Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Promóciós fotók a Glee újoncairól

Promóciós fotók a Glee újoncairól

1
Oszd meg!

Ahogy az várható volt, a Glee utolsó évadában feltűnő új szereplők nem kaptak nagy teret, eléggé hanyagolják a őket, és a régiekre koncentrálnak. Mondhatnám azt is, hogy biodíszletként vannak jelen, de legalább néha énekelnek is.

Valahol sajnálom, hogy nem ismerhetjük meg jobban az újoncokat, mert szimpatikusak, és jól vezették fel a karaktereiket, mindenesetre bízom benne, hogy a maradék részekben azért történik velük is valami, ha már bekerültek a sorozatba.

Alább megnézhettek pár promóciós fotót, ami az öt új karakterről készült.

glee_ujoncok_01 glee_ujoncok_02 glee_ujoncok_03 glee_ujoncok_04 glee_ujoncok_05 glee_ujoncok_06 glee_ujoncok_07

1656 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Nálam igazából mindegyik befutó. :) Nem tudom, lehet, hogy csak azért, mert tudom, hogy nem ismerjük meg őket igazán, de az is lehet, hogy tényleg érdekesebbnek tűnnek, mint az eddigiek. Szeretem Roderick hangját, neki a legerősebb a csapatból. Spencer irtó édes volt, amikor a hetedik részben elrángatta Kittytől a rózsaszín tütüt. De nálam az abszolút kedvenc Mason. Van valami a srácban, (talán a cuki mosolya, ami egyébként elég hátborzongatóan hatna egy horror filmben) valami több, mint amit mutat. Remélem, a következő részekben szánnak rá/rájuk elég időt. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here