Nézd meg Katy Perry fantasztikus Super Bowl fellépését!

  4
  Oszd meg!

  Tegnap volt Amerikában a Super Bowl, ami évről-évre a legnézettebb tévés esemény, több, mint száz millió nézőt tudhat magáénak csak az Egyesült Államokban. A félidei szünetben csak a legnagyobb énekesek léphetnek színpadra, Beyoncé és a U2 nyomdokaiba idén Katy Perry lépett.

  katy-perry-super-bowl-01

  Katy Perry már a show előtt elárulta, hogy élőben fog énekelni, ami azért is kuriózum, mert az előadók többsége legalább fél playbackben nyomja, 2013-ban például Beyoncé alig énekelt, sokkal inkább csak táncolt.

  Perry tizenkét percig volt a színpadon, hatalmas műsort csinált. Egy tigrisen érkezett meg, táncolt cápaemberekkel és előadott két duettet is Missie Elliott és Lenny Kravitz társaságában. Az énekesnő több slágere is felcsendült, mint a Teenage Dream, a Roar, a California Girl és zárásként a Firework.

  katy-perry-super-bowl-02

  Igazán büszke lehet a tegnap esti produkciójára Katy, hiszen alig hallani hamis hangot az énekében, végig magabiztosan uralta a színpadot, ráadásul olyan showelemeket pakoltak az előadásaiba, amiket egy élmény volt nézni. Ilyen egy jó Super Bowl fellépés.

  Ha már szóba került Beyoncé, alább linkeltem azt is, ő hogyan lépett fel a 2013-as Super Bowl-on. Szemmel láthatólag ő a táncra helyezte a hangsúlyt, míg Katy inkább a show-elemekre és az atombiztos hangjára. Ami engem illet, Perry fellépése jobban tetszett. No és nektek?

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here