Főoldal Hírek A Comedy Centralon is szénné alázzák Justin Biebert

A Comedy Centralon is szénné alázzák Justin Biebert

0
Oszd meg!

Justin Bieber kemény terepre merészkedett… Részt vesz ugyanis az Amerikában oly népszerű Roast-showban, aminek a lényege az, hogy besétál a stúdióba, és végighallgatja, ahogy másik őt ekézik.

Ami meglepő, hogy ezt az égetős-dolgot Bieber kezdeményezte, már évek óta szeretne alanya lenni, de a készítők csak most adtak zöld utat.

justin_bieber_poszter

A Comedy Central sajtóközleményéből még több érdekességet megtudhattok a készülő showról. Egy biztos, érdekes adás lesz, amit tutira fognak élvezni Bieber utálói!

02-sor

Sajtóközlemény: Bieber beégeti magát

Egész Hollywood lélegzetvisszafojtva várja az estét, amikor Justin Biebert végre leégetik a kollégái. Az idegesítő tini-ikonból lett botrányhős március 30-án megkapja a magáét, és a magyar nézőknek sem kell várniuk arra, hogy a Bieber sütögetés füstje megérintse őket.

Felejtsék el a torrentet, az amerikai premiert követő 48 órán belül hazánkban is látható lesz az Égessük le Justin Biebert (Roast of Justin Bieber)! A féltve őrzött titokra is fény derült: többek között Snoop Dogg, Shaquille O’Neil és Jeffrey Ross is részt vesz a  Bieber alázásban. Magyarországra április elsején 22:00 órai kezdettel érkezik a Comedy Central saját gyártású show-ja.

A 21 éves popsztár azt nyilatkozta, hogy régebben kimondottan kérte a Comedy Centralt: engedjék William Shatner és Charlie Sheen nyomdokaiba, égessék le őt is végre. A visszautasító válasz annyi volt, hogy még sok ostobaságot kell elkövetnie, ám ha elég alapanyagot biztosít az egy teljes órán át húzódó cikizéshez, akkor lehet róla szó. Justin komolyan vette a kérést: az elmúlt egy évben botrányból botrányba tántorgott.

justin-bieber-roast-02

A visszatérő drogos balhék, a kínosan elhúzódó koncertkezdések, az utcai gyorsulási verseny megtette a magáét. Említhetnénk még a rommá tört luxus sportkocsik sorát, a Németországban felejtett csuklyás maki esetét, amiért több ezer dollárt követelnek tőle, valamint azt a napot, amikor tojással a szomszéd házát – ezért utólag 80 ezer dollár kellett fizetnie. A számos balhé elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy Bieber a többi híresség tákolta máglyára kerüljön.

A jó hír az, hogy a Comedy Central nézői nem maradnak le semmiről: a magyar humorcsatorna 48 órával az amerikai premier után idehaza is bemutatja a show-t. Eredeti nyelven, magyar felirattal kapja meg a popsztár a jól megérdemelt égetést.

justin-bieber-roast-01

A roastmester nem más, mint Kevin Hart, a roasterek névsorát pedig percekkel ezelőtt hozta nyilvánosságra a Comedy Central: Snoop Dogg rapper mellett Shaquille O’Neil kosaras is az égetők között lesz, de érkezik a show-ba Ludacris, Hannibal Buress, Natasha Leggero és Jeffrey Ross is. Nem gyenge a felhozatal, de a névsor várhatóan még tovább bővül, reszkess Bieber!

Ahogy a homofób viccekben dagonyázó roastban James Franco, az alternatív hamburgerevés éllovasaként is ismert David Hasselhoff és tigrisvérű, hedonista Charlie Sheen sem úszta meg, úgy Justin Bieber is megkapja a magáét a hihetetlen hírességektől. Égessük le Justin Biebert! április 1-én 22:00-kor, sehol máshol, csakis és kizárólag a Comedy Central műsorán!

justin-bieber-mens-health

4841 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here