Főoldal Hírek Rosario – A múlt fogságában: Mától az RTL II műsorán!

Rosario – A múlt fogságában: Mától az RTL II műsorán!

0
Oszd meg!

Ma debütál az RTL II csatorna műsorán a Rosario – A múlt fogságában című telenovella, majdnem pont egy évvel az amerikai premier után.

rosario - lorena-rojas

A telenovella főszerepében Itahisa Machado, párját az ötvenhat éves Guy Ecker alakítja, akit itthon A Vipera és a Salomé sorozatokban is láthattunk. Főgonoszi rangban tűnik fel a harminckét éves Aarón Diaz, mellesleg ő mostanság állandó vendég a televízióban, hiszen a legutóbbi sorozatait (Teresa, Talizmán, Rosario, A gonosz álarca) a hazai tévék is bemutatták. Feltűnik a novellában továbbá Natalia Ramirez, aki annak idején a Betty a csúnya lányban volt látható.

rosario - aaron diaz

Szintén ebben a telenovellában szerepelt a negyvennégy éves korában tragikusan elhunyt Lorena Rojas, a színésznő itt egy negatív karaktert alakított. Rojas haláláról itt olvashattok.

Az RTL II már promózza a telenovellát, alább megnézhetitek miként, illetve elolvasható a hivatalos történet leírás is.

A Rosario – A múlt fogságában minden hétköznap délután látható az RTL II műsorán.

A történet:  Rosario (Itahisa Machado) története olyan fiatal, szép és intelligens lányról szól, aki beleszeret főnökébe, a neves ügyvédbe, Alejandro Montalban-ba (Guy Ecker). Alejandro Montalban hamarosan feleségül kéri a lányt, ám a múlt árnyai elválasztják őket egymástól. Huszonegy évvel korábban a lány édesanyja, Magdalena Pérez (Natalia Ramírez) szerelmes volt a férfiba. Kapcsolatuk olyannyira komollyá vált, hogy szerettek volna egybekelni. Alejandro az esküvőjére készült Magdalenával, ám a ceremóniára mégsem került sor, mert Magdalenát megerőszakolta egy kegyetlen férfi, Marcos Miranda. Alejandro ezt sosem tudta feldolgozni, és az különösen tovább nehezítette a helyzetet, hogy legnagyobb ellensége követte el a gyalázatot. A férfi képtelen volt elfogadni, hogy Magdalena a legnagyobb ellensége gyermekét hordja a szíve alatt, és ezért elhagyta őt. A sors iróniája, hogy a gyermek, akit 21 évvel korábban nem tudott szeretni, most immáron felnőtt nőként az élete szerelme lett.

aaron diaz

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here