Főoldal Oldal Blog Boldog szülinapot! Ma 7 éves a Media Addict!

Boldog szülinapot! Ma 7 éves a Media Addict!

15
Oszd meg!

Hihetetlen, hogy repül az idő… Pontosan ma hét éve, hogy megnyitottam a Media Addictot. Ez a hét év döbbenetes változásokat hozott az életemben, akkoriban például még nem is sejtettem, hogy mára az ország összes (nagyobb) könyvesboltjában megtalálható lesz a regényem, és azt sem gondoltam volna, hogy napjainkra már több, mint három ezer látogatót fogad az oldal. Minden egyes nap.

Hihetetlen dolgok történtek az elmúlt évek alatt, én pedig nagyon örülök, hogy megnyitottam az oldalt. Igazi öröm csinálni, imádom a visszajelzéseket olvasni, remek érzés, amikor ajánlok egy sorozatot, vagy könyvet, és jön a visszajelzés, hogy szerettétek. Sok apró öröm, ami együtt valami csodálatosan generál. Ezt jelenti számomra a Media Addict.

Köszönöm szépen, hogy itt vagytok, a jó szokásotok pedig tartsátok meg, de legalábbis igyekezzetek :) “Addictka” most megy iskolába, de ha rajtam múlik, a középiskolai ballagását is együtt éljük majd át!

het-eves-a-media-addict

15 Hozzászólások

  1. Boldog szülinapot Addictkának :D Én mindennapos olvasó vagyok, számomra ez jelenti a kikapcsolódást :) A képen kicsoda a srác? Annyi képen láttam már itt de nem tudom kicsoda..

  2. Boldog szülinapot az oldalnak! Már pár éve feljárok ide, egy héten akár többször is, és mindig találok valami érdekes cikket! Csak így tovább! *-*

  3. Boldog Szülinapot az oldalnak! :) Iskola? Hajráá! :) (Tibi nem tudom, hogy más jelezte -e, de mióta ez az új blog kinézet van annyira lassan jön be az oldal, és fagyasztja a gépet. :( )

    • Köszi a hibajelzést, rákérdeztem Facebookon, hátha jelez valaki (De persze itt is lehet :) ). Ha másnál nincs ilyen gond, akkor attól tartok, nálad lehet valamilyen bibi.

  4. Boldog Születésnapot kivánok ,és még legalább ennyi sikeres éveket az oldalnak !!!!

    Én is napi látogató vagyok,valahogy a mindennapjaimmá vált az oldal :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here