Főoldal Hírek Papírvárosok: Trailer és az első képek a filmből!

Papírvárosok: Trailer és az első képek a filmből!

0
Oszd meg!

Július 24-én mutatják be az Egyesült Államokban a Papírvárosok c. filmet, ami John Green regénye alapján készült. Az adaptációról itt már olvashattok egy posztot.

Azóta megjelent egy trailer, illetve két fotó is (utóbbiakért görgessetek), ami alapján egyre biztosabb, hogy ismét egy szuper filmmel állunk szemben, bármennyire is gázos lett a poszter

Plusz, bár egy trailer alapján ezt nem olyan egyszerű megítélni, de Cara színészi képességeivel nincs gond, Nat Wolff pedig nagyon édes (bár nem annyira, mint Ansel Elgort volt a Csillagainkban a hibában, bár, ez nem verseny :)).

02-sor

02-sor

john-green-papir-varosokJohn Green – Papírvárosok
Kiadó: Gabo
Oldalszám: 384
Várható megjelenés: 2015. március 12.
Online megrendelés: most 15% kedvezménnyel
Fülszöveg: Quentin Jacobsen egész életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta a hihetetlenül kalandvágyó Margo Roth Spiegelmant. Így aztán, amikor a lány nindzsának öltözve kinyitja Quentin ablakát, bemászik rajta az életébe, és magával invitálja egy nagy fantáziával kitervelt bosszúhadjáratra, a fiú vele tart.
Egész éjszakás kalandjuk után új nap veszi kezdetét, s amikor Q megérkezik az iskolába, megtudja, hogy a mindig is enigmatikus Margo ezúttal valódi rejtéllyé lett. Hamarosan kiderül azonban, hogy vannak bizonyos nyomok, amelyek felderítése csak rá vár. Ezzel olyan csapongó kaland veszi kezdetét, amelynek során minél közelebb kerül, annál kevesebb tárul fel előtte a lányból, akiről azt hitte, jól ismeri.
A Printz-díjat elnyerő John Green azzal a ragyogó szellemességgel és izzó érzelmi őszinteséggel tér vissza, amely olvasók egy egész új generációját hozta lázba.

02-sor

papirvarosok-01 papirvarosok-02

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here