Főoldal Hírek Az ABC Family elkaszálta a Melissa & Joey-t

Az ABC Family elkaszálta a Melissa & Joey-t

1
Oszd meg!

Szomorú hírt jelentett be tegnap az ABC Family. Négy évad elkaszálták a Melissa & Joey című sorozatot, ami az első volt az ABC Family komédiák, és a harmadik a The Secret Life of the American Teenager és a Pretty Little Liars után, ami elérte a bűvös századik epizódot.

melissa_and_joey_promo_12

A csatorna nagyon büszke a sorozatra, a száz elért epizódra ahogy arra is, hogy People’s Choice Award díjat nyerhettek. Viszont most, hogy a gyerekek már felnőttek, Mel és Joe már összeházasodtak, itt az ideje lezárni a sorozatot. Megköszönték továbbá Melissa Joan Hart, Joey Lawrence és a teljes stáb munkáját.

A századik epizódot az ABC Family március 18-án vetíti, utána nyáron térnek térnek még vissza az utolsó epizódokkal.

Mindent egybevéve nagyon szimpatikus ez a döntés, hogy elkaszálják a sorozatot annak ellenére, hogy még mindig nagyon nézett. Ugyan felirat és szinkron hiányában jócskán le vagyok maradva, de a csatorna okai teljesen érthetőek, ebben a sorozatban vélhetően ennyi volt. Remélem hamarosan a Pretty Little Liars is megkapja a kaszát.

melissa_and_joey_promo_01 melissa_and_joey_promo_13

1506 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Szerintem is ideje lenne a PLLt lezárni, mert hiába unom már vagy 4 évada még mindig nézem, és úgy érzem, hogy minden részben olyat nézek amit már legalább kétszer ellőttek… Bezárhatnák az összes A-t és elmehetnének mind messzi-messzi egyetemre!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here