Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Rising Star – A döntő! – Élő Blog

Rising Star – A döntő! – Élő Blog

53
Oszd meg!

Rendkívül izgalmas estének nézünk elébe, ugyanis eljött az utolsó Rising Star adás, ma kiderül, hogy Várhegyi Lucas Palmira, Czibi Norbert, Peter Srámek vagy Fehérvári Gábor Alfréd lesz-e a győztes. Az esélylatolgatásom, a bővebb véleményem eme cikkben találod.

Kíváncsi vagyok, és egyben sajnálom is, hogy jövőhéten már nem lesz Rising Star, de ma este még kiélvezhetjük az utóbbi évek legjobb tehetségkutatóját, és ez a lényeg!

Ha gondolod, tarts velem az Élő Blog során, de akár másnap is visszaolvashatod a posztot. Fotókkal hétfőn lesz frissítve.

– 18:55: Végre, elkezdődött :) Ez a kisfilm az eddigi adásokról nagyon pofásra sikerült.

– 18:57: Azért is imádom ennyire Ördög Nórát, mert saját magát is képes kiröhögni, meg azt is, amikor üvöltözik. Majka és Ördög Nóra együtt szuperek. Ja, és Nóra rucija most olyan fura, nem olyan szép, mint korábban.

– 18:58: No, három kör lesz. Fal nélkül énekelnek először, aki a legkevesebb százalékot éri el, ő lesz a negyedik. A második körben aki a legkevesebb százalékot gyűjti, funfact, ő lesz a kieső, majd jön a végső párbaj. Izgi!

– 19:00: Ó te jó ég, mi az isten van Anna fején :D De nagyon jól néz ki. “Gyönyörűséges menetelés után az igazság pillanatai következnek” – mondja Keró. Misi elmondása szerint két embert várt a döntőbe, kettőt pedig nem. “Sokszor hangoztattuk, hogy mennyire fontos a hang, és a személyiség. Itt van az itt és most pillanata” – Feke Pali szerint továbbá hihetetlen nagy változás a televíziózásban, hogy a nézők döntenek a győztesről. Ez komoly? “Szerencsére ez nem az a műsor, ahol pártatlannak kell maradni. Van egy nevem, de azt nem fogom elárulni most” – no de Anna, úgyis tudja mindenki, hogy czibizmus van.

– 19:04 – Rising Star top13 – Láss csodát: Ah, de imádom ezt a közös dalt. Olyan jó viszont látni a már kiesett versenyzőket. Szegény drága Gyopárka, úgy tündököl ma este, szegénykém, mennyit gyepálták, remélem helyreállt már a kis lelke. A többieket is jó ám látni. A dal amúgy semmi extra, de ez most nem is arról szól, hogy jó legyen. Egyszerűen jó látni az elmúlt hetek kedvenceit. Úgy megszerettem ezt a csapatot. Jajj, már el is felejtettem, hogy Ádám Krisztián milyen kis alacsony. Ó, Szén Alexandra is de aranyos. Ó gyerekek, ma este hogy a fenébe fojtom el magamban a fanboyt? :D

– 19:08: Azt nem lehet elvitatni, a közös dal alatt is ezerrel látszódott, hogy Fehérvári Gábor Alfrédé a mezőny legkülönlegesebb hangszíne. (És Gyopárka meg egy tünemény :))

– 19:12 – Várhegyi Lucas Palmira – Price Tag: Na, Mező Misi máris azzal szórakozik, hogy Palmira Kakukktojás, ahogy visszakerült. Feke Pál meg azon csodálkozik, hogy amikor először énekelt, miért volt megszeppenve… hát fél órával ezelőtt szedték fel a plázában vazze. De ez a beszélgetős ötlet nagyon jó. Hajrá Palmira!

– 19:15: Hihetetlen, hogy ennek a lánynak minden stílus ennyire jól áll. Most a Price Taget nyomta, és egyszerűen le a kalappal. Ment is a kék nyíl, mert ez a lány egyszerűen tökéletesen tolja a színpadon. A dalhoz fűzött babás megoldás is nagyon megnyerő volt, azt pedig különösen imádtam, amikor az éneklés közben megjelent némi “beszéd-féleség” is.

– 19:19: Azért az látszik, hogy most nincsenek zsűris voksok, Palmira is csak 53 százalékot ért el, ami tök kevésnek tűnik, mert zsűrivel együtt 81% lett volna. “Hihetetlen nehéz dolgod volt elkezdeni a döntőt. A gettót hiányoltam belőled, ezt igényli a nóta a sok rappes betéttel. Majkát kérdezd a gettóról, majd ő mesél neked” – Anna LOL :D

– 19:22 Peter Srámek – Ai Se Eu Te Pego:Azt nagyon csodálom, hogy a hangzókat ennyire szépen ejti” – mondja Keró, míg Feke imádja Srámeket. LOL ez a beszédgyakorlat Keró és Srámek között döbbenetes. Imádom ezt a srácot :D

– 19:24: Ez a Srámek annyira édes, hogy vigyorogva mondja félt Annától és tök üres a feje, semmi nincs benne. Ajjvé :D Most Srámek is újított némileg, ez az első nem retró sláger, amivel előrukkolt. Behalok, hogy ez is mennyire jól áll neki, csibész, de nagyon. Ment a kék nyíl, nagyon szerethető ez a srác.

– 19:29: Palmira megúszta, Peter Srámek 50 százalékot ért el (zsűrivel együtt 78% lenne). “Péter, szórakoztattál, ahogy szoktál. Nem tudom, hogy ebből a dalból ki lehetett-e volna sokkal többet hozni” – kritizál Mező. Anna meg éppen arról beszél, hogy amit Srámek csinált, nem volt elég a szórakoztatóiparhoz, amit képviselni akar.

– 19:32: Reklám! Ez hiányzott tegnap este A Dal-ból: a reklám. Jó megpihenni egy pöppet :D

– 19:44 – Fehérvári Gábor Alfréd – Seven National Army: Mező kijelentette, hogy Alfrédnak kellene megnyernie a versenyt. Mákos a pasi, angol dalt kapott, így tuti továbbjutó lesz. (Csak a magyar dalokkal szívta eddig meg). Jah, és Mező Misi a kedvenc zsűritagja.

– 19:50: Durván jól állnak a csávónak ezek az angol dalok, pláne ezzel a csodálatos kinézettel és a különleges hangszínével. Nagyon jól nyomta, és a fiútáncosok is üdítően hatottak mögötte, bár, azt sajnálom, hogy kevésbé vett részt a koreográfiában. (Bár azzal takarózhat, hogy egész héten beteg volt)

– 19:51: Vazze, ez 49 százalék (zsűrivel együtt 77 lenne), így Srámek tovább jutott, és Alfréd a ma esti kieső. Esélytelen, hogy Czibi kevesebbet érjen el. Szomorú. “Elakadt a lélegzetem. Azt nem lehet vitatni, hogy a fiatalember a mezőny egyik legnagyobb hangja, legizgalmasabb előadója” – rökönyödött meg teljesen jogosan Feke Pál. Eközben Keró szerint mi, itthon, nem csak a mostani dalok, hanem az egész verseny alapján pontozunk. Jogos, mert azért húztam pirosat Gábornak, mert nem akartam, hogy Srámek kiessen, de amúgy simán húztam volna kéket.

– 19:53: Mező szerint az ő dolguk a közízlés formálása, és úgy véli nem sikerült. A kérdés csak az, hogy az a jó ízlés, amit ő gondol, vagy az, amit mi, a nézők? Egy embernek van igaza, vagy a tömegnek?

– 19:55 – Czibi Norbi – Törj ki a csendből: A zsűri éppen kiéli a czibizmusát, ezerrel nyalják a popót. Anna be is vallja, hogy számára Czibi a gyógyító a képernyőn. És minő meglepetés, már megint egy neki való dalt kapott a csóka. Egyszer sem lett megszívatva. Nem is lesz. Czibizmus van.

– 19:58: Azért az valahol poén, hogy egy X-Faktor győztes dalt énekel, ráadásul ezt a dalt ugye az X-Faktor miatt írták… Pontosan ugyanúgy énekelte el ezt is, mint a korábbiakat. Semmi új. Semmi extra. Semmi egyedi. Ment a piros nyíl, és ezerrel drukkolok, hogy 50% alatt legyek, bár felesleges, mert ő lesz a győztes. Blahh.

– 20:01: No, 53 százalékot ért el, így van némi esély, hogy Mira legyőzheti a Czibizmust. Alfréd lett a negyedik helyett, mehh, Czibinek kellett volna kiesnie. “Az ember amikor adott szituációban van, felértékeli. Szívesen énekeltem volna még a másik két dalomat is, mert nagyon jók, de a többiek jobbak voltak” – nyilatkozta extra szimpatikusan FGA.

– 20:07: Alfréd nagyon szimpatikusa búcsúzott a műsorból, jópofa ez a csóka, kár érte.

– 20:11: Reklám.

– 20:22: Jajj, ezek a kommentek még mindig hatalmasak, ezekben még Feke Pali is extra szimpatikus tud lenni. Nóra üvöltése pedig nagyon LOL.

– 20:23: Átöltöztek a sráck, Mira elképesztően gyönyörű, olyan, mint egy álom.

– 20:24 – Peter Srámek – Everything I Do: Jajj de cuki, hogy Nóra ellátogatott Péterrel Szlovákiába. Tök jó látni Péterék lakását, az öccse zavara is tök édes. Hajrá Srámek! És wow, mennyire menő már, hogy Srámek Pozsony és Budapest között ingázik, mivel állandóan jár vizsgázni.

– 20:27: No tessék, Srámek megint újított, az előző nagyon gyors dal után egy lírai balladát énekelt el, meglepő hitelességgel és őszinteséggel. Írtó jól áll neki ez a stílus is. Igen, oké, ez most retró, de az előbb bebizonyította, hogy tud ő mait is. Köszönöm ezeket a kellemes perceket, csodás volt ez az előadás.

– 20:29: A készítők szeretnék feljebb tornázni a százalékmérőt, ezért már rezgés van az okostelefon által, ha egy perc után sem szavazunk. Mert ha valaki nem húz nyilat, azt automatikusan nemnek nézi a rendszer.

– 20:30: Ez most 53% lett, ez Mira és Czibi mai csúcsa. Talán nagyobb az esély legyőzni Czibit? Ó, könyörgöm… “Én ezt a Srámeket szeretem. Ha tovább jutsz, ha kiesel neked megvan az utad. Sokan kíváncsiak rád, nem csak a televízióban, hanem máshol is. Kérlek, ígérd meg, hogy ilyen nagyívű, szép dalokat is fogsz énekelni” – kéri kedvesen Anna.

– 20:34 – Várhegyi-Lucas Palmira – Silence: Na most megmutatják Palmira családját és otthonát is, csodálatos látni ezt a harmóniát, ami otthon náluk van. Palmira édesanyja és a kishúga pedig egy tünemény.

– 20:38: Már rég énekelt ilyen szép, lassú balladát Mira (mert bizony, ő mostanság mindig mást mutatott magából). Ez a nagyívű éneklés áll a legjobban a lánynak, csodálatosan jó volt most is. Természetesen ment a kék nyíl.

– 20:40: Jajj de izgultam, a varázslatosan kitartott magas hang után fel kellett emelkednie annak a falnak. Ez a lány annyira jó, olyan tehetséges! 56 százalékot ért el, ő lehet a czibizmus legyőzője! Hajrá Palmira! “Annyira tisztellek benneteket. Amikor a végén felemelkedik a fal, úgy megnyugodnék, hogy nem tudnám elénekelni az utolsó két sort” – mondja Majka. “Hiszek abban, hogy hatalmas erők működtetik az univerzumot. Lehet az erők ellen küzdeni, de picikék vagyunk” – oké, Annától sem egyszerű idézni. Most éppen lélekdeszkáról beszél, és siklik előttünk Palmira a lélek tengerén. LOL. “Hárman vagytok, még kritikusabb vagyok. A báj az megvolt, de sok bizonytalanság volt ebben a történetben. Úgy gondolom annak az embernek kell nyernie, aki lelkileg, szakmailag készen áll” – czibizmus van Mező Misinél. Kőkeményen.

– 20:45 – Czibi Norbi – Úgy szeretném meghálálni: Benéztünk Norbi családjához is, jópofák, szimpatikusak, az is, ahogy etetik Ördög Nórit. Elmondom ezerkettedszer is: Czibi önmagában egy nagyon szimpatikus, szerethető egyéniség, de… ne győzzön már. És sajnálom, hogy sok kudarc érte a pasit (most éppen erről beszél), szóval legyen énekes, meg sztár, csak hajrá Srámek/Palmira…

– 20:50: Hát most mit mondjak? Már megint kapott egy nagyívű, lassú dalt. Kihívás nulla. Naná, hogy fel fog emelkedni a fal.

– 20:53: Francokat! Csaláááás! Naná, hogy az utolsó másodpercben ment fel 54 százalékra. Aha. Az utolsó pillanatban. Igen, az utolsóban. Aha. El is hiszem. Csalás. Czibizmus. Elmennek a francba.

– 20:54:Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki szavazott rám” – annak ellenére, hogy nem magyar, hanem szlovák, akarta mondani. “Köszönöm szépen, soha többet nem kérek semmi ajándékot sem szülinapra, sem húsvétra, nekem ez a legnagyobb ajándék” – vigyorog Anna, él a czibizmus, megy a csalás. Ez számomra annyira csalás szagú. Hú de felhúztam magam.

– 20:56: De jó volt ez az összevágás a zsűri és a műsorvezető legjobb pillanatairól. “Mindenki nyugodjon le a kacsába” – igyekszem, de idegesítő, hogy így kiejtették Srámeket.

– 21:00: No Majka most mutatja meg a tutit, az Éden Hotel főcímdalát rappeli Curtissel, persze felvételről. Nem valami jó ez a dal.

– 21:02: Reklám

-21:15: Ördög Nóra ruhát cserélt, ezúttal aranyban nyomatja. Ez az eddigi legszebb ruhája. Palmira egy csodálatos kék ruhában nyomul, Czibi meg öltönyben, a győztes vigyorával. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz. Palmira eddig magasabb százalékot ért el (56 vs. 54%) de láttuk, hogy az utolsó másodpercekben érdekesen tud ugrani a százalék Czibinél, szal’…

– 21:17: Majka most arról pofázott, hogy Palmira vajon a szépsége, vagy a hangja miatt jutott el idáig. És úgy látja, hogy mindkettő kellett hozzá. Czibizmus van na.

– 21:19 – Várhegyi-Lucas Palmira – Hazám: Most éppen múltidézés van, Palmira arról mesél, hogyan élte meg az eddigi versenyt. Elmondta továbbá, hogy az első adásban kapott két nem, és Feke Pál kritikája sokáig okozott neki törést. Szegénykém.

– 21:23: Így énekel egy győztes. Pontosan így. Csodálatos előadás volt. A végletekig meg vagyok hatódva, ideg van a gyomromban, és annyira drukkolok ennek a lánynak. Hajrá Palmira, győzd le a czibizmust!

– 21:26: Ez csak 52% lett, okkal vigyorog annyira Czibi. Most már biztos, hogy Czibi lett a Rising Star győztese…

– 21:32 – Czibi Norbi – Hangokba zárva: Norbi is a műsorban eltöltött pillanatairól beszél, soha nem gondolta volna például, hogy valaha állva tapsolnak majd neki.

– 21:36: Nagyon szeretem ezt a dalt. Magyarul is, eredetiben is. Norbi ugyanúgy énekli, ahogy az összes többit szokta. A százalékok meg rohadt gyorsan mennek felfelé. A fenébe. Gyorsan húzzuk be a pirosat!

– 21:39: Elmentek ti a mocskos jó büdös…. Ó hogy ez a kénköves. 52 százalékot ért el Norbi is. Naná, hogy az utolsó másodpercben ment fel Norbi. Ennyire meg kell nyeretni vele a versenyt?

– 21:42: El se hiszem! Győzött az igazság! Palmira a nyertes! Ollé! Azt a hétszázát! Annyira boldog vagyok! Úgy megérdemelte!

– 21:45: Mező Misi, elmész te a búbánatos francba. Még a győzelem pillanatában is képes bepofázni Palmirának, ráadásul mindezt úgy adja elő, mintha dícséret lenne. Elhúzol te a fenébe. A többi zsűritag azért szép dolgokat mondott Mirának.

– 21:48: Most van a színpadon Czibi Norbi, aki továbbra is ugyanúgy mosolyog, ahogy eddig. “Norbi, tessék ezt az utat agresszívan akarni. Menjél tovább az úton, keresd meg a zenekarodat. Te erre születtél. Legyél erőszakos, mert a zene akar téged” – tanácsolta Anna. Nem lesz gond, Czibi is megtalálja majd a számításait, és nem is sajnálom tőle, hogy befutott zenész legyen, de ezt a győzelmet itt szerintem nem érdemelte volna meg. “Azt kívánom neked, hogy maradj ugyanilyen, őrizd meg a tisztaságod, ez a legfontosabb” – szól Feke Pál. “Ne hidd el Annának, hogy nyomuljál. Az emberek nem szeretik az erőszakos művészeket. Te nem vagy az, te egy lelkes ember vagy, szomorúsággal a szemedben, hiába mosolyogsz, akkor is ott van. Ez a lényege a művészetnek. Vegye észre a közönség. Te egy ilyen fickó vagy” – zárta sorait Mező Misi.

– 21:50: Csodálatos évadon vagyunk túl. Köszönöm szépen, hogy ezt az estét is velem töltöttétek, öröm volt ezt az Élő Blogot végig vinni, kicsit szabadodsabb is voltam, mint amilyen lenni szoktam. Boldogan és elégedetten zárom a szezont, Mira száz százalékig megérdemelte ezt a győzelmet. Nem is zárhattuk volna jobban ezt az estét, mint a Hamu és gyémánttal. Lesz majd még jövőhéten egy összegző, Rising Star poszt, addig is… most lepihenek és megnézek egy Family Guyt :) Hosszú esténk volt, no! Köszönöm, hogy itt voltatok, és hajrá Palmira! Győzött az igazság.

53 Hozzászólások

 1. Ördög Nóri szépségét nem győzöm csodálni. Ma is elképesztően csodaszép, szerintem a ruha is jól áll neki, de most a frizurája tetszik a legjobban. Irigy vagyok :D

  • A frizura az tényleg nagyon szép, ahogy Nóra is egyszerűen tündököl. Nagyon durva, hogy rövid hajjal mennyivel jelentéktelenebbnek tűnt, de így, egyszerűen ragyog.

 2. Én imádom, hogy Majka ekkora gengszter. Közli, hogy mennyire örül, hogy várhatóan lesz 2. évad, mert így lesz melójuk :D Kész.
  És igen, jó így látni egyben a 13 énekest, de ha így folytatják, én leszek az első, akinek küldheti Majka a zsebkendőjét :)

  • Legyen, legyen, legyen 2. évad! Ez nagyon jó!!!!

   Még életemben nem hallottam ezt a Láss csodát nótát, nem is fogom hallgatni, de ez jó volt így a 13-tól most. Érdekes volt hallani normálisan énekelni H. Ádámot, és Palmer Izsákot. Peter Sramek pedig nagyon cuki volt, ahogy puszit nyomott Mira arcára.

 3. Óbasszus :( Ez mi volt??? A szám is gáz volt és Mira sem volt a legjobb. Mintha hamis is lett volna (most ezt Misi is megerősíti, mondjuk ehhez én nem értek) illetve én is remélem, hogy ezekből a százalékokból tényleg csak a zsűri voksai hiányoznak. De gyanús :(

   • Kedves Tibi! :-)
    Nem szeretnék kötözködni, de a százalék nem így működik… Nem lehet így hozzáadni, hiszen a zsűri nem számít most bele a 100%-ba. Gondolj csak bele, ha egy előadóra minden ember aki bejentkezett a szavazásba “igen”-nel voksol, akkor az 100%-os eredményt jelent, ahhoz már nem adhatsz hozzá semmit.
    Tényleg nem kötözködésből írtam, csak hogy ne írj olyat, ami nem igaz. ;-)

    • Tudom, hogy nem lehet hozzáadni, csak azért írom oda zárójelesen, hogy lássuk, mennyi lett volna ugyanez mondjuk a múlt héten :)
     De megértem ám amit írsz, és jogosnak tartom.

 4. Mi van ma, hogy ilyen vacak számokat kapnak?? Nekem Peter olyan közönséges volt. Olyan hakniénekes, akire nem vagyok kíváncsi. De legalább Mira megmenekült. Juhhé!! :)

  • Mondjuk, ha Czibi valami nagyívű dalt kap, én visítok. Annyira megrendezettnek tűnik nekem az ő győzelme. (Mert amúgy a bizonytalanságra hazajön valaki külföldi melóból, aki ráadásul életében soha sehol nem énekelt?? Hihetetlenül életszerű.)

 5. Pont ezt az estét szívtam meg Vikihez hasonlóan, mivel pont ma nem látom, mivel a kedves mamika, akinél nézni szoktam, retteg a bacilusoktól, és telefonon keresztül megállapította furcsa a hangom és biztos lappang bennem valami influenzaszerű. :P :P :P Mindenesetre remélem csak rémeket hallott.
  Ahogy kerülnek fel a produkciók a netre, majd úgy nyilvánulok én is meg, jah és persze követem én is az infóidat. És hajrá Palmira!!!!!!!

 6. Mező érdekes: Misi elmondása szerint két embert várt a döntőbe, kettőt pedig nem. –> azt gondoltam ez alapján, hogy Mirát és Czibit. Srameket egyértelműen nem és Alfrédre gondoltam a múltkori szavai után, hogy nem lenne baj, ha te esnél most iki.
  Erre most: Mező kijelentette, hogy Alfrédnak kellene megnyernie a versenyt.

  Na hogy van ez akkor?

  • Mira az elején kiesett, az elszólása alapján nem szimpi neki, hogy visszajött. Srámek meg mulatós. Gondolom így jött össze a top kettője.

 7. Na, ez a Czibi Norbi milyen csókos… Mindenki olyan zenét kapott ami nem illik hozzá, erre ez a faszi meg kap egy ilyen nyáltenger zenét… Nagy nemet kapott tőlem. Sajnálom Alfrédot nagyon :(

 8. A Megasztár 4. óta (azt az évadot kivéve, amikor Radics Gigi nyert, neki szurkoltam) MINDIG azok nyernek a tehetségkutatókban, akiket vagy nagyon nem szeretek (Király Viktor; DANICS DÓRA), vagy nagyon irritálnak (Vastag Csaba, bár ő mondjuk annyira nem…) , vagy abszolút semlegesek nekem (Oláh Gergő), nagyon “semmi extra típusú” (Kocsis Tibor, Tolvai Reni), akikből ki nem néztem volna, hogy megnyerheti, annyira semmilyen. [A Voice-t nem néztem, a Csillag születiket sem] Mos végre az 5. X-Faktorban végre egy erős, jó hangú, érdekes, színes egyéniség nyert, akinek szorítottam. Ne, ne, ne, könyörgöm, ne térjen vissza ez a “sose az nyer, akinek én szurkolok” széria, mert nagyon bepöccenek. ><" (Czibi Norbika a semmilyen, színtelen kategóriába tartozik, de azzal, hogy ennyien imádják a semmiért – könyörgöm, tisztán énekel, jó a hangja, DE nem nyújt semmi egyebet, minden előadása ugyanolyan, nem fejlődik, totálisan színtelenül énekel… – , már kezd irritálni, és kezdem nagyon, nagyon nem szeretni… Pedig tudom, minden bizonnyal nem rossz ember/énekes, de ez már komolyan kiborító!!!)

 9. Hogy Mező Misi még ilyenkor sem tudja letenni a bunkóság faktort.
  Emlékszem, mennyit kritizáltuk Feke Palit az elején tett szerencsétlen megjegyzései miatt. Én egyre inkább azt gondolom, hogy azok lényegesen kevéssé voltak akaratlagosak, mint Mező Misi alázása Gyopár és úgy látom, most már Mira irányában is. Ha nem tetszik neki, hogy Mira visszajött, akkor a szerkesztőknek szóljon be, ne ennek a 18 éves lánynak, aki nem is tehet róla. De biztos én vagyok elfogult, ehh…

  • Igen, ez biztos, Mező Misi direkt mondja a szarságait, és nagyon bántó az egész, nézőként pedig rohadtul nem szimpatikus. Remélem lesz második évad, és már Mező nélkül.

 10. Na, jó, ez az, amit nem hiszek el… oké, hogy megszívatják a versenyzőket (vagyis mindenkit, kivéve egyet kivéve… kehemmm…). Még az is oké, hogy egynek véletlenül jó dalt adnak, még lenyelem ezt is. De ez?! MIEZ?! A többieknek jó dalt adnak, erre most Norbikának egy ennyire DIREKTBEN hatásvadász dalt adnak?! Na, jó, ez most komolyan micsoda? Ez konkrétan tisztességtelen előny… nem mintha az előző fordulóban nem majdnem ugyanez lett volna, de akkor is, két fordulón keresztül, és ilyen feltűnően ezt az egészet.. Oké, nekem itt lett elegem, megeszem a csokispalacsintát, hátha attól megnyugszom. ><

  • Örülök ám, hogy nem csak én húztam fel magam ennyire ezen. De rég voltam ilyen dühös. És ha még meg is nyeri a műsort, én… Hajrá a palacsintához :)

 11. Alfrédnak és Srameknek drukkoltam, úgyhogy most mérges vagyok…
  A maradék kettő kap egy szép nemet az utolsó fordulóban.

 12. Én úúúgy bírom, ahogy Nóra meg Majka oltják egymást :D

  Viszont bármennyire is perverz vagyok, de Majka Éden hoteles száma sokkal jobb, mint az idei Dal legtöbb indulója :P Hát, erről ennyit :)

 13. Hát, már a sorrend eldönti.
  Mert győzelmet ünnepelni nem úgy fogunk, hogy a másodiknál lennmarad a fal, hanem, hogy felemelkedik. Kár érte :(

 14. Nemnemnemnem!!! Czibi Norbi nem győzhet, nem emelkedik fel a fal. Ha mégis megpróbálná, akkor majd odamegyek, és ráülök arra a falra!!!! >< (tinilány létemre nyolcvan kiló körül vagyok, persze ebben a jó 6 kilós gipszem is benne van… szóval szerintem lesz erőm megállítani…. remélem…)

 15. Hurrá !! :)
  Mondjuk így olt reális, azok után, hogy megint az utolsó pillanatban váltott Czbinél 52-re a számláló. De azért kicsit megrendezettnek érzem.

 16. Köszönet a munkádért Tibi, még akkor is, ha tudom, hogy ez nem “munka”, de azt is, hogy van ám energia ebben bőven. Mivel kb egyetértettünk, így engem az indulataid se zavartak, de pont ettől sajátos egy ilyen élő blog, én imádom :)

  • Nagyon örülök ám, hogy tetszett neked, és végig követted :) Uncsi ám, ha “egyedül vagyok”, szóval, én a jelenlétedet köszönöm nagyon :)

 17. Juj, de jó! :D Mira nyert! :3 (kis fáziskésés… ja.) Nagyon megérdemelte, messze ő volt a legjobb a mezőnyben. :))

 18. Amúgy Palmira kiesése majd győzelme szerintem azt jelzi, hogy iszonyúan megbízhatatlan ez a rendszer. De ezt a műsor egészére értem, teljesen inkoherensek voltak a kapott százalékok. A műsor nagyon szórakoztató volt, de egy idő után kb kalapból is húzhatták volna a kiesőket, továbbjutókat, annyira nem egységes százalékokat kaptak.

  • Igen, a rendszer eléggé kusza, gondolok itt arra, hogy másodperces eltérések voltak az adatok képernyőn való megjelenése, és pl. “a szavazás lezárult” felirat megjelenése közti időig. És több alkalommal is így ment tovább valaki, pl. Singh Viki a duettjével.

 19. Én is örülök hogy Mira nyert. Nagyon sajnálom hogy Alfréd csak negyedik lett. Nagyon izgalmas volt a tegnapi dőntő kevesen mult Mira győzelme de szerencsére a tizedek őt hozzták ki. Én néztem a háttér műsort is az összes táncos, sminkest, zsűritagot, énektanárt, zenészt meghivták és a dőntősők is ott voltak. A négy döntős alig beszélt legkevesebbet Mira szólalt meg. De ha beszéltek is Majka elég gagyi kérdéseket tett fel neki. Én szerettem ezt a műsort remélem lesz 2. évad is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here