Főoldal Érdekességek Szavazás Szavazz: Melyik a kedvenc The CW sorozatod?

Szavazz: Melyik a kedvenc The CW sorozatod?

16
Oszd meg!

Azt hiszem ez az eddigi legnehezebb szavazás az oldalon, holott igyekeztem annyi segítséget nyújtani, hogy csak az éppen képernyőn lévő szériákra lehet voksolni, így például a Beauty and the Beast vagy az iZombie nincs az opciók között.

cw-gina-rodriguez

Persze, így sem egyszerű a döntés, és ahogy látom, az oldal látogatói közül legtöbben ti is a CW sorozataihoz húztok (pacsi! :)). Most nekem is nagyon nehezemre esett voksolni, de osztottam, szoroztam és nyomtam egy voksot a Reignre.

Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mely most futó CW-sorozat kapja majd a legtöbb szavazatot. Ha teszem azt egy-két éve teszem fel a kérdést, akkor is egyértelmű lett volna a Vámpírnaplók győzelme, mostanra viszont akár előfordulhat az is, hogy más sorozat letaszítja a trónról.

cw-sorozatai

Szavazni egy hétig lehet, jövőhét szombaton (március 7.) egy külön posztban hirdetek majd eredményt. Nagyon kíváncsi vagyok, de azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Győzzön hát a legjobb!

02-sor

Melyik a kedvenc, képernyőn lévő CW sorozatod? | Szavazási határidő: március 6. - 23:59

 • The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) (27%, 270 Votes)
 • The Originals (17%, 170 Votes)
 • The 100 (15%, 149 Votes)
 • Reign (Az uralkodónő) (12%, 121 Votes)
 • Arrow (A zöld íjász) (7%, 74 Votes)
 • Hart of Dixie (Szívek doktora) (7%, 74 Votes)
 • Supernatural (Odaát) (7%, 70 Votes)
 • The Flash (6%, 63 Votes)
 • Jane the Virgin (2%, 27 Votes)

Total Voters: 1 018

Loading ... Loading ...

cw

6136 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

16 Hozzászólások

 1. Reign – ez egyértelmű! :) A többi is jó egyébként, de Maryvel senki nem veheti fel a harcot! :D

 2. Nekem nagyon nehéz döntés volt. A top 3 aminek a sorrendje mindig változik – Az Arrow, The Flash, The Originals. Viszont a mostani részek alapján az Arrow a befutó. :)

 3. Húúú, hihetetlen nehéz a döntés és annak ellenére, hogy van egy Vámpírnaplókos rajongói oldalam, nincs benne a TVD a top 3-ban :D The 100, The Flash és az Originals a top kedvencek, de egyszerűen nem tudok dönteni :D

 4. Kár, hog csak egyet lehet válaszani. TVD, The Flash, The Originals és Reign. Talán ilyen sorrendben, de most a TO nagyon ütős volt.

 5. Nagyon nehéz helyzetben voltam, hiszen három kivételével mindet nézem, végül a The Originals mellett tettem le a voksom. Nagyon jó volt a második évad első fele, remélem a folytatás is legalább ennyire jó lesz. :)

 6. Ááh,mintha a nemlétező gyerekeim közül kéne választanom :'( De az első akkor is a The 100, best series ever :DD

 7. Igen jól gondoltad, hogy ez nehéz szavazás lesz! Én csak kettőt nem nézek innen, de majd az is sorra kerül egyszer. Sokat gondolkodtam, de végül úgy döntöttem, hogy maradok a guilty pleasure-nél, ezért Hart of Dixie!!! De szívem szerint mindre dobtam volna egy szavazatot.

 8. A három nagy kedvencem a The originals, a Supernatural és a THe Flash. A The ORiginals már másfél évada verhetetlen…rá szavaztam!

 9. Sajnos éreztem, hogy a TVD miatt itt minden más sorozat esélytelen, főleg az, amelyikre az én voksom ment. A The 100 minden idők egyik legjobb sorozata. Szóval ha marad 3. nem bánom, de egyre jobban közeleg a 2. hely felé. :D

   • Aki TVD fan bocsi, de a minősége 2. évad óta szerintem egyre csak csökken, de ha a nép még vevő erre, nem tudok mit tenni ellene. :)
    Ellenben a The 100, a 2. évad során csak jobbnál jobb epizódokat hozott. :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here