Főoldal Hírek A Dal 2015: Wolf Kati, Ív, Gájer Bálint és a Passed a...

A Dal 2015: Wolf Kati, Ív, Gájer Bálint és a Passed a döntőben!

6
Oszd meg!

Ma is izgalmas estét zárhattunk, A Dal 2015 második középdöntője számos izgalmat és különleges pillanatot tartogatott. Az egyik legfelemelőbb pillanat kétségkívül a vendégfellépő, Zorán energikus előadása volt. Kár, hogy rá – és a dalára – nem lehetett szavazni.

a-dal-2015-masodik-kozepdonto

Kilenc előadó maradt talpon a középdöntőre, a zsűri és a nézők applikációs pontjai alapján Wolf Kati, a Passed és Ív jutott automatikusan tovább. Kétségkívül Ív továbbjutása volt a legnagyobb meglepetés, hiszen az elődöntőben elég halovány teljesítményt nyújtott, a voksaitoknak is csupán a tíz százalékát szerezte meg a mai szavazáson. Viszont a középdöntőben meglehetősen jó előadást nyújtott, megérdemelten menetelt tovább. Wolf Kati és a Passed diadala természetes, a zsűri – és a közönség – nagy kedvenceiről van szó.

Nehéz dolga volt a közönségnek, amikor a megmaradt hat előadóból kellett csak egyet kiválasztani a továbbjutásra. Magam sem tudtam, hogy kinek drukkoljak, de osztottam, szoroztam, és látva a dalszövegbéli változtatásokat Oláh Gergő diadaláért szorítottam. Akkor sem estem volna kétségbe, ha Dallos Bogi jut tovább, aki az itteni szavazás győztese volt. A közönség viszont nagy meglepetésemre másként döntött, Gájer Bálint a negyedik továbbjutó.

Kialakult tehát A Dal 2015 végső, döntős mezőnye! Íme, a nyolc előadó, aki talpon maradt: Boggie, Mujahid Zoltán, Szabó Ádám, Spoon, Wolf Kati, Passed, Ív és Gájer Bálint. Jövőhéten eldől, ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon!

Alább meghallgathatjátok a ma esti továbbjutók elődöntőben elhangzott előadásait, a múlthetiekért klikk ide. Egy biztos, erős a mezőny, kíváncsian várom a finálét!

3326 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. A továbbjutottak:
  – Wolf Kati énekelhet megint nagyot, de nem hiszem, hogy előrébb végeznénk, mint anno.
  – Passed: látok bennük valamit, de szerintem kevés ez Eurovízióra.
  – Gájer Bálint stílusa szerintem ócska odakintre
  – Ív: összejött neki az, ami előzőleg nem. Tetszett.

  A kiesettek:
  – Szűcs Gabi: jól lesz itthonra, főzés közben dúdolósra, mára nekem is megtetszett, de csak a refrénje
  – Oláh Gergő: abszolút nem tetszett, egyetértek a kiesésével
  – Éliás Gyula:felejthető dal, az előzőt meg sem közelíti
  – Dallos Bogi: most az átszerelés lett szerintem a veszte, ez a dal így nem volt hiteles
  – Other Planet: rádióbarát dal, de semmi extra, nem kintre való.

  Nem értettem egyet Rúzsa Magdival, hogy idekerültek a jobbak, szerintem pont fordítva.

 2. Árulja már el nekem valaki mi a szrt esznek a Passeden az emberek?! Olyan hamis nyekergést levág az a lány, hogy rossz hallani…Ah Other Planetet juttattam volna tovàbb 4.-ként de sebaj mindegy csak ne Bogi vagy Szűcs Gabi :D Wolf Katinak és Ívnek rettentően örülök, imàdom a dalaikat *-*

  • Annyira aranyosak, tele vannak energiával és lelkesedéssel. Én leginkább ezt eszem rajtuk, de tény, hogy a lány hamiska.

 3. Gájer Bálint dala jó én gondoltam hogy ott lesz a döntőbe. Nagyon sajnálom hogy Dallos Bogi kiesett nagyon jó volt a dala ott lett volna a helye a döntőbe. Ív dala jó de az Eurovizión már sok ilyen dalt hallottam. Nem gondoltam volna de Passed egy kicsit tetszik. Wolf Katinak jó a dala de menjen más Bécsbe.

 4. Az a helyzet, hogy annyira fáradt voltam, hogy amikor már csak Gájer Bálint volt, inkább kikapcsoltam a TV-t és magamat is :) Amúgy eléggé aggasztott az, hogy a zsűrivel valószínűleg tök más dalokat hallottunk, annyira másképp adták a pontokat, mint ahogy nekem tetszettek a számok. A továbbjutó négyesből nekem csak Wolf Kati tetszett.
  A másik, amiben egyetértettem a zsűrivel, egészen pontosan Rúzsa Magdival, hogy öltözetben, stílusban átesett (Dallos) Bogi a másik oldalra, ehhez a dalhoz jobban illett a komolyabb szerelés.
  A Passed-es csaj még nekem is iszonyú hamis (oké, két éve Pál Dénesék is azok voltak két éve, nem is engedték őket a nagy négyes közelébe), de pl, az Other Planet-es srácok szimpatikusak.
  Gájer Bálint dala épp annyira nem Eurovízió kompatibilis, mint Szűcs Gabié, túl egyedi a stílusa, szerintem nem sokra jutna vele kinn.
  Jövő héten kiderül, de nem biztos, hogy bekapcsolom érte a TV-t, nem akarom felhúzni magam.
  Ez az idei nem az én Dal-om. :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here