Főoldal Hírek Fiorella: Így promózza a Tv2 az új telenovelláját

Fiorella: Így promózza a Tv2 az új telenovelláját

0
Oszd meg!

Hétfőn, 17:30-kor, A Macska legújabb része után debütál a Tv2 műsorán a Fiorella (Muchacha italiana viene a casarse) című telenovella. A főszerepben Lívia Brito (A szerelem diadala) és José Ron (Megkövült szívek).

fiorella-tv2

A csatorna már nagyban promózza az új szériát, két videót is megtekinthettek. Ezek alapján könnyedén belőhető, hogy mennyire nektek való a Fiorella. Egy biztos, Mexikóban imádják, a főszereplőpáros közt pedig izzik a kémia.

Még több infó, és a promók alább megtekinthetőek. A videóból kiderül az is, hogy Lívia Brito magyar hangja Roatis Andrea lett.

02-sor

Sajtóközlemény: Hétfőtől új sorozat: Fiorella – minden hétköznap 17:30 

 Egy javíthatatlan álmodozó, aki már majdnem mindent elveszített. Akinek csak a remény maradt, hogy egyszer valahol rátalál az igaz szerelem. Egy vadonatúj sorozat: Fiorella. Hétfőtől hétköznap 17:30-kor a TV2-n.

fiorella-livia-brito

A sorozatról: Fiorella Bianchi az olaszországi Marateában él beteg édesapjával, valamint kishúgával. Az apjuk a halálos ágyán levelet ír régi barátjának, Vittorio Dragonénak és megkéri, hogy viselje gondját a lányainak. A szintén olasz származású férfi mostanra jól menő étteremtulajdonos Mexikóban. Vittoriót megbabonázza Fiorella szépsége, és válaszában feleségül kéri a lányt, így Fiorella és a húga, Gianna Mexikóba utaznak. Ám megérkezvén eltévednek és a bonyodalmak ekkor kezdetüket veszik…

Egy sorsszerű találkozás és egy romantikus út az ismeretlenbe, ami mindent megváltoztat. Indul a vadonatúj sorozat, Fiorella, február 16-tól a Tv2-n!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here