Főoldal Hírek John Green – Papírvárosok: Megjelenés március 12-én!

John Green – Papírvárosok: Megjelenés március 12-én!

1
Oszd meg!

Jövőhéten Magyarországon is megjelenik a Csillagainkban a hiba szerzőjének Papírvárosok című regénye, amit John Green 2008-ban írt. A mű számos elismerésben részesült, több iskola nyári olvasólistáján is szerepel.

papirvarosok-film

Aktuális a hazai megjelenés, hiszen július 24-én érkezik a mozikba a Papírvárosok film, amit a regény alapján forgattak. Ugyanaz a stáb dolgozott az adaptáción, mint a Csillagainkban a hiba esetén, és az ott Isaacet alakító Nat Wolff most megkapta a főszerepet, mellette az elsősorban modellként ismert Cara Delevingne látható.

Figyelembe véve, hogy a Csillagainkban a hiba mekkora siker volt a mozikban és a könyvesboltokban is, nagy valószínűséggel a Papírvárosok is kap hazai premiert, így érdemes elolvasni a regényt, még a premier előtt, hogy legyen összehasonlítási adatotok :)

02-sor

john-green-papir-varosokJohn Green – Papírvárosok
Kiadó: Gabo
Oldalszám: 384
Várható megjelenés: 2015. március 12.
Online megrendelés: most 20% kedvezménnyel
Fülszöveg: Quentin Jacobsen egész életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta a hihetetlenül kalandvágyó Margo Roth Spiegelmant. Így aztán, amikor a lány nindzsának öltözve kinyitja Quentin ablakát, bemászik rajta az életébe, és magával invitálja egy nagy fantáziával kitervelt bosszúhadjáratra, a fiú vele tart.
Egész éjszakás kalandjuk után új nap veszi kezdetét, s amikor Q megérkezik az iskolába, megtudja, hogy a mindig is enigmatikus Margo ezúttal valódi rejtéllyé lett. Hamarosan kiderül azonban, hogy vannak bizonyos nyomok, amelyek felderítése csak rá vár. Ezzel olyan csapongó kaland veszi kezdetét, amelynek során minél közelebb kerül, annál kevesebb tárul fel előtte a lányból, akiről azt hitte, jól ismeri.
A Printz-díjat elnyerő John Green azzal a ragyogó szellemességgel és izzó érzelmi őszinteséggel tér vissza, amely olvasók egy egész új generációját hozta lázba.

7552 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Jaj hogy én erre már mióta várok *_* John Green elképesztő író, és nem tudom miért de egyszerűen szerelmes vagyok abba, ahogy ír. A csillagainkban a hiba a legnagyobb kedvencem tőle, és érdekes mód a filmet még nem láttam, így elmondhatom, hogy tényleg a könyv az ami ilyen hatással volt rám. Gayle Forman is hasonlóan elvarázsolt a történeteivel. És pl. Ha maradnék filmet se láttam még, így ott is teljesen az olvasásélmény volt az ami magával ragadott. Egyszerűen olyan emberközelinek érzem a történeteiket. <3

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here