Főoldal Hírek VV Robin a Való Világ 7 győztese

VV Robin a Való Világ 7 győztese

10
Oszd meg!

Ma este véget ért a Való Világ 7. A fináléba VV Dóri, VV Dennis és VV Robin jutott.

A harmadik helyen végzett VV Dóri végzett, aki a Való Világok történetében először, párbaj nélkül jutott el idáig.

A második VV Dennis lett, aki pár napja gyűrte maga alá VV 7 Lacit (no nem úgy).

A nézői voksok 51.1 százalékával VV Robin nyerte a Való Világ hetet, aminek bizonyára örül VV 3 Anett is, akivel a VV 7 villában jöttek össze.

Való Világ 7 Dóri | Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence
Való Világ 7 Dóri | Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence
Való Világ 7 Dennis | Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence
Való Világ 7 Dennis | Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence
Való Világ 7 győztese Robin | Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence
Való Világ 7 győztese Robin | Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

10 Hozzászólások

 1. Ezek már teljesen kimaradtak az életemből. Már a tavalyiakat se nagyon ismertem, de ezeket meg egyáltalán nem. Jobb is így. :)

 2. Pont olyan nyert, aki semmit sem csinált :’D Dennisnek szurkoltam, de no. Ezért nem vágom fel az ereimet.

 3. legalább nem Dennis nyert.elhányom magam attol az idióta proli hülyegyerektől aki mást nem csinált mint a fannit k### meg a farkát dobálta..

 4. Én örülök Robin győzelmének. Az, hogy ő nem lóbálta a farkát meg nem kúrogatott nem azt jelenti, hogy nem csinált semmit. Dennis sem csinált sokkal többet, ha leszámítják az állandó faszlóbálását. Így legalább nem nyert egy Aurélió 2.0. Most legalább ismét bebizonyosodott, hogy nyerhet egy rendes, normális értékekkel bíró ember is egy valóság showt. Ahogy a VV3-ban nyert a végtelenül egyszerű 18 éves fiúcska Miló, most ugyanúgy nyert Robin. És abban kijavítanálak, hogy nem jutott még el senki párbaj nélkül fináléig, mert a VV1-ben Oki sem párbajozott.

  • Akkor ezt Lilu es Bence is rosszul tudta, mert ok is azt mondtak o.volt az elso ilyen, Dori. Igaz nem ok vezettek az elso szeriat, s valszeg Lilu sem kovette figyelemmel azt meg :)

   Ez volt a reagalas, s most egy altalanos velemeny. A bentmaradottak kozul Robin erdemelte meg leginkabb, igaz sosem volt egy nagy kedvencem, de igy igazsagos. En leginkabb szombaton a nagykepu, poffeszkedo Laci kiesesenek orultem. Hogy birta mar mondani, hogyha Dennist kiejti, neki mar csak hatra kell dolnie, es szerintem, ha Dennis ezt igy nem is hangoztatta, de o is igy gondolta a forditott felallas esete. Dennisben is latvanyosan irritalt, hogy buta volt, mint a tok es ez nem az iskolaheti teljesitmenyere vonatkozik, hanem pl szombaton is Lilu barmit kerdezett, egyszeruen nem birta ertelmezni oket.
   Bar nem néztem rendszeresen, de a parbajok rendre megvoltak, na meg a kisvideo cimekbol viccesebbnek vagy eppen veszekedosebbnek itelt tartalmak. En nem banom, hogy lesz 8, sot legyen is, de valamivel normalisabb bandat lehetne osszeszedni, mint a 7 eseteben tortent. Orulnek ha ismet lennenek beszavazoshowk, bar miota atkerult.a rtl2-re nem valoszinu.

 5. Én is örülök hogy Robin nyert. Végig neki szurkoltam. Ő mindig magát adta és tudott meglepetéseket is okozni. Egy kicsit nehéz dolga volt mert utolsónak jött be de hamar beilleszkedett. Az előző három szériát olyan nyerte meg aki elsőként költözött be most ez megszakadt.

 6. Hmm…Most az ciki, hogy én azt se tudtam, hogy van? :D A tavalyiról tudtam bár nem néztem, azelőttibe kukkantgattam. De az ideiről nem is hallottam még XD Mondjuk az Éden Hotel jobban izgat, az legalább egy fokkal kultúráltabb :)

 7. Látszik az összesen az értelem :D Örülök, hogy annyira kifutott már ez az egész, hogy nem jött velem szemben sehol, sőt, azt sem tudtam, hogy megy a hetedik széria, thank God.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here