Főoldal Érdekességek Bulvár Majka is A Dalt gyalázza

Majka is A Dalt gyalázza

0
Oszd meg!

Azokat, akik nézték a Rising Star vasárnapi adását bizonyára nem is éri akkora meglepetésként Majka kiakadása, hiszen már a műsorban is écelődtek Ördög Nórával azon, hogy náluk ingyenes az applikációs szavazás, míg másutt nem az.

Az ismert rapper és a Tv2 arca is a Facebookon akadt ki A Dalra, akárcsak korábban Tóth Vera és Szakács Gergő.

Majka a bejegyzésében többek közt szóba hozza, hogy a köztévé nyolcvan milliárd forintból működik, méghozzá az adófizetők pénzéből, addig a Tv2 feleannyiból, náluk mégis ingyenes az applikáció. Majka kiosztja Rákay Philippet is, aki a csatorna programigazgatójaként delegálta magát negyedjére a zsűribe.

majoros-peter-majka

Íme, Majka kendőzetlen véleménye, a celebritás eredeti helyesírásával.

Teljesen érthetetlen számomra az MTVA ! Hogy lehet az 2015ben , hogy csinálnak egy Dal elnevezésű műsort ,aminek a koncepciója a következő .
Elénekelnek egy-egy saját dalt különböző énekesek, aztán eléneklik ugyanazt megint, aztan megint , aztan megint, es végül (figyelem,dobpergés ) : MEGINT!!!(?????)
Az egy külön megszólalást érne ,h a csatorna programigazgatója delegálja magát ismét a zsűribe , de ezen az apróságon lépjünk túl és ne legyünk kicsinyesek. Az sem lenne meglepő ,ha indítana egy saját gyártású kvízműsort ,kizárólag nemzeti töltetű kérdésekkel,amiben ő lenne a közönség , a műsorvezető , meg a végén nyertes is.
Azt viszont kikérem magamnak ,h a 80milliárdos éves költségvetésű MTVA átbassza azokat embereket, akik ezt a 80milliárdot adják neki! Azt mondják ,legyél te az ötödik zsűritag (mi ezt a szlogent szajkózzuk a Rising Starban 12hete), viszont arról szó szerint lapítanak ,h hiába töltöd le az ingyenes appot, az ugy működik ,mint egy parkolós applikácio es elirányít egy fizetős sms-es szolgáltatáshoz! Beszarás! Mikor a világon az összes médium már arról szól , h internet meg ingyenes szavazás, a Dal még megpróbál keresni ahhoz a kis 80milliardhoz valamennyit fagyira…
Halkan jegyzem meg , h a TV2 ennek a felével gazdálkodik. Az igazi csavar a dologban az az ,hogy az egyiket KERESKEDELMI TV-nek hívják , míg a másikat KÖZSZOLGÁLATI jelző illeti.
Ezek után már csak azt kéne tudni, melyik melyik…
Brééking!!!!!Most olvastam a Játék határok nélkül körüli mizériát.. Ezek után semmin nem csodálkozom ..Majka

majka-a-dalt-gyalazza

3845 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here