Főoldal Oldal Blog Fogadj el: Beleolvasó a regényemhez

Fogadj el: Beleolvasó a regényemhez

7
Oszd meg!

A Hot! magazin ajánlója

fogadj-el-hot-magazin

2014. december 13-án jelent meg a Könyvmolyképző kiadó gondozásában az első regényem, a Fogadj el!. Ez bizonyára nem újdonság az oldal régi látogatóinak, az viszont igen, hogy végre, felkerült az internetre a várva-várt részlet a könyvből!

Bizony, ide kattintva elolvasható a prológus és az első két fejezet, így nyugodtan belenézhettek, hogy eldöntsétek, nektek való-e a könyv.

A legérdekesebb, hogy pontosan annyi került fel a könyvből a kiadó oldalára, mint az Aranymosáson annak idején. (Részlet #1 + #2) Össze is hasonlítottam a kettőt, rengeteget változott a szöveg, amiért hálával tartozom csodás szerkesztőmnek, Zakály Viktóriának. A teljes prológus és az első fejezet le lett cserélve, a második fejezetben pedig sok az átírás.

Van ám még egy jó hírem, amit eddig itt, a Media Addicton nem közöltem, de most akkor sort kerítek rá. Nemrég a kiadó elolvasta a második kéziratomat is, pozitív lektorit kapott a mű, úgyhogy ha minden jól megy, még az idén a könyvesboltok polcaira kerülhet a Túl szép is! Részletek, infók a szerzői oldalamon.

Nos, nem is maradt más hátra, itt belepillanthatsz a Fogadj El!-be, de be is ágyaztam, az egyszerűség kedvéért. Jó olvasást!

Ha a részlet felkeltette a kíváncsiságod, a regényt megrendelheted a Könyvmolyképző kiadótól 16%, vagy akár a Lírától 15% kedvezménnyel, de szerencsére országos terjesztésben kapható a Fogadj el!, így bármely online áruházból, és a nagyobb könyvesboltokból is elérhető.

[pdf]http://media-addict.hu/wp-content/uploads/2015/01/fogadj_el_reszlet.pdf[/pdf]

7 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here