Főoldal Hírek Így néznek ki napjainkban a Betty, a csúnya lány főhősei

Így néznek ki napjainkban a Betty, a csúnya lány főhősei

1
Oszd meg!

Magyarországon is hatalmas sikerrel futott a Betty, a csúnya lány című kolumbiai telenovella, amiben a csúnyácska lány, és a jóképű, gazdag ficsúr szerelmének a kialakulását követhettük figyelemmel, megannyi humoros helyzettel és intrikával fűszerezve.

betty-a-csunya-lany-ana-maria-oroczo

A novella főszerepét Ana María Oroczo, míg párját Jorge Enrique Abello alakította. A forgatások idején huszonhat, illetve harmincegy évesek voltak, karrierjük csúcsán az egész világ megismerte a nevüket. Igaz, napjainkra sem tűntek el a köztudatból, de ismertségük immáron Dél Amerikára vonatkozik.

A most 41 éves Ana María Oroczo a Betty után sokáig nem vállalt telenovella szerepet, filmekben tűnt fel, és játszott a Született feleségek latin feldolgozásában is. Tavaly tért vissza a telenovellák világába, a Somos familia főszerepére nem tudott nemet mondani.

jorge-enrique-abello-betty-a-csunya-lany

Jorge Enrique Abello karrierjét a telenovelláknak szentelte, az Anita, a bűbájos bajkeverő főszerepében Magyarországon is láthattuk, de szerepelt a Grace klinika kolumbiai feldolgozásában is. A színész február 28-án tölti be a negyvenhatodik életévét.

Tavaly szeptemberben töltött fel Jorge Enrique a twitter oldalára egy fotót, ahol Ana María Oroczóval látható. Hát igen, telnek az évek…

betty-a-csunya-lany-akkor-es-most

15547 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Ezt sokat néztem, mikor hazajöttem az oviból, aztán az iskolából (de furcsa visszagondolni, hogy pont nagycsoportos voltam az oviban, mikor elkezdték adni és nővéremmel ott ültünk a tévé előtt már délután :D). Mostani fejjel nem tudom, hogy újra megnézném-e, de azért így jó visszagondolni rá. (:

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here