Főoldal Hírek A konyha ördöge! – Február 27-től a Tv2 műsorán

A konyha ördöge! – Február 27-től a Tv2 műsorán

0
Oszd meg!

Gordon Ramsey műsora, a Kitchen Nightmares hazai verziót kap a Tv2 műsorán. A magyar Ramsey Bereznay Tamás lett, több szakácskönyv szerzője.

A műsorban lepukkant éttermeket, szállodákat kell majd megmenteni a csődtől, a promó szerint lesz dráma meg sírás is. Alább mindet megtaláljátok, akárcsak a Tv2 sajtóközleményét.

A konyha ordoge - Berenay Tamas 01

02-sor

02-sor

Sajtóközlemény: Bereznay Tamással jön A konyha ördöge!

Február 27-től péntek esténként jelentkezik Bereznay Tamás séffel a TV2 új gasztro reality műsora, A konyha ördöge. A nemzetközi hírű televíziós formátumban Tamás feladata nem más, mint hogy küszködő, vagy csak látszólag jól működő éttermeken segítsen, akár a csődtől mentse meg őket minden konfliktust és kényelmetlen szituációt vállalva.

Hogy mi folyik a magyar éttermek konyháiban, hogy hogyan lehet talpra állítani egy csőd szélére került vendéglőt, hogy miként van kiút a leglehetetlenebb helyzetekből és hogyan lehet sikerre vinni bármilyen vendéglátó vállalkozást – kiderül a február 27-től induló A konyha ördöge című gasztro realityben. Bereznay Tamás séf kíméletlenül tükröt állít az éttermek tulajdonosainak, hogy a problémák felmérése után megoldja a bajba jutott vállalkozások sorsát.

A konyha ordoge - Berenay Tamas 02

A vendéglő, az étterem tulajdonosa kéri a segítségemet. Megkóstolom az ételeket, megfigyelem, hogyan dolgoznak a felszolgálók, milyen a környezet és a benyomásaim alapján szembesítem a munkatársakat a problémákkal. Elkerülhetetlen a konfliktushelyzet, bármennyire is kellemetlen, őszinte és kritikus leszek, épp ez adja a műsor drámaiságát.” – árulta el Bereznay Tamás, aki már harmincévesen elérte, hogy a Kárpátia Étterem vezetője lehessen, de Sólyom László köztársasági elnök konyháját is vezette.

A Gordon Ramsay nevével fémjelzett nemzetközi formátum, a Kitchen Nightmares magyar adaptációja, A konyha ördöge hétről-hétre mutatja be, négy nap alatt miként lehet megváltoztatni egy étterem és a benne dolgozók jövőjét. Bereznay Tamás és csapata mindössze négy nap alatt tesz rendet, változik az étlap, maga az étterem berendezése és persze a dolgozók szemléletén, munkamódszerein is van csiszolnivaló, ami nem kevés konfliktust eredményez.

Drámai pillanatokban nem lesz hiány, az őszinteség, a problémákkal való szembesítés nehéz pillanatokat okoz. A megújulás gyakran könnyekkel és végletekig járó vitákkal jár, azonban Bereznay Tamásnak egy célja van: akár több tíz éves berögződéseken változtatva segíteni szeretne az adott héten bemutatott étteremnek.

A konyha ördöge – február 27-től minden péntek este 21:30-tól

A konyha ordoge - Berenay Tamas 03

5765 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here