Főoldal Hírek Nick Jonas lesz a Kids’ Choice Awards házigazdája

Nick Jonas lesz a Kids’ Choice Awards házigazdája

0
Oszd meg!

Természetesen idén sem marad el a Kid’s Choice Awards gála, aminek a műsorvezetői posztját Nick Jonas kapta meg. A srác mostanság sikert sikerre halmoz, zenei téren is egyre elismertebb, színészként többek közt a Kingdom című sorozatban bizonyít.

További érdekességeket a gáláról az alábbi sajtóközleményben olvashattok.

02-sor

Sajtóközlemény: Nick Jonas a Kid’s Choice Awards gálán

A Jonas Brothers legnépszerűbb tagja: Nick Jonas lesz az idei Kids’ Choice Awards házigazdája. A világszerte óriási várakozással övezett Nickelodeon gálán az amerikai énekes adja át a sárga léghajót formázó díjakat. A Kids’ Choice Awardson minden a legkisebb korosztályon múlik.

nick_jonas_kca

A Kids’ Choice Awards a világ leglazább díjátadója, amelyen a gyerekek kedvenc színészeit és zenészeit jutalmazzák. A Nickelodeon több mint negyed évszázados hagyományokkal rendelkező gáláján még a legdögösebb színésznők és legizmosabb akciósztárok sem maradhatnak zöld trutyi nélkül, legyen szó Will Smithről, Johnny Deppről vagy éppen Miley Cyrusról.

A díjátadót az idei évben a gyerekek egyik legnagyobb kedvence Nick Jonas vezeti. A népszerű amerikai énekes tavaly novemberben adta ki első szólóalbumát, amelynek leghíresebb dala a Jealous heteken át vezette a slágerlistákat, ezzel megalapozva második kislemeze a Chains sikerét. A Jonas Brothers legnépszerűbb tagjának számító Nick 2015-ben sem pihen, március 28-án ő lesz a házigazdája a gyerekcsatorna legendás díjátadójának a Los Angelesben található Famous Forumban.

A 2014-es Kids’ Choice Awardson rekordszámú szavazat érkezett a gyerekek kedvenceire, a legfiatalabbak olyan hírességeket díjaztak, mint Selena Gomez, Jennifer Lawrence vagy a One Direction. A legjobb animációs sorozat a SpongyaBob Kockanadrág, a kedvenc tévésorozat a Sam&Cat, a legnépszerűbb film pedig Az éhezők viadala: Futótűz lett. Az elkövetkező hetekben az idei jelöltekre, fellépőkre és díjátadókra is fény derül.

A Nick Jonas által vezetett idei díjkiosztót hazánkban április 1-jén 18.30-kor nézhetik meg a magyar rajongók.

nick-jonas-kids-choice-awards

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here