Kovács Gyopár: „Kifejezetten féltem Mező Misitől”

  5
  Oszd meg!

  A Rising Star tehetésgkutatóban feltűnt Kovács Gyopárt minden héten megalázta Mező Misi, aki sokszor sértő és gúnyos kritikával illette a tizenhat éves lány teljesítményét, mintsem építő jellegű javaslatokkal látta volna el – ahogy a zsűritársai tették.

  A lány múlt héten kiesett a műsorból, de nem úszta meg gyepálás nélkül. Mindenesetre Mező próbált szépíteni, az utolsó megszólalásában tehetségesnek nevezte Gyopárt, és elmondta, ő nem tudott tizenhat évesen úgy énekelni, mint a lány. (No nem mintha most tudna)

  kovacs_gyopar_a_kieso

  Gyopár a Bors magazinnak nyilatkozott a zsűritaggal való konfliktusairól, elmondása alapján a férfi a színfalak mögött a szemébe sem tudott nézni.

  „Értem, miért kritizált Mező Misi, és el is fogadom a véleményét, mindössze a megfogalmazással volt bajom. Az esett a legrosszabbul, amikor egy sikeres párbajom után egyszerűen kinevetett, és gúnyosan közölte: „Hát, akkor most már nyerd meg a versenyt! Kifejezetten féltem tőle, és ettől görcsös lettem. Ez csak mostanában múlt el, úgy gondoltam, nem éri meg.”Kovács Gyopár

  Többször is leírtam, hogy mennyire undorítónak tartom Mező viselkedését. Egy tizenhat éves kislánnyal nem lenne szabad így bánni, egyengetni kellene az útját, építő jellegű kritikával illetni, nem pedig megszégyeníteni egy egész ország előtt. Nem is lep meg, hogy nem tudott Gyopár szemébe nézni.

  A Rising Star ezen a héten folytatódik – immáron Gyopár nélkül. Az elődöntőbe jutott hat énekes közül az első körben a legalacsonyabb százalékot kapott eladó rögtön kiesik, a legmagasabb százalékot elérő énekes a döntőbe jut. A veszélyzónába került négy előadó pedig párbajozik a továbbjutásért.

  kovacs_gyopar_a_rising_star_kiesoje

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here