Főoldal Hírek Fiorella: Új telenovella február 16-tól a Tv2-n

Fiorella: Új telenovella február 16-tól a Tv2-n

3
Oszd meg!

Remek hírrel szolgálhatok a telenovellák szerelmeseinek, ugyanis február 16-án debütál a Tv2 műsorán a Fiorella. A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy ez a Fiorella nem azonos tv2-n tizenöt évvel ezelőtt bemutatott Fiorellával (eredeti címén Pobre Diabla), amiben Angie Cepeda alakította a főszerepet.

A Tv2 a bevált elvet követi: 17:00-tól fél résszel fut a hamarosan véget érő Macska, 17:30-tól pedig érkezik a Fiorella, az elején húsz perces, majd A Macska vége után teljes epizódokkal. Így pár hétig négy (!) telenovella fut majd egymás után a csatornán, amiből három hazai premier.

fiorella - tv2 - livia brito

A Fiorella – eredeti címén Muchacha italiana viene a casarse – még mindig fut Mexikóban, tehát egy nagyon friss telenovelláról beszélünk. A főszerepben a bájos Lívia Brito, aki A szerelem diadalából lehet ismerős a nézőknek, párját, José Ron (Megkövült szívek) alakíthatja. Mellettük olyan színészek szerepelnek még a Fiorellában, mint Nailea Norvind (María del Carmen), Enrique Rocha (A szerelem ösvényei), Francisco Gattorno (Julieta), Eleazar Gómez (Candy) és Jessica Coch (Időtlen szerelem).

Íme, a Tv2 által kiadott történet: Fiorella Bianchi az olaszországi Marateában él beteg édesapjával, valamint kishúgával. Az apjuk a halálos ágyán levelet ír régi barátjának, Vittorio Dragonénak és megkéri, hogy viselje gondját a lányainak. A szintén olasz származású férfi mostanra jól menő étterem tulajdonos Mexikóban. Vittoriót megbabonázza Fiorella szépsége, és válaszában feleségül kéri a lányt, így Fiorella és a húga, Gianna Mexikóba utaznak. Ám megérkezvén eltévednek és a bonyodalmak ekkor kezdetüket veszik…

fiorella - tv2 - jose ron

29890 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Minek felezik már a végét is a Macskának? Nem elég, hogy az elejét is felezte, már a végét is… Nem lenne egyszerűbb, ha majd vége az egyiknek, akkor elkezdik leadni?!

    • Bármennyire is idegölő lehet ez így A Macska rajongóinak, de programing szempontból a döntés érthető, hiszen így a Fiorella korrekt felvezetést kap, és nagyobb rá a valószínűség, hogy megnézik a Fiorellát is, ami így talán egyedül is helyt tud állni. A Maricruz – A Macska esetében bejött a felezés, érthető, hogy most is kipróbálják.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here