Főoldal Hírek Tűzpróba: Megérkeztek az első fotók az Útvesztő folytatásához!

Tűzpróba: Megérkeztek az első fotók az Útvesztő folytatásához!

0
Oszd meg!

James Dashner nagysikerű regényéből készült Útvesztő c. film nem volt ugyan akkora siker, mint Az éhezők viadala, vagy A beavatott, de éppen eleget hozott ahhoz, hogy folytassák.

Az első rész 34 millió dolláros költségvetéssel bírt, az Egyesült Államokban 102 milliót, míg világszerte 238 millió dollárt kaszált a film. Érkezik tehát a folytatás, a Tűzpróba!

A Tűzpróba 2015. szeptember 18-án kerül az amerikai mozikba, a főszerepekben pedig természetesen visszatérnek az előző rész szereplői, mint a Teen Wolf sztár Dylan O’Brien.

Az első film annak a rejtélyét ölelte körbe, hogy hol vagyunk, és mi ez a hely? Ki tudunk jutni egyáltalán? De a második rész az elhagyás következményeiről szól, és az igazi világ felfedezéséről, bármilyen is legyen az” – nyilatkozta a producer, Wyck Godfrey, aki a Twilight és a Csillagainkban a hiba munkálataiban is részt vett.

Tegnap megjelent hat fotó a várva-várt folytatásról, azokat alább megnézhetitek. Szeptemberig pedig még van időtök elolvasni a Tűzpróbát! Utóbbit nekem is pótolnom kell még :)

utveszto-2-tuzproba_01 utveszto-2-tuzproba_02 utveszto-2-tuzproba_03 utveszto-2-tuzproba_04 utveszto-2-tuzproba_05 utveszto-2-tuzproba_06

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here