Így néznek ki napjainkban a Betty, a csúnya lány főhősei

1

Magyarországon is hatalmas sikerrel futott a Betty, a csúnya lány című kolumbiai telenovella, amiben a csúnyácska lány, és a jóképű, gazdag ficsúr szerelmének a kialakulását követhettük figyelemmel, megannyi humoros helyzettel és intrikával fűszerezve.

betty-a-csunya-lany-ana-maria-oroczo

A novella főszerepét Ana María Oroczo, míg párját Jorge Enrique Abello alakította. A forgatások idején huszonhat, illetve harmincegy évesek voltak, karrierjük csúcsán az egész világ megismerte a nevüket. Igaz, napjainkra sem tűntek el a köztudatból, de ismertségük immáron Dél Amerikára vonatkozik.

A most 41 éves Ana María Oroczo a Betty után sokáig nem vállalt telenovella szerepet, filmekben tűnt fel, és játszott a Született feleségek latin feldolgozásában is. Tavaly tért vissza a telenovellák világába, a Somos familia főszerepére nem tudott nemet mondani.

jorge-enrique-abello-betty-a-csunya-lany

Jorge Enrique Abello karrierjét a telenovelláknak szentelte, az Anita, a bűbájos bajkeverő főszerepében Magyarországon is láthattuk, de szerepelt a Grace klinika kolumbiai feldolgozásában is. A színész február 28-án tölti be a negyvenhatodik életévét.

Tavaly szeptemberben töltött fel Jorge Enrique a twitter oldalára egy fotót, ahol Ana María Oroczóval látható. Hát igen, telnek az évek…

betty-a-csunya-lany-akkor-es-most

11604 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.1 hozzászólás

  1. Ezt sokat néztem, mikor hazajöttem az oviból, aztán az iskolából (de furcsa visszagondolni, hogy pont nagycsoportos voltam az oviban, mikor elkezdték adni és nővéremmel ott ültünk a tévé előtt már délután :D). Mostani fejjel nem tudom, hogy újra megnézném-e, de azért így jó visszagondolni rá. (:

Leave A Reply