Cassandra Clare könyvéből rendelt sorozatot az ABC Family!

16

Wow, ez aztán nem semmi! Egy kvázi megbukott mozifilm ellenére sem tűnt el a süllyesztőben az itthon is nagyon sikeres Végzet ereklyéi könyvsorozat adaptációs ötlete. Csak sikerült megoldani a tévésorozatos verziót!

A Hollywood Reporter nemrég jelentette be, hogy a Shadowhunters forgatásai májusban kezdődnek Torontóban, a show megkapta a tizenhárom epizódos berendelést, és az ABC Family műsorán lesz átható. A szereplők kilétére várhatóan később derül fény, a film főszereplői vélhetően nem ismétlik meg szerepüket.

city-of-bones

Nem egyedi eset, hogy egy bukott mozifilmből sorozat készüljön, így járt annak idején a Buffy, a vámpírok réme is, ami eredetileg egy 1992-es film volt, ami nem vonzott sok nézőt, de pár évvel később Josh Whedon kultikos sorozatot kreált belőle. Bízzunk benne, hogy a Shadowhunters is ilyen sikersztori lesz!

A könyvhöz képest lesz némi változtatás, a főszereplők például két évvel idősebbek lesznek. A történet hősnője Clary Fray, aki a tizennyolcadik születésnapján rájön, hogy ő nem mondén (azaz ember), hanem egy árnyvadász, félig ember, félig angyal, akiknek a feladata a démonok levadászása. Amikor Clary anyját elrabolják, a lány összefog Jace-szel, a jóképű árnyvadásszal, hogy megmentsék az asszonyt, és ha úgy adódik az egész világot.

csontvaros

A könyvek egyik legszerethetőbb párosa Alec, az árnyvadász és Magnus, a halhatatlan boszorkánymester. Az ő (meleg) románcuk a sorozatból sem marad ki, legalábbis ezt ígéri Cassandra Clare, a könyvek írója. Mivel az ABC Family műsorán fut a sorozat, így abszolút el is hiszem. A könyveket ismerők is megerősíthetik, a párosuk nélkül nem lenne ugyanaz :)

Ti mit szóltok a hírhez? Örültök az Árnyvadászok-sorozatnak? Ami engem illet, rettentően várom!

14391 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.16 hozzászólás

 1. Darkness13 on

  Végre egy jó hír! :)
  Jó lett a cikk, bár nekem egy fura dolog volt: Magnus boszorkánymester, nem boszorkányvadász… :P
  Kíváncsian várom, mikorra lesz itthon elérhető a sorozat, és, hogy milyen lesz. Bár szerintem kár már szereplőket keresni, tökéletesek az eddigiek, hitelesek voltak.

  • Semmi esély nincs rá, mert bár 90 millió dollárt hozott, de az USA-ban csak 30 milliót a maradék 60 meg eloszlott a külföldi forgalmazók között is. A stúdiónak bukás, mert legalább otthon kellett volna visszahoznia ezt az összeget. Az már csak mellékes, hogy a kritikusok is lehúzták, pedig hamar megvette a stúdió a 2. rész jogait. Senki sem gondolta, hogy felsül.

 2. Hurrá! És pont a második kedvenc csatornámra érkezik! Bár egyedül a CGI miatt aggódom kicsit.
  A film meg számomra kissé csalódás volt, meg a Jace-t alakító színész sem volt a legjobb.
  Viszont tök jó lenne, ha Hunter Parrish választanák Jace szerepére, bár lehet már kissé idős hozzá. :/ Clary szerepére meg Skyler Samuels tudtám elképzelni. :)

 3. perpetua89 on

  Ez nagyon jó hír. :)
  Bár nem fogok örülni minden szereplő cserének. :( A legtöbbjüket jól eltalálták. :(

 4. örülök a sorozatnak, de jó lenne az eredeti szereplőgárda. bár gondolom hogy Lily Collins nem vállalná el hogy egy sorozatot csináljon.
  de reménykedni lehet. :)

 5. ananász. on

  Könyörgök csak ne lenne új cast. :”d Én nagyon szerettem a mostanit és Magnust szerintem pazarul eltalálták.
  Vegyes érzéseim vannak..

 6. Szerintem ugy lenne hiteles ha az eredeti szereplökkel menne a sorozat, jól játszották a szerepüket, nem örülnék ha lecserélnék öket, de mindenképp várom a folytatást egyik kedvenc film :) <3

 7. Fura, hogy várod a sorozatot, mert a könyveket 3/10-re értékelted.
  Amúgy a cast-ot én nagyon megszerettem, és imádtam, hogy a főszereplők angolok voltak. Bár sokan lehúzták a filmet és a színészeket, szerintem jó lett a film, annak ellenére is hogy mennyi mindent megváltoztattak.

  • A sorozat számomra totális guilty pleasure, kábé mint a 90210 vagy a Gossip Girl anno. Látom a hibáit mégis szeretem. De amúgy az ötödik részben szerettem bele igazán a sorozatba.

Leave A Reply