Főoldal Hírek Éden Hotel: Minden hétköznap este a Tv2 műsorán

Éden Hotel: Minden hétköznap este a Tv2 műsorán

4
Oszd meg!

Tegnap este kezdődött el a Tv2 műsorán az Éden Hotel, a reality, amitől a csatorna azt reméli, hogy kihúzza őket a nézettségi mélypontból. Kérdés, hogy a formátumot nem-e nyírják ki a hetven (!) perces részekkel, nem-e lesz ettől unalmas, másrészt Berki Krisztián, mint műsorvezető beválik-e.

Ami azt illeti, a műsort nem tervezem nézni, sok ez nekem menetidőben, az viszont kézzel fogható, hogy a Tv2-nél mennyire mellényúltak marketing terén. Konkrétan ez az “Emberi logika, állati ösztönök” nagyon gáz, ahogy az egész kampány is az. Anno a Viasat 3 sokkal jobban tolta. Nézzétek csak!

eden-hotel-tv2

eden_hotel_viasat3

Mindenesetre azok számára, akik többet szeretnének tudni az Éden hotelről, íme, a Tv2 sajtóközleménye, amiben bemutatják a műsort.

02-sor

Sajtóközlemény: Ez az Éden Hotel

Tizennégy héten keresztül minden hétköznap este jelentkezik Costa Ricáról a TV2 taktikai reality-je, az Éden Hotel, ahová az első napon 5 fiú és 5 lány költözik be.A lányok feladata párt választani, ám arra senki sem gondolt, hogy a frissen alakult kettősök ismerkedését már az első este egy vadító külsejű csábító zavarja meg.

Marianna egy percig sem titkolja, hogy nem az érzelmek, hanem a játék motiválja és szemrebbenés nélkül fog szétválasztani egy párt, ha érdekei úgy kívánják. Bombázó külseje elbizonytalanítja a kezdőcsapat lánytagjait, közülük van, aki már az első este rövidre fogja választottja pórázát, nehogy szemet vessen az egykori nyuszilányra. Kérdés, hogy ez jó taktikának bizonyul-e, vagy éppen veszélybe sodorja a játékost.

eden_hotel_mariann

Már az első este alaposan felbolydult a Hotel élete. Marianna rendkívül dekoratív lány, megtestesíti a nőideált és nagy elszántsággal vetette bele magát a játékba. Látszott, hogy a többi nő irigyli őt az idomaiért, féltik a helyüket az Édenben és szinte bármire képesek, hogy megerősítsék a pozíciójukat a párjuknál – mondta Berki Krisztián, aki szerint az idei széria játékosai minden képzeletet felülmúlóan intrikusak, manipulatívak és elszántak.

A TV2-es adásokat követően 21:20-tól a SuperTV2-n jön a reality háttérműsora, az Éden Éjjel, amit szintén a SuperTV2-n az Éden Hotel szókimondó, takarásmentes adása követ, amelyben mindent láthatnak a nézők, amit a TV2-n nem.

eden_hotel_jatekosok

10806 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Mikor este ezt hallottam: “Éden Hotel szókimondó, takarásmentes adása követ, amelyben mindent láthatnak a nézők, amit a TV2-n nem.”. Pont arra gondoltam, hogy pornóval próbálják növelni a nézettségüket, nyereségessé tenni magukat.

    Szánalmas, szerintem. :/

  2. Nem tudom látta-e valaki a Super tv2-n az éjszakai változatot, de a Tv2 honlapjára a 18+-os részletek is kitakarva kerültek fel. “Csak” a ciciket nem takarják ki, ami lazán beleférne 16+-osba is.

  3. Én megnéztem az első részt, nekem sok is volt. Könyörgöm, alapból egy fenőtt műsor, de megint betettek olyan kis emberkéket, akik még alig múltak el 18 évesek, arról nem is beszélve, hogy némelyik annyira el van szállva magától, hogy azt mondja, hogy ő képzett ember stb….mindezt egy gyógymasszőr teszi. Nem nézem le őket, hisz én sem vagyok túlképzett, de akkor nem mondjon már olyat, ami nem igaz….

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here