Lucia – A sors üldözöttje: Az RTL II új telenovellája

3

Március 2-án, 13:45-től debütál az RTL II új telenovellája, a Lucia – A sors üldözöttje, eredeti címén Los Miserables.

lucia-a-sors-uldozottje

Igencsak gyors premierről beszélhetünk, hiszen az Egyesült Államokban még mindig nem ért véget a Telemundo műsorán. A telenovella Victor Hugo Nyomorultak c. regényének egyedi adaptációja.

A főszerepben Aracely Arámbula (La Patrona – Az örökös), Erik Hayser (Capadocia), Aylín Mújica (Több, mint testőr), Aarón Diaz (Teresa) és Gabriel Porras (A dél királynője). Alább a történetet is elolvashatjátok, illetve megtekinthetitek az első magyar nyelvű promót.

Lucia - A sors üldözöttje - Aracely Arámbula - Erik Hayser

Lucia – A sors üldözöttje – Aracely Arámbula – Erik Hayser

02-sor

Lucia – A sors üldözöttje – A történet:

Lucía Durán 11 évet töltött ártatlanul egy texasi börtönben drogdíler barátja miatt. Szabadulása előtt haldokló cellatársa és barátnője, Rosalia megkéri, hogy vegye magához és nevelje fel saját gyermekeként kislányát Roxanitát akit Mexikóvárosban hagyott.

Lucia - A sors üldözöttje - Aracely Arámbula

Lucia – A sors üldözöttje – Aracely Arámbula

Lucía egyfajta modern Jean Valjeanként visszatér Mexikóba, hogy tisztára mossa a nevét, és hogy megkeresse Roxanitát, akit megesküdött, hogy védelmezni fog minden rossztól, és aki borzalmas körülmények között nevelkedik prostituált nagynénje mellett. Lucía hazatérte után szeretett volna visszatérni családjához is, de húga Liliana Durán ezt megakadályozza. Húga a család fekete-bárányának tartja, annak ellenére, hogy ő is tudja miképpen kezdődött nővére tragédiája.

Lucia - A sors üldözöttje - Aylin Mújica

Lucia – A sors üldözöttje – Aylin Mújica

Lucia a börtönben nővéri szakképesítést szerzett, így ápolónőként kezd dolgozni Amparo nővér kórházában, ahol megismerkedik Daniel Poncéval, a nővér unokaöccsével, Daniel a rendőrség drogüldözési osztályának karizmatikus vezetőjével, akivel bár folyamatosak az összetűzéseik, erős vonzalom alakul ki közöttük. Ám Daniel bátyja, César is vonzódik a fiatal ápolónőhöz, és mikor a drogszervezet parancsára a férfit megölik, Luciára terelődik a gyanú, ami kiváltja Daniel gyűlöletét, kiváltképp, mikor tudomást szerez a nő múltjáról.

Lucia – A sors üldözöttje – Március 2-től minden hétköznap az RTL II műsorán

Lucia - A sors üldözöttje - Aarón Diaz

Lucia – A sors üldözöttje – Aarón Diaz

12612 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok
Share.3 hozzászólás

  1. megmondana valaki hogy kel megnezni a sorozatot mert en nem tudom megnezni mar minden kepen probaltam , es koszi

Leave A Reply