close
Szavazás

Szavazz: Melyik a kedvenc The CW sorozatod?

Azt hiszem ez az eddigi legnehezebb szavazás az oldalon, holott igyekeztem annyi segítséget nyújtani, hogy csak az éppen képernyőn lévő szériákra lehet voksolni, így például a Beauty and the Beast vagy az iZombie nincs az opciók között.

cw-gina-rodriguez

Persze, így sem egyszerű a döntés, és ahogy látom, az oldal látogatói közül legtöbben ti is a CW sorozataihoz húztok (pacsi! :)). Most nekem is nagyon nehezemre esett voksolni, de osztottam, szoroztam és nyomtam egy voksot a Reignre.

Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mely most futó CW-sorozat kapja majd a legtöbb szavazatot. Ha teszem azt egy-két éve teszem fel a kérdést, akkor is egyértelmű lett volna a Vámpírnaplók győzelme, mostanra viszont akár előfordulhat az is, hogy más sorozat letaszítja a trónról.

cw-sorozatai

Szavazni egy hétig lehet, jövőhét szombaton (március 7.) egy külön posztban hirdetek majd eredményt. Nagyon kíváncsi vagyok, de azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Győzzön hát a legjobb!

02-sor

Melyik a kedvenc, képernyőn lévő CW sorozatod? | Szavazási határidő: március 6. - 23:59

 • The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) (27%, 270 Votes)
 • The Originals (17%, 170 Votes)
 • The 100 (15%, 149 Votes)
 • Reign (Az uralkodónő) (12%, 121 Votes)
 • Arrow (A zöld íjász) (7%, 74 Votes)
 • Hart of Dixie (Szívek doktora) (7%, 74 Votes)
 • Supernatural (Odaát) (7%, 70 Votes)
 • The Flash (6%, 63 Votes)
 • Jane the Virgin (2%, 27 Votes)

Total Voters: 1,018

Loading ... Loading ...

cw

5869 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

16 hozzászólás

 1. Reign – ez egyértelmű! :) A többi is jó egyébként, de Maryvel senki nem veheti fel a harcot! :D

 2. Nekem nagyon nehéz döntés volt. A top 3 aminek a sorrendje mindig változik – Az Arrow, The Flash, The Originals. Viszont a mostani részek alapján az Arrow a befutó. :)

 3. Húúú, hihetetlen nehéz a döntés és annak ellenére, hogy van egy Vámpírnaplókos rajongói oldalam, nincs benne a TVD a top 3-ban :D The 100, The Flash és az Originals a top kedvencek, de egyszerűen nem tudok dönteni :D

 4. Kár, hog csak egyet lehet válaszani. TVD, The Flash, The Originals és Reign. Talán ilyen sorrendben, de most a TO nagyon ütős volt.

 5. Tipródtam egy kicsit a Hart of Dixie és a Supernatural között, de végül az előbbi nyert. Zoe mégiscsak Zoe. :)

 6. Nagyon nehéz helyzetben voltam, hiszen három kivételével mindet nézem, végül a The Originals mellett tettem le a voksom. Nagyon jó volt a második évad első fele, remélem a folytatás is legalább ennyire jó lesz. :)

 7. Ááh,mintha a nemlétező gyerekeim közül kéne választanom :'( De az első akkor is a The 100, best series ever :DD

 8. Igen jól gondoltad, hogy ez nehéz szavazás lesz! Én csak kettőt nem nézek innen, de majd az is sorra kerül egyszer. Sokat gondolkodtam, de végül úgy döntöttem, hogy maradok a guilty pleasure-nél, ezért Hart of Dixie!!! De szívem szerint mindre dobtam volna egy szavazatot.

 9. A három nagy kedvencem a The originals, a Supernatural és a THe Flash. A The ORiginals már másfél évada verhetetlen…rá szavaztam!

 10. Sajnos éreztem, hogy a TVD miatt itt minden más sorozat esélytelen, főleg az, amelyikre az én voksom ment. A The 100 minden idők egyik legjobb sorozata. Szóval ha marad 3. nem bánom, de egyre jobban közeleg a 2. hely felé. :D

   1. Aki TVD fan bocsi, de a minősége 2. évad óta szerintem egyre csak csökken, de ha a nép még vevő erre, nem tudok mit tenni ellene. :)
    Ellenben a The 100, a 2. évad során csak jobbnál jobb epizódokat hozott. :D

Leave a Response