Főoldal Hírek Breaking News: Zayn Malik nélkül folytatja a One Direction

Breaking News: Zayn Malik nélkül folytatja a One Direction

1
Oszd meg!

Tegnap bombaként robbant a hír, miszerint a huszonkét éves Zayn Malik otthagyja a One Directiont, ami perpillanat a világ kábé legsikeresebb zenekara. Malik a távozás okáról így beszélt:

“Elnézést kérek a rajongóimtól, ha valakit szomorúvá tettem, de azt kell tennem, amit a szívem diktál. Kilépek, mert átlagos huszonkét évesként szeretnék élni, akinek van ideje pihenni és van magánélete”Zayn Malik

zayn_malik_1d

A fiatal popsztárról számos pletyka keringett, mostanában például arról, hogy megcsalja menyasszonyát, Perrie Edwardsot. Vélhetően mostanra sokallt be, ami valahol érthető, hiszen éven óta nagyító alatt él, akárcsak csapattársai.

A One Direction is felszólalt Malik távozása kapcsán. Szomorúak, de teljesen megértik a döntést, kiállnak mellette. “Az elmúlt öt év csodálatos volt, sok mindenen mentünk keresztül, és örökké barátok leszünk” – írták a Facebookra.

Simon Cowell is hasonló jókat nyilatkozott, a One Direction pedig tovább folytatja (egy ideig) a közös zenélést, csak immáron négyen teszik.

zayn_malik_one_direction

1 hozzászólás

  1. Engem nem annyira lepett meg a hír. Én már régebb óta sejtem hogy ez lesz. Nagyon sok együttesnél van ilyen. Vagy kiválik a tag vagy az újra egyesülésnél nem tér vissza mindenki pl: Spice Girlsből is kilépett Geri Haliwel. Magyarországon a By the wayből lépett ki Patocska Olivér. Még sok ilyen van. Én is sajnálom hogy Zayn kilépett a bandából habár én nem vagyok egy One Direction fan. Biztos furcsa lesz mindenkinek de egy idővel mindenki megszokja az új felállást.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here