadást nagyon szerettem, az oldalon is többször írtam róla. Hiányzik már nekem egy jó kis főzős, gasztro-reality, szóval, én már nagyon várom a startot.

Alább elolvashatjátok az RTL Klub sajtóközleményét a műsorról!

02-sor

Sajtóközlemény: Kezdetét veszi a gasztronómia szerelmeseinek késélre menő harca

Ínycsiklandó fogások, embertpróbáló küzdelmek, kiélezett párbajok és persze megannyi konyhai trükk és praktika. Ezekre és megannyi újdonságra számíthatnak majd a nézők a Konyhafőnök második évadába.

a-konyhafonok-masodik-evad-01

A finom ételek mindenki számára fontosak. Ez talán az egyik ok, amiért szívesen nyomon követik a Konyhafőnököt. A kiváló nézettség másik oka pedig az, hogy elképesztően sok emberi történet bontakozik ki a műsorban, amelyhez igen sok feszültség párosul. Ez egy komoly verseny, amelybe a versenyzők mindegyike a maximumot igyekszik beletenni” – hangsúlyozta Kolosi Péter programigazgató, aki azt is elárulta, hogy a második évad még izgalmasabb, tartalmasabb lesz. Az első évadhoz képest több versenyző küzdelmét követhetik nyomon a nézők, ám ezúttal nemcsak a konyha falain belül, de különböző éttermekben is figyelemmel kísérhetik majd a kések csatáját.

Bár a szereplők és az epizódok száma több lesz, a zsűri továbbra is változatlan. Bernáth József, Fördős Zé és Vajda Pierre azonban ezúttal sem lesznek vajszívűek. A Konyhafőnök versenyzőinek késélre menő küzdelmét április 13-tól, 18:55-től láthatják a nézők az RTL Klubon.

a-konyhafonok-masodik-evad-02

1 hozzászólás

  1. Én örülök hogy elkezdődik a második évad. Az is jó hogy éttermekbe is mennek így más lesz mint az előző évad. Én kiváncsi vagyok az új szakácsokra és az ételekre is. Egyik riportba láttam hogy az előző évad két döntőse is visszafog térni ők fognak segíteni az egyik feladatnál.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here