Főoldal Hírek Cassandra Clare könyvéből rendelt sorozatot az ABC Family!

Cassandra Clare könyvéből rendelt sorozatot az ABC Family!

16
Oszd meg!

Wow, ez aztán nem semmi! Egy kvázi megbukott mozifilm ellenére sem tűnt el a süllyesztőben az itthon is nagyon sikeres Végzet ereklyéi könyvsorozat adaptációs ötlete. Csak sikerült megoldani a tévésorozatos verziót!

A Hollywood Reporter nemrég jelentette be, hogy a Shadowhunters forgatásai májusban kezdődnek Torontóban, a show megkapta a tizenhárom epizódos berendelést, és az ABC Family műsorán lesz átható. A szereplők kilétére várhatóan később derül fény, a film főszereplői vélhetően nem ismétlik meg szerepüket.

city-of-bones

Nem egyedi eset, hogy egy bukott mozifilmből sorozat készüljön, így járt annak idején a Buffy, a vámpírok réme is, ami eredetileg egy 1992-es film volt, ami nem vonzott sok nézőt, de pár évvel később Josh Whedon kultikos sorozatot kreált belőle. Bízzunk benne, hogy a Shadowhunters is ilyen sikersztori lesz!

A könyvhöz képest lesz némi változtatás, a főszereplők például két évvel idősebbek lesznek. A történet hősnője Clary Fray, aki a tizennyolcadik születésnapján rájön, hogy ő nem mondén (azaz ember), hanem egy árnyvadász, félig ember, félig angyal, akiknek a feladata a démonok levadászása. Amikor Clary anyját elrabolják, a lány összefog Jace-szel, a jóképű árnyvadásszal, hogy megmentsék az asszonyt, és ha úgy adódik az egész világot.

csontvaros

A könyvek egyik legszerethetőbb párosa Alec, az árnyvadász és Magnus, a halhatatlan boszorkánymester. Az ő (meleg) románcuk a sorozatból sem marad ki, legalábbis ezt ígéri Cassandra Clare, a könyvek írója. Mivel az ABC Family műsorán fut a sorozat, így abszolút el is hiszem. A könyveket ismerők is megerősíthetik, a párosuk nélkül nem lenne ugyanaz :)

Ti mit szóltok a hírhez? Örültök az Árnyvadászok-sorozatnak? Ami engem illet, rettentően várom!

16 Hozzászólások

 1. Végre egy jó hír! :)
  Jó lett a cikk, bár nekem egy fura dolog volt: Magnus boszorkánymester, nem boszorkányvadász… :P
  Kíváncsian várom, mikorra lesz itthon elérhető a sorozat, és, hogy milyen lesz. Bár szerintem kár már szereplőket keresni, tökéletesek az eddigiek, hitelesek voltak.

  • Semmi esély nincs rá, mert bár 90 millió dollárt hozott, de az USA-ban csak 30 milliót a maradék 60 meg eloszlott a külföldi forgalmazók között is. A stúdiónak bukás, mert legalább otthon kellett volna visszahoznia ezt az összeget. Az már csak mellékes, hogy a kritikusok is lehúzták, pedig hamar megvette a stúdió a 2. rész jogait. Senki sem gondolta, hogy felsül.

 2. Hurrá! És pont a második kedvenc csatornámra érkezik! Bár egyedül a CGI miatt aggódom kicsit.
  A film meg számomra kissé csalódás volt, meg a Jace-t alakító színész sem volt a legjobb.
  Viszont tök jó lenne, ha Hunter Parrish választanák Jace szerepére, bár lehet már kissé idős hozzá. :/ Clary szerepére meg Skyler Samuels tudtám elképzelni. :)

 3. Ez nagyon jó hír. :)
  Bár nem fogok örülni minden szereplő cserének. :( A legtöbbjüket jól eltalálták. :(

 4. örülök a sorozatnak, de jó lenne az eredeti szereplőgárda. bár gondolom hogy Lily Collins nem vállalná el hogy egy sorozatot csináljon.
  de reménykedni lehet. :)

 5. Könyörgök csak ne lenne új cast. :”d Én nagyon szerettem a mostanit és Magnust szerintem pazarul eltalálták.
  Vegyes érzéseim vannak..

 6. Szerintem ugy lenne hiteles ha az eredeti szereplökkel menne a sorozat, jól játszották a szerepüket, nem örülnék ha lecserélnék öket, de mindenképp várom a folytatást egyik kedvenc film :) <3

 7. Fura, hogy várod a sorozatot, mert a könyveket 3/10-re értékelted.
  Amúgy a cast-ot én nagyon megszerettem, és imádtam, hogy a főszereplők angolok voltak. Bár sokan lehúzták a filmet és a színészeket, szerintem jó lett a film, annak ellenére is hogy mennyi mindent megváltoztattak.

  • A sorozat számomra totális guilty pleasure, kábé mint a 90210 vagy a Gossip Girl anno. Látom a hibáit mégis szeretem. De amúgy az ötödik részben szerettem bele igazán a sorozatba.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here