Ismerd meg a Violetta főszereplőit!

  7
  Oszd meg!

  Magyarországon is óriási sikerrel fut a Disney Channel műsorán a Violetta című argentin telenovella. Annyira népszerű a show, hogy három Violetta Live koncert is lesz Budapesten.

  Gondolom a rajongóknak már nem sok újat lehet mondani, viszont azok számára, akik nem annyira ismerősök a Violetta világában íme, pár sor a főszereplő karakterekről, és az őket alakító színészekről!

  02-sor

  MARTINA STOESSEL

  VIOLETTA

  Violetta egy okos és kedves lány, aki ennek ellenére nagyon magányos, hiszen édesapja túlságosan is védelmezi. Csodálatos énekhangja van, amelyet édesanyjától örökölt. Az édesapjától az olvasás szeretetét és az éles eszét kapta. Violetta spontán, őszinte, de leginkább arra vágyik, hogy megtalálja a helyét a világban.

  A Studio 21-ben, egy elismert zeneakadémián tanul, ahol egy teljesen új világ nyílik meg előtte. Ez segít, hogy megtalálja a számára kijelölt utat, és felfedezni a családja történetét.

  MARTINA STOESSEL

  Martina Argentínában született, már kiskorában elkezdte a művészeti tanulmányait: zongora, musical, színjátszás, ének és táncórákat vett.  A Violetta az első televíziós szerepe.

  Szabadidejét legszívesebben barátaival és családjával tölti, és állandóan zenét hallgat, táncol és énekel.

  02-sor

  JORGE BLANCO

  LEON

  Leon is a Studio 21 diákja, és nagyon ígéretes tehetség. Beképzelt és megbízhatatlan, ugyanakkor jószívű. Barátnője Ludmila azonban a legrosszabbat hozza ki belőle, és amikor együtt vannak, valóban úgy viselkedik, mint egy gazember. Tehetős családból származik, így soha nem kellett még dolgoznia. Annak ellenére, hogy általában a suli menőivel lóg együtt, Leon valójában egy nagylelkű srác.

  JORGE BLANCO

  A Mexikóban született Jorge a High School Musical: La Selección című válogató műsorában tűnt fel 2007-ben, amelynek eredményeként elnyerte a High School Musical: El Desafío film egyik főszerepét. A filmnek köszönhetően énekesként is bizonyított és több dalt is felénekelt a hivatalos 1. és 2. albumra (SONY BMG/2007), majd a sikerfilmhez kapcsolódó koncert turnén is részt vett. A Violetta mellett, a Disney Csatorna latin-amerikai saját készítésű, Cuando toca la campana című sorozatában kapott szerepet, ahol „Pablot” alakítja.

  02-sor

  MERCEDES LAMBRE

  LUDMILA

  Ludmilla egy rendkívül jómódú családból származik. Ő a legnépszerűbb lány a Studio 21-ben, és természetesen, csak ő lehet Leon barátnője. De amennyire lenyűgöző tud lenni, ugyanannyira manipulatív, beképzelt és hazug. Annak ellenére, hogy semmi közös nincs bennük Tomással, odavan érte. Az, hogy a fiú egyáltalán nem foglalkozik vele és Violettába szerelmes, csak tetézi Ludmilla féltékenységét és megszállottságát.

  A kinézete a mindene, és imád a reflektorfényben lenni, főleg, ha Studio 21-ről van szó. Szeszélyes, gonosz, rosszindulatú, és mindig megkapja, amit akar. Violettát a legfőbb ellenségének tartja, akinek tehetsége és természetes szépsége háttérbe szoríthatja őt.

  MERCEDES LAMBRE

  Mercedes Argentínában született, ahol színjátszást tanult, valamint ének és táncórákat vett. Modellként kezdte karrierjét, és a Violetta az első tévés szerepe.

  Szabadidejét szereti a családjával és a barátaival tölteni, zenét hallgatni, zenét írni és színházba járni.

  02-sor

  DIEGO DOMINGUEZ

  DIEGO

  Diego Spanyolországból érkezik, akit elkápráztat Violetta szépsége és tehetsége. A rossz fiús srác, aki nem ismeri az önbizalomhiányt, bármit megtenne, hogy elnyerje Violetta szívét. Ő egy rejtélyes alak és senki se tudja, hogy mik a valódi szándékai. Csupán annyit tudunk, hogy egy kiváló énekes és táncos, aki meg akarja hódítani az elé táruló világot.

  DIEGO DOMINGUEZ

  11 évesen szerepelt először a TV-ben, amikor egy spanyol musical show-hoz az Eurojuniorhoz csatlakozott. Ez a reality műsor indította el a karrierjét. Ezután egy zenekart alapított 4 barátjával, 3+2 néven és 5 sikeres albumot készítettek el.

  Szerepelt még spanyol tévé sorozatokban: Física o química, El secreto del puente viejo, és Aída and La pecera de Eva. Ezenkívül egy haj reklámban is feltűnt.

  13 évesen Dominguez színészetet kezdett tanulni Zaragozában, Spanyolországban és nagyon sok helyi színdarabban szerepelt. 17 évesen Madridba költözött, ahol drámát tanult és tovább csiszolta színész tudását.

  Szeret sportolni és gitározni, valamint hip-hop táncot tanul.

  02-sor

  ALBA RICO NAVARRO

  NATY

  Ő Ludmila jobb keze, de néha inkább úgy tűnik, mintha a házi kedvence lenne. Csinos, de nem olyan lenyűgöző, mint Ludmilla. Saját bevallása szerint divatőrült, aki lenézi osztálytársainak nagy részét. A lelke mélyén azonban bizonytalan és úgy érzi, hogy az egyetlen lehetősége arra, hogy menő legyen az, ha Ludmillával és a menő arcokkal lóg.

  Kiváló énekes és táncos, de Ludmila nem engedi, hogy kibontakoztassa tehetségét. Naty tisztában van vele, hogy Ludmila képes elárulni őt, ha az érdeke úgy kívánja, azonban ő sosem tenne ilyet. Ennek ellenére követi Ludmilát, mert azt hiszi, hogy ez jelentheti számára a belépőt a sztárok világába.

  ALBA RICO NAVARRO

  Alba Spanyolországban született, ahol dráma órákra járt. Számos darabban játszott, például a La gasoline-ban is, amelyért a Festival Alegría legjobb színésznőnek járó díját ítélték oda neki 2010-ben.

  Szabadidejében legszívesebben a családjával és a barátaival van együtt, de szeret olvasni, moziba és színházba járni.

  02-sor

  FACUNDO GAMBANDE

  MAXI

  Maxi a Studio 21 legjobb táncosa, kedvenc stílusa a street dance. Vicces, kreatív, szellemes és szenvedélye a zene. A tánc mellett billentyűs hangszereken is játszik, álma, hogy egy nap saját albumot adjon ki.

  Legjobb barátja Camila, akivel nem csak zenei ízlése közös, hanem az is, hogy mindketten megvetik Ludmilát, Leont és a többi menő arcot. Igazi romantikus alkat, aki gyakran esik szerelembe, azonban nem túl sikeres a lányok körében, és általában mindenféle bajba keveredik, amikor megpróbál ráhajtani aktuális választottjára.

  FACUNDO GAMBANDÉ

  Facundo Argentínában született és már kiskorában a művészeti pályára lépett, amikor elkezdett egy musical iskola kurzusán színjátszást, táncot, éneket tanulni. Azóta számos reklámban és színdarabban szerepelt, valamint tánccsoportok tagjaként hazájában, Cordobában és Buenos Airesben is fellépett.

  Facundo szabadidejében szívesen hallgat zenét, szeret táncolni és sportolni, illetve moziba és színházba járni.

  02-sor

  CANDELARIA MOLFESE

  CAMILA

  Camila vicces, igazi társasági lény és az igazság bajnoka. Semmi nem akadályozhatja meg, ha arról van szó, hogy megvédje barátait, vagy saját meggyőződését. Nagyon tehetséges, de tudja, hogy még nem bontakoztatta ki a tehetségét, amire a sikerhez szüksége van.

  Legközelebbi barátai Maxi és Francesca, legnagyobb álma, hogy egy nap sikeres énekesnő legyen. Nagyon tehetséges, de tudja, hogy még sokat kell tanulnia és dolgoznia a sikerért a Stúdió 21-ben.

  CANDELARIA MOLFESE

  Candelaria Argentínában született és olyan darabokban játszott már, mint a Pocahontas, a Herkules és A kis hableány.

  A művészi pályára egészen kiskorában lépett, amikor elkezdett zongorázni, musical színészetet, éneket és táncot tanulni.

  Szabadidejét legszívesebben a családjával és a barátaival tölti, zenét hallgat, hosszú sétákat tesz. vagy moziba, színházba megy.

  02-sor

  SAMUEL NASCIMENTO

  BRODUEY

  Amikor a Studio 21 táncosa lett, akkor még Gregorio informátora volt, de most már ugyanolyan tanuló mint bárki más. Az egész élete a zene és tánc körül forog.

  SAMUEL NASCIMENTO

  Samuel nagyon korán felfedezte, hogy a zene és a színészet iránt érdeklődik igazán. Gyerekként már zeneórákat és táncórákat vett, valamint a templomi színdarabokban játszott. Az első TV-és szereplése 2003-ban a Popstar-ban volt, Brazíliában.

  2008-ban futott be, amikor a Disney Csatorna High School Musical –A Seleção-ban, aminek eredményeképpen két albumot készített: HSM – A Seleção és a  HSM – A Seleção: Sonhos. Ezután a Disney Csatorna latin-amerikai filmjében a High School Musical – O Desafio-ban játszott, és később csatlakozott a Disney Csatorna brazil TV produkciójához a Quando Toca O Sino színészcsapatához.

  02-sor

  2013 Giffoni Film Festival - July 20, 2013

  FEDERICO

  Federico a Studio 21 egyik legszerethetőbb karaktere. Mindig jókedvű és mindenkivel kedves, barátságos. Nagyon tehetséges énekes és őszintén hiszi, hogy a zene megváltoztatja az emberek hangulatát. Olaszországban született, az anyukája jó barátja Violetta apukájának és gyakran ott vannak náluk Argentínában.

  RUGGERO PASQUARELLI

  A 19 éves Ruggero Pasquarelli volt a műsorvezetője a Disney Csatorna Get The Party című műsorának, aztán a csatorna Intour sorozatában játszotta Tomot.

  Ruggero az alábbi Hollywood színészek játékából szerez inspirációt: Johnny Depp, Matt Damon és Tom Hanks.

  Rugero szenvedélyesen szereti a zenét, ezért csatlakozott 2009-ben egy rock bandához, a 65013-hoz. Az olasz X Faktor 4. évadában ő volt a legjobb 24 év alatti férfiak kategóriájában és egy híres olasz zenei producer és tévés személyiség Mara Maionchi volt a mentora. Ruggero nagyon népszerű versenyző, aki már az első fellépésétől kezdve lenyűgözte csodálatos hangjával a zsűrit.

  Ruggero számos gyerek programot vezetett, amelyeket az olasz tévécsatornán, a Rai2-őn mutattak be, úgy mint a Cartoon Magic, vagy  Social King 2.0. Ruggero, Città S. Angelóból, Pescarából származik, és művészetet valamint szórakoztatást tanult a suliban. Szabadidejében gitározik, zongorázik, és a barátaival találkozik.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here