Főoldal Érdekességek Érdekességek A szürke árnyalata: A 3+1 kedvenc Love me like you do feldolgozásom

A szürke árnyalata: A 3+1 kedvenc Love me like you do feldolgozásom

5
Oszd meg!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom A szürke ötven árnyalata betétdalait, a legnagyobb kedvencem pedig a Love me like you do, Elle Goulding előadásában.

Kíváncsiságból viszont rákerestem, hogy milyen feldolgozásai vannak a dalnak, és ott ragadtam. Sorra hallgattam meg ugyanazt, de mégis, másként. Kiválasztottam a 3+1 kedvencemet, hallgassátok szeretettel.

– Travis Atreo: Imádom a zongoraszót, annyira különlegessé tud tenni minden egyes dalt. Azért is csípem, mert ilyenkor maximálisan jól kivehető az énekes hangja, ad egy belsőséges feelinget az egész produkciónak. Ráadásul Travis hangja zseniális, még úgy is, ha néha a hajlításaitól a világnak szaladtam.

– Tanner Patrick: Ha eltekintek a vizuális hatástól, akkor is marha jó ez a cover. Látszólag semmi extra, a srác sem az a típus, aki leénekli a csillagokat az égről, de mégis. Van valamia hangjában, ami miatt igenis bejön amit hallok. Ráadásul a zongoraszó itt talán még jobban hozzáad a dalhoz, mint Travisnél. Plusz ki kell még emelnem a sima, “egyenes” éneklést, jót tett a dalnak, hogy kevés hajlítás van benne. (Emellett persze Travis verziója is bejön)

Max Schneider & Madilyn Bailey: Bensőséges, megható és a végletekig meghitt. Plusz szeretem, mikor szóló dalból duettet csinálnak, érdekes megoldások születnek ilyenkor, amit nagyra értékelek. Az énekesek hangja zseniális, csodálatos közöttük az összhang. Aki netán eddig nem ismerte volna, keresse fel bátran Schneiderék Youtube-csatornáját, zseniális covereket csinálnak a srácok (és meghívott vendégeik).

– Roberto Mendoza: No kérem ő a plusz egy. Mendoza nevével a Fogadj el!regényem trailerjének a készítésekor “ismerkedtem meg”, szerettem volna ugyanis hegedűszóval aláfesteni a trailert. Mendoza csatornáját pedig eleinte csak a Wrecking Ball cover miatt hallgattam, de aztán ott ragadtam. A Love me like you dou hegedű-cover is csodálatosan szépen szól, sokat fogom én még ezt hallgatni.

3302 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. 2009 óta Goulddigger vagyok, azóta imádom Ellie-t. Nem tudod elképzelni, milyen boldog vagyok amikor róla olvasok, pláne neves bloggerektől (mint te). Örülök nagyon, hogy tetszik a dal

    • Régóta követem már én is Ellie munkásságát (igaz, nem 2009 óta :p ), szóval, igyekszem majd gyakrabban írni róla az oldalon. Olyan jó dalai vannak, megérdemli!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here