Főoldal Hírek Megérkezett Magyarországra a Gossip Girl ötödik évada

Megérkezett Magyarországra a Gossip Girl ötödik évada

2
Oszd meg!

Viszonylag gyorsan, az amerikai premier után másfél évvel hozzánk is megérkezett a Gossip Girl, vagyis magyar keresztségben Pletykafészek. A széria hazai premierje 2008. december 28-án volt, a Cool csatornán, 23:55-től.

gossip-girl-rtlII

Az elmúlt években elég hektikus volt a sorozat hazai vetítése, bejárta kábé az RTL összes csatornáját, agyon ismételték, de még mindig nem sikerült végigadni az Amerikában 2012. decemberében finálézó szériát. Íme, a hazai évad-premierek időpontjai:

  • 1. évad – 2008. december 28. (Cool, 23:55-től)
  • 2. évad – 2011. február 06. (Cool, 12:45-től)
  • 3. évad – 2011. augusztus 07. (Cool, 12:45-től)
  • 4. évad – 2013. május 24. (RTL II, 07:00-tól)
  • 5. évad – 2015. március 11. (RTL II, 08:00-tól)
  • 6. évad – ???

gossip-girl-season-3

Azt tehát semmiképpen sem mondhatjuk, hogy a hazai rajongók el lennének kényeztetve, és lássuk be, a szinkron sem a legjobb, Gossip Girlt is lefordították Pletykacicára, ami meg ugye a no comment kategória… Mindenesetre lényeg a lényeg, az érdeklődők most jövőhéttől magyarul is nézhetik a sorozatot. Íme, az RTL II által kiadott rövid ismertetők:

5×01 – Címlapfotó: Blair az esküvő előtt egy címlapfotózásra készül, viszont nincs ínyére, hogy vőlegénye továbbra sem száll szembe a saját anyjával a kedvéért. Dan irományának egy fejezete kis híján napvilágot lát – hála Vanessának. Nate és Chuck a pezsgő, a modellek és a jachtok világában kapcsolódnak ki, míg mindketten egy-egy idősebb nőnél kötnek ki. Serena baja egyre többször gyűlik meg David asszisztensével, Marshallal, aki szívesen ki is rúgatná, ezért cselt eszel ki. Közben kiderül, hogy valaki bizony várandós – vagy inkább valakik?

gossip-girl-dean

5×02 – Alkalmi szövetség: Blair továbbra is igyekszik titkolni, hogy várandós – különösen, hogy az országba látogat vőlegénye lánytestvére, Beatrice. Kénytelen alkalmi szövetséget kötni Dannel, azzal a feltétellel, hogy nem szól róla senkinek. Dan eközben többször is találkozik Chuckkal, mivel a segítségét kérné, ám a Bass fiút túlzottan is lefoglalja az önpusztítás. Nate igyekszik titokzatos egyszemélyes kalandja nyomára bukkanni. Mikor kideríti a nevét, a nő rámenőssége elismeréseként munkát ajánl neki. Ivy eközben még mindig Charlie szerepében tetszeleg Serena előtt, aki egyre jobban megkedveli – sőt, össze is akar költözni vele.

5×03 – Az eredmény borítékolva: Serena és Ivy visszatérnek New Yorkba – így utóbbi úgy dönt, Charlie szerepében tetszelegve még éli egy darabig az álmát. Eközben megjönnek Blair teszteredményei, de nem meri felbontani a borítékot. Dan segítene neki, de közben ex-mentorát is meg kell találnia, mert úgy fest, Noah ellopta a regény-ötletét. Chucknak is segít, akinek egy kutyát adományoz, hátha feledteti vele az apatikus közönyt. Nate ezalatt teljesen Diana bűvkörébe kerül, aki ráveszi, hogy dolgozzon – sőt, kémkedjen is neki.

2 Hozzászólások

  1. Az 5. évad amerikai premierje három és fél éve volt, nem másfél éve. A 4. évad premierje volt nálunk majdnem két éve. De remélem az 5. évad után egyből leadják majd a 6. évadot is, hiszen az csak 10 részes.

  2. Bocs, félreolvastam a sorozatpremiert írtad. Viszont a kommentem második fele igaz, hiszem remélem így lesz.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here