Főoldal Hírek Pilot főszerepben Chace Crawford, a Gossip Girl sztárja!

Pilot főszerepben Chace Crawford, a Gossip Girl sztárja!

1
Oszd meg!

Az ABC csatorna számára készül a Boom c. pilot, ami az amerikai történelem legnagyobb olajlelőhelyének a felfedezéséről szól. Az aranyláz óta nem tapasztalt közgazdasági robbanást idéz elő az észak-dakotai kisvárosban. A középpontban egy ambíciózus, fiatal pár, akik a jobb élet reményében érkeznek meg.

A casting eddig is zseniális volt, a már leigazolt színészek közt köszönthetjük például Michael Scott Foster (Chasing Life), Don Johnson és Rebecca Rittenhouse (Red Band Society) is. Most viszont egy olyan hír derült ki, ami hallatán igazán érdeklődöm a pilot iránt.

INDIA DE BEAUFORT

Az ambíciózus párt ugyanis két nagyon szimpatikus színész alakítja. Egyikük India De Beaufort, aki anno a Jane by Design-ban alakított nagyot. Legjobban még az ex-Gossip Girl sztár, a gyönyörű Chace Crawford castingolásának örülök. Ideje volt már, hogy vissza akarjon térni a képernyőre :)

A Boom-ról májusban dől majd el, hogy az ABC berendeli-e sorozatnak, addig is, leforgatják a pilotot, és bízzunk a legjobbakban. Látva Chace castingját egyértelműen van miért drukkolni!

chace-crawford-boom

1 hozzászólás

  1. Éljen! Remélem berendelik ezt sorozatnak, és amúgy az Scott Michael Foster lenne… Tényleg nem baszakodásból mondom, csak Scott hatalmas nagy kedvencem a GREEK óta, így mindig oda figydelek rá ;)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here