Főoldal Érdekességek Bulvár Botrány: Kifehérítették a címlapfotón Kerry Washingtont?

Botrány: Kifehérítették a címlapfotón Kerry Washingtont?

2
Oszd meg!

Kerry Washington az egyik legsikeresebb színes bőrű színésznő, aki olyan kritikailag elismert filmekben is szerepelt, mint a Django elszabadul. Emellett ő Amerika egyik legnézettebb drámasorozatának, a Scandalnak az abszolút főszereplője. Kerryt a tehetsége miatt szerettük meg, kétlem, hogy bárkit is érdekelne a bőrszíne. Mármint, bárkit, kivéve az Instyle magazin szerkesztőit.

A színésznő pózol az Instyle márciusi címlapján, az örömhírt Washington posztolta Instagramon, de a várt gratulációk helyett beindult a komment-cunami. Azon meg sem lepődtünk, hogy eltűntek a harmincnyolc évesen is gyönyörű színésznőről a ráncok, viszont a színésznő bőre is meglepően kifehéredett. Konkrétan a képre nézve azt is nehéz elhinnem, hogy ő egy afroamerikai sztár.

kerry-washington-botrany

A magazin azzal védekezett, hogy ők nem világosították digitálisan Kerry bőrszínét szerintük az egyéb fényviszonyok miatt tűnik a színésznő fehérnek. Hozzáfűzték, hogy megértik az olvasók csalódottságát és fájdalmát, mindenkit szívesen meghallgatnak, értékesnek tartják a visszajelzéseiket.

Úgy tűnik Kerry Washington nincs megsértve, Twitteren kifejezte, fontosnak tartja, hogy kialakult a párbeszéd, mert szerinte erről beszélni kell. Emellett gyönyörű nyilatkozatnak nevezte a magazin kiállását.

Egyébiránt nem ez az első eset, hogy a színésznő rajongói kiakadtak egy címlapfotón. 2013-ban a Lucky magazin borítója keltett közfelháborodást. Elnézve a képet, meg is értem miért…

kerry-washington-scandal

1920 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Inkább az InStyle címplaja, mint a Lucky-é. Amúgy szerintem nem vészes az InStyle címlap csupán túlzásba estek a highliter-rel a szerkesztők! :DEttől függetlenül én megfogom venni :)

  2. Van nekem is néhány olyan képem, ahol több árnyalattal fehérebb a bőröm, mint alapból. A vakú miatt. Bár egy profi fotózáson nyilván figyelnek az ilyenekre.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here