Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Klippremier: Taylor Swift – Style

Klippremier: Taylor Swift – Style

2
Oszd meg!

A napokban jelent meg Taylor Swift új videoklipje, ami a Style című dalához készült. Ezúttal nem egy történet segítségével tálalja legújabb dalát, hanem egy kicsit művészibb vonal felé fordult.

A klipből szerencsére a dögös pasi most sem maradt el, ezúttal Dominic Sherwood kapta meg a lehetőséget, aki leginkább a Vámpírakadémia című filmből lehet ismerős, ahol Christian Ozerát alakította.

dominic-sherwood

Az énekesnő dalát Harry Stylessal való kapcsolata ihlette, azt a nyakláncot is viseli, amit Harry adott neki, amíg együtt jártak.

A videoklipet alig egy hét alatt máris 21 milliószor nézték meg a Youtube-on, Swift új albuma pedig a valaha kiadott legsikeresebb korongja lett. Úgy tűnik megérte popra cserélni a country stílust.

taylor-swift-style

2313 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Nagyon jó a klip, nagyon szépre sikerült, csak egy kicsit furcsa, hogy a “Wildest Dreams”-hez sokkal jobban passzolna nemcsak a stílusa a videónak, hanem a benne lévő jelenetek is.

    • Szerintem ez a videoklip Taylor bármelyik dalához passzolhatna, bár nem vagyok Swiftie, inkább csak egy mezei “rajongó”, aki szereti Taylor dalait :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here