Főoldal Hírek A szerelem foglyai Gabriela Spanic főszereplésével az RTL Klubon!

A szerelem foglyai Gabriela Spanic főszereplésével az RTL Klubon!

0
Oszd meg!

Ha eddig bárkinek is kétsége lett volna felőle, most aztán száz százalékig bebizonyosodott: Gabriela Spanic a telenovellák királynője, itthon legalábbis mindenképpen! Kíváncsi vagy rá, miért?

a-szerelem-foglyai-gabriela-spanic
Gabriela Spanic – A szerelem foglyai

A venezuelai színésznő karrierje 1998-ban, a Paula és Paulina főszerepével indult be nagyon, azóta pedig tíz telenovellában volt főszereplő, vagy fő gonosz Ezekből nyolcat már be is mutattak a hazai tévék, mint A bosszú, Második esély, Riválisok vagy A bosszú angyala, most pedig érkezik a kilencedik is!

A Prisionera telenovelláját még 2004-ben, a Telemundo színeiben forgatta. Harmincegy éves volt, a plasztikai beavatkozásai előtt, szépsége csúcsán. A telenovellát pedig most az RTL Klub hozza el Magyarországra, a premier 2015. március 16-án esedékes, a friss részek minden hétköznap 15:45-kor kerülnek képernyőre, a magyar cím A szerelem foglyai lett.

gabriela-spanic-a-szerelem-foglyai
Gabriela Spanic – Mauricio Islas – A szerelem foglyai

A 180 epizódból álló sorozat alkotója Humberto Kiko Olivieri volt, az 1981-es venezuelai María Fernanda, és az 1993-as kolumbiai Pasiones secretas című sorozat szolgáltatta az alapot a történet megalkotásához.

Gabriela Spanic mellett olyan itthon is ismert színészek játszottak a sorozatban, mint Mauricio Islas, Az ősforrás sztárja, Gabriel Porras a Csajok, szilikon ez lesz a paradicsomból, Zully Montero a Rosarióból, vagy Alejandro Chabán A bosszú álarcából.

Genesis Rodriguez - A szerelem foglyai - La Prisionera
Genesis Rodriguez – A szerelem foglyai – La Prisionera

A szerelem foglyaiban debütált színésznőként az akkor tizenhat éves Genesis Rodriguez, aki annak idején összeszűrte a levet a sorozatban szereplő, mellesleg házas Mauricio Islassal. Az ügyből nagy botrány lett, Islast kirúgták a szériából, és a felesége is elhagyta. Rodriguez azután szerepelt még két telenovellában, majd kihasználva remek angol nyelv tudását és szépségét, Hollywoodban próbált szerencsét, és olyan filmekben kapott szerepeket, mint a Borotvaélen, Várandósok, Erőnek erejével, Személyiségtolvaj és az Összeláncolva.

Gabriela Spanic rajongói tehát örülhetnek, hiszen 14:50-től a Tv2-n nézhetik a Valentina titkában a tv2 műsorán, majd egy órával később, az RTL Klubon 15:45-től A szerelem foglyaiban láthatják viszont a telenovellák koronázatlan királynőjét. Kíváncsi vagy, miről is szól pontosan az új telenovella? Alább elolvashatod!

Mauricio Islas - A szerelem foglyai
Mauricio Islas – A szerelem foglyai

A történet egy kis mexikói városban kezdődik. Ernesto Ríobueno egy fiatal marhakereskedő, aki megerőszakolja a mindössze 13 éves Guadalupe Santost. Amikor Guadalupe magához tér, maga mellett találja Ernesto holttestét, és egy pisztolyt a kezében. A lány nem tudja, mi történt, ezért elmenekül a helyszínről, de órákkal később a rendőrség elfogja, gyilkossággal vádolják és börtönbe zárják. Lupe a börtönben életet ad lányának, Libertadnak, aki annak az embernek a lánya, aki kihasználta őt. Guadalupe nővérére, Milagrosra bízza lányát addig, míg ő ki nem szabadul a börtönből.

Guadalupe kénytelen megszökni a börtönből, és menekülés közben átlépi az Egyesült Államok határát. Itt ismerkedik meg Daniel Moncadával, aki ismeretlenül is segít neki a szökésben. Lupe és Daniel egymásba szeretnek, azonban nem is sejtik, hogy a sors milyen játékot űz velük: Daniel bátyja Ernesto, akinek megölésével Lupét gyanúsítják. Egy őrült pillanatában Daniel házasságot ajánl Lupénak, és majdnem össze is házasodnak, amikor megjelenik Nacha, Lupe egyik barátnője a börtönből, aki szintén szökésben van. A lány rádöbbenti Guadalupét, hogy azzal, ha hozzámenne Danielhez, tönkretenné a férfi életét.

Gabriela Spanic - Mauricio Islas - A szerelem foglyai
Gabriela Spanic – Mauricio Islas – A szerelem foglyai

Lupe szembenéz a valósággal, és elhagyja Danielt, miközben rájön, hogy életének egyetlen célja megtalálni a lányát, Libertadot. Guadalupe visszatér Mexikóba, és a Salvatierra birtokra siet, ahol rájön, hogy Milagros „ellopta” lányát, sajátjaként tüntetve fel, férjének, a gazdag földbirtokos Panchonak azt hazudva, hogy Libertad az ő lánya.

Miután rájön az igazságra, Lupe úgy dönt, hogy hallgat, és a Salvatierra-házban marad, mint alkalmazott, hogy a lánya közelében legyen, és elnyerje a szeretetét. Időközben újra feltűnik Daniel, és Lupe megtudja, hogy lánya is szerelmes a férfiba, így Libertad gyűlöletével is szembe kell néznie.

Gabriela Spanic - Mauricio Islas - A szerelem foglyai
Gabriela Spanic – Mauricio Islas – A szerelem foglyai

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here