Főoldal Érdekességek Interjú How To Get Away With Murder: Jack Falahee interjú

How To Get Away With Murder: Jack Falahee interjú

0
Oszd meg!

jack-falahee-01A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot c. sorozat egyik legnépszerűbb színésze a huszonhat éves Jack Falahee, aki Connor Walsht, a nyíltan homoszexuális ügyvédtanulót alakítja.

A színésszel készült egy remek beszélgetés, amit Elex fordításában alább elolvashattok.

A szexualitásáról: „Nem hiszem, hogy annak a megválaszolása, hogy kivel töltöm az éjszakáimat kettesben, többet hozna annál, hogy eloltom a kíváncsiságot ezzel kapcsolatban. Sőt, mintha csökkenne az érdeklődés iránta. Nagyon érdekes a filmipar varázsának a bűvöletében lenni ilyenkor az egyént a középpontba helyezve, mert sosem gondolkoztam azon, hogy milyen lesz felnőttként benne lenni, akkor sem, amikor a színészképzőbe jártam. Amúgy sem számítana, hogy mit válaszolnék rá, úgyis lenne olyan, aki azt mondaná rá, hogy: nem, ez nem igaz. Még mindig egy heteronormatív patriarchális társadalomban élünk, amely arra törekszik, hogy minden ennek a keretein belül maradjon. Nagyon remélem, hogy ha nem is az én életemben, de majd a gyermekeim életében ez már nem lesz így, nem fog ez kérdésként felmerülni, s nem fog a szexualitás számítani semmit sem.”

jack-falahee-02

A gondolatai arról, hogy milyen ott lenni egy főműsoridős sorozat meleg szexet ábrázoló poszterén: „Örülök neki, ez egy nagy dolog – egyenesen egy hatalmas üzlet – de nem ez kell foglalkoztasson, hogy ott vagy, amikor a munkába igyekszel. Hétfőn egy csomó jelenetet fogunk forgatni, ahol a jeleneteknek kell a középpontba lenni, a célokra és a feladatokra kell gondolnom – s nem teszek köztük különbséget közöttük.”

Arról, hogy használja az újonnan szerzett hírnevét az elfogadás fontosságára: „Vesztettem már el barátot úgy, hogy öngyilkos lett az illető, s akik ilyen problémákkal küzdenek, többen befordulnak önmagukba, mert nem tudnak senkihez sem fordulni. Szívfájdító az egész. Nézzük csak annak a fiatal nőnek, Leelah Alarconnak az esetét. Nem gondolta azt, hogy egyszer ő lehet az, akivé akart válni – aki nő is volt valójában – és ez kibaszottul szörnyű. Most pedig ebben a helyzetben, amibe kerültem a sorozat által, s az emberek kíváncsiak, mit is kellene mondanom: segíteni szeretnék.”

jack-falahee-03

De mit is jelent neki a siker: „Tétje van az egésznek. Jelenleg nyolc-kilenc hónappal a pilotot követően sikerült belehelyezkednem, megszoknom a gondolatot. Eredendően magammal szemben még kritikusabb vagyok, mint mások, mert mintegy 10 millió tévénéző figyel engem csütörtök esténként. Tavaly ugyanilyenkor felvettem a pókerarcomat, mivel 6 hónappal a kezdés előtt voltak a szereposztók, és találkoztam mindenkivel, akiben ott élt a remény, hogy „én viszem el ezt a szerepet” Több száz órát töltöttem el a meghallgatásokkal.”

A véleménye arról, hogy a nézők hajlamosak összemosni a karaktert és Jack valós személyiségét: „Én nem vagyok Connor, és Connor sem azonos velem. Én megértem az embereket, akik azt akarják érezni, hogy így valamiféle kapcsolatban vannak velem, de én inkább arra ösztönözném őket, hogy a munkámon keresztül érezzék azt.”

Fordította: Elex

jack-falahee-04

3633 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here