Főoldal Hírek Már a Comedy Centralon is látható a Suburgatory

Már a Comedy Centralon is látható a Suburgatory

0
Oszd meg!

Az HBO és a Viasat 3 után a magyar Comedy Central is úgy döntött, hogy levetítik a Suburgatory című szitkomot. Küldtek is egy sajtóközleményt (alább elolvashatjátok ti is), ami szerint új sorozatról van szó, de igazából csak ismétlés, akárcsak a Comedy Central műsorkínálatának a kilencvenöt százaléka.

A Suburgatory három évadot élt meg az ABC csatornán, egy kellemes, szerethető szitkomról van szó. Megannyi kritikát találtok róla az oldalon, legutóbb az utolsó évadról írtam itt.

02-sor

Sajtóközlemény: Külvárosi humor érkezik a Comedy Centralra

kertvarosba-szamuzve-comedy-central

Pasztellszínű házak, gondozott gyepszőnyegek és tökéletes szomszédok – ez Chatswin, a valóra vált amerikai álom. Tessa Altman, a nagyvárosi kamaszlány egészen más életről álmodik, mégis kénytelen követni apját ebbe a környezetbe. A Kertvárosba száműzve igényes humorát és fergeteges színészi játékát február 11-től a Comedy Central nézői is szabadon élvezhetik.

A külföldi kritikusok sem tudtak elmenni A stepfordi feleségeket és a Lila akác közt megidéző sorozat mellett. „A Kertvárosba száműzve egy kifinomult humorú sorozat, meglepően jó színészekkel. Egy próbát bőven megér” – írta Amerika egyik legmagasabb presztízsű lapja, a Washington Post. Az egyik legnagyobb példányszámú napilap, az USA Today kritikusa szerint az apukát alakító Jeremy Sisto lubickol szerepében. „Kétség sem férhet hozzá, hogy vannak kifejezetten vicces poénok, ahogy ahhoz sem, hogy Sistót felvillanyozza a karakter, amit játszik.”

Tessa Altman (Jane Levy) tősgyökeres New York-i tinilány, aki a sugárutak, felhőkarcolók és az állandóan nyüzsgő Manhattan szívében érzi igazán otthon magát. Ám egy nap egyedülálló apja, a jóképű George (Jeremy Sisto) egy doboz óvszert talál 15 éves lánya fiókjában, ezért  úgy dönt, hogy ideje Tessát biztonságosabb környezetbe költöztetni. Az cél Chatswin, a steril kertváros, ahol a szomszédok mosolya hófehér, a fű ellenben mindig zöld és friss piteillat lengi be az utcákat.

kertvarosba-szamuzve-ryan

George-nak könnyen megy a beilleszkedés, hiszen a helybéli háziasszonyok friss prédának tekintik a vonzó apukát, ráadásul legjobb barátja, a szájsebész Noah (Alan Tudyk) is a városkában lakik. Tessa ezzel ellentétben sokként éli meg a környezetváltozást. Az iskolában a népszerűségi lista legvégén áll, semmi kedve a plázacicák és élsportolók alkotta „menők” közé tartozni. Kiválasztja inkább a legkevésbé divatos iskolai foglalkozást és diákújságírónak szegődik. Itt találkozik két barátjával, Malikkal (Maestro Harrell) és Lisával (Allie Grant), akikkel a chatswini diákélet bulvártudósítójává válnak.

Tessa mindennapjait Dalia Royce (Carly Chaikin), a két lábon járó Barbie-baba teszi még keservesebbé. Ő a suli legnépszerűbb lánya, így a gonoszkodás, a pletykálás és a kirekesztettek megalázása mindennapi teendői közé tartoznak. A jégkirálynő Dalia szöges ellentéte anyja, Dallas Royce (Cheryl Hines), aki a butácska, de aranyszívű szingli anyukák mintapéldánya.

Az Altman család kertvárosi kalandjai számos meglepetést, vicces fordulatot és valószínűtlen szerelmi szálat tartogatnak, A stepfordi feleségek környezetét idéző hangulatban.

A Kertvárosba száműzve február 11-től, dupla epizóddal minden szerdán 21:00-kor.

kertvarosba-szamuzve-ryan-tessa

4412 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here