Főoldal Érdekességek Bulvár Kovács Gyopár: „Kifejezetten féltem Mező Misitől”

Kovács Gyopár: „Kifejezetten féltem Mező Misitől”

5
Oszd meg!

A Rising Star tehetésgkutatóban feltűnt Kovács Gyopárt minden héten megalázta Mező Misi, aki sokszor sértő és gúnyos kritikával illette a tizenhat éves lány teljesítményét, mintsem építő jellegű javaslatokkal látta volna el – ahogy a zsűritársai tették.

A lány múlt héten kiesett a műsorból, de nem úszta meg gyepálás nélkül. Mindenesetre Mező próbált szépíteni, az utolsó megszólalásában tehetségesnek nevezte Gyopárt, és elmondta, ő nem tudott tizenhat évesen úgy énekelni, mint a lány. (No nem mintha most tudna)

kovacs_gyopar_a_kieso

Gyopár a Bors magazinnak nyilatkozott a zsűritaggal való konfliktusairól, elmondása alapján a férfi a színfalak mögött a szemébe sem tudott nézni.

„Értem, miért kritizált Mező Misi, és el is fogadom a véleményét, mindössze a megfogalmazással volt bajom. Az esett a legrosszabbul, amikor egy sikeres párbajom után egyszerűen kinevetett, és gúnyosan közölte: „Hát, akkor most már nyerd meg a versenyt! Kifejezetten féltem tőle, és ettől görcsös lettem. Ez csak mostanában múlt el, úgy gondoltam, nem éri meg.”Kovács Gyopár

Többször is leírtam, hogy mennyire undorítónak tartom Mező viselkedését. Egy tizenhat éves kislánnyal nem lenne szabad így bánni, egyengetni kellene az útját, építő jellegű kritikával illetni, nem pedig megszégyeníteni egy egész ország előtt. Nem is lep meg, hogy nem tudott Gyopár szemébe nézni.

A Rising Star ezen a héten folytatódik – immáron Gyopár nélkül. Az elődöntőbe jutott hat énekes közül az első körben a legalacsonyabb százalékot kapott eladó rögtön kiesik, a legmagasabb százalékot elérő énekes a döntőbe jut. A veszélyzónába került négy előadó pedig párbajozik a továbbjutásért.

kovacs_gyopar_a_rising_star_kiesoje

5 Hozzászólások

 1. Most valamit nem értek, hogy lesz a végén ennek így négyes döntő? Ha most kiesik kettő, akkor négyen maradnak és még két hét van, és én tisztán hallottam, amikor Ordög Nóri mondta a végén négy közül marad egy. Nem úgy van ez inkább, hogy a legmagasabb százalékot elérő megpihen és a másik 5 közül esik ki valaki a második körben?

  • Ma küldte a Tv2 a sajtóközleményt, úgy lesz, ahogy írtam. Idézem:

   “Most vasárnap már a döntőbe jutás a tét a Rising Star még hat versenyben lévő énekesének. Az izgalmak pedig csak fokozódnak, hiszen február 8-án két ember is búcsúzik a TV2 tehetségkutatójától.
   Még hat énekes: Gondi Helén, Singh Viki, Várhegyi Lucas Palmira, Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd és Peter Sramek küzd az álmáért a Rising Starban, de a döntőben mindössze négy hely kiadó. Vasárnap dupla kiesés, dupla izgalom az elődöntőben, hiszen két énekes is búcsúzik a versenytől a cél előtt. A hat énekes fal nélkül áll színpadra produkciójával, és aki a legmagasabb százalékot éri el, már biztosan a döntőben tudhatja magát. A legalacsonyabb százalékot elérő énekes azonban rögtön búcsúzik a műsortól. A négy veszélyzónába került tehetség újra bizonyíthat egy második dallal. Közülük az nem jut a döntőbe, aki produkciójával a legkevesebb százalékot éri el. A döntés ezúttal is a nézők kezében van, akik a Rising Star ingyenes applikációján szavazhatnak kedvencükre. A tét a döntőbe jutás.”

  • Feke Pali fellépésnaptárja szerint már csak összesen két Rising Star van: most 8-án (most kerülnek ugye 6-ból 4-be) és 15-én – gondolom ekkor lesz a 4-es döntő…
   De eredetileg szerintem is mintha még eggyel több adás lett volna.

   • Eredetileg egy héttel hosszabbnak szánták. Nem is értem amiért, hogy miért csippentették le, amikor a nézettsége kiváló, múlt héten is a Rising Star volt a legnézettebb műsor Magyarországon.

    • Kösz! Elhiszem neked: csak azt nem értettem, hogy akarják ezt, mivel Ancsihoz hasonlóan 22-ét tudtam. Nem tudtam, hogy egy hetet lecsaptak belőle: a brant a fejüket. Pedig én szívesen néztem volna még!!!!!!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here